Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343157 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Temel atmaya mecburuz diyip geçiştireyim ben de :evillol:
Ama şunu söylemem lazım demekki çiçekler numaralıda çok yavaş ilerliyor, en basit iş olan temel işini bitirip 1.katı çıkamadılar  :evillol:
Daha dün grobeton atıldı İsmail abi el insaf :lol: :evillol:

Daha dün grobeton atıldı İsmail abi el insaf :lol: :evillol:

Çiçeklerin eski hızını özledik Anıl, numaralı kapalıdan çok daha yavaş yapılıyor.

Çevrimdışı Fatih

Obitaş'ın şu ana kadar yaptığı iş metrekare bazında numaralı ve kapalının toplamının bitmiş hali kadar. Bunu biliyor muydun?

Ismail abi, peki yeni acik su zamana kadar planlandigi yerde mi yoksa geride mi? Bilgin varsa diger tribunler icin de bu konu da bilgi verir misin?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Ismail abi, peki yeni acik su zamana kadar planlandigi yerde mi yoksa geride mi? Bilgin varsa diger tribunler icin de bu konu da bilgi verir misin?

Numaralı hariç tüm tribünler planlanan süreden çok çok daha geç bitti hatta eski ve yeni açığın ne zaman biteceği belli bile değil.  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çiçeklerin eski hızını özledik Anıl, numaralı kapalıdan çok daha yavaş yapılıyor.
Kapalının ilk zamanlarından çok daha hızlılar bence :alala:

Çevrimdışı Deniz

trabzon 4 tribünü de yükseltti.düz araziye yapıyor olmalarından ziyade bizden çok daha hızlı ilerledikleri aşikar.tabi ceplerinden 1 kuruş bile çıkmadan devlete yaptırıyorlar.soru şu:devlet bunların stadını yapmak için niye bu kadar para harcıyor ve acele ediyor??
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

En son paylaştığım beton metrajını güncellemedim ama güncellediğim zaman tartışmaya son vereceğinize söz verin. :)
sezgin okumuyorki senin yazdıklarını :D :D :D
obitaş ismailde uyuşturucu etkisi yapıyor  :bandit: demirlenmiş alanların betonu bitsinde öyle güncelle bari fazla mahçup olmasın :evillol: :evillol:

Kapalının ilk zamanlarından çok daha hızlılar bence :alala:
Anıl sana göre hep hızlılar zaten ama nedense çok geç teslim ediyorlar tribünleri. Obitaş'ın nasıl kulaklarını çektiysek Çiçeklerin de kulaklarını çekmek lazım  :lol:

Neyse bu gecelik bu kadar yeter. İyi geceler. :serefe:

Çevrimdışı ALI RIZA

bunu atmamıştım arka taraf harika  :evillol:
Stad güzel görünüyor @Efe darısı bana kaldı resim atmadım hiç :)

sezgin okumuyorki senin yazdıklarını :D :D :D
obitaş ismailde uyuşturucu etkisi yapıyor  :bandit: demirlenmiş alanların betonu bitsinde öyle güncelle bari fazla mahçup olmasın :evillol: :evillol:
Okuyorum tabiki ama içinden cımbızla alıyorum işime yarayacak bölümleri. :lol:
Mesela bu bölüm çok hoşuma gidiyor  :lol:

Kapalı temel alanı 5417.2m3 + Eski açık temel alanı 9535.5m3 =14952.7 
Yeni açık temel alanı 14670.5m3

Çevrimdışı Necmi

Numaralı hariç tüm tribünler planlanan süreden çok çok daha geç bitti hatta eski ve yeni açığın ne zaman biteceği belli bile değil.  :evillol:
eski açığın aşağı yukarı bellide gerisine bir şey diyemeyeceğim :bandit:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ne perdeymiş arkadaş dök dök bitmedi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

eski açığın aşağı yukarı bellide gerisine bir şey diyemeyeceğim :bandit:
Ne zaman biter eski açık aşağı yukarı?

Çevrimdışı Necmi

Okuyorum tabiki ama içinden cımbızla alıyorum işime yarayacak bölümleri. :lol:
Mesela bu bölüm çok hoşuma gidiyor  :lol:

Kapalı temel alanı 5417.2m3 + Eski açık temel alanı 9535.5m3 =14952.7 
Yeni açık temel alanı 14670.5m3
ama sezgin orda hata yaptı bu sefer düzeltir yola kadar otopark girişide eski açık alanı yeni açığı nasıl beton dökülen her yeri
sayıyorsun bunu eski açıktada yapacaksın bakalım ölçü ne olacak

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Yok hocam kule dediğim çatıyı taşıyan kolonlardı küfteki taşla kaplanacak olanlar. Tribün seviyesi biraz yukarı çekilse çatı payı 7 metreydi sonra 4 dendi gerçi ama orda yeni açıkta yükseklik sınırlaması yok. yani o gri alandaki pay tribünlere verilebilir bi şekilde. 300 500 ne kadar etkiler kapastieyi kestiremiyorum gerçi ama.

Yeni açıkta da tribün ile çatı arasında açıklık sınırlaması var diye biliyorum ben. Çatı ile tribün arasında bir standart olması lazım. Emniyet amaçlı. Hem de taraftar meşale yakar çatıya zarar verir, çatının halatları görüşü keser, çimin alması gereken havanın sirkülasyonunu etkiler vs vs. Diyelimki o zaman çatı seviyesi 7 değil de 14 metreye çıkarılsın, bu sefer de sınırı çok aşarsın. Çevreden dolayı yükseklik sınırlaması var sonuçta.
[ Son Düzenleme: 21 Ağustos 2014, 00:50:51 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı Necmi

Obitaş'ın şu ana kadar yaptığı iş metrekare bazında numaralı ve kapalının toplamının bitmiş hali kadar. Bunu biliyor muydun?
hadi canım daha geçenlerde sana obitaşın sahaya girdiği andan itibaren iki firmanın yaptığı işin metrajını vermiştim
çiçekler nerdeyse %50 fark atmış :evillol: kaldıki mküpü obitaş temel betonu atarak yükseltti oyak çalıştı obitaş metraj yaptı :evillol:
yeni açıkta oyak betonun pompaları obitaştan fazla çalışmıştır neyse bari bundan sonra ritim kazanırlarda bizde seviniriz :bandit:

Çevrimdışı arda

Yeni açıkta da tribün ile çatı arasında açıklık sınırlaması var diye biliyorum ben. Çatı ile tribün arasında bir standart olması lazım. Emniyet amaçlı. Hem de taraftar meşale yakar çatıya zarar verir, çatının halatları görüşü keser, çimin alması gereken havanın sirkülasyonunu etkiler vs vs. Diyelimki o zaman çatı seviyesi 7 değil de 14 metreye çıkarılsın, bu sefer de sınırı çok aşarsın. Yükseklik sınırlaması var sonuçta.

Eyvallah Hocam dediğin gibi çatı boyu vesaire zor o iş.  Koltukları dizerken bi cinlik yapılır en temizi :) 41K 51K ne değişecek sonuçta. Dizayn şahane. Kendi toprağımızda daha nolsun! zaten Inönüyü doldurmuyoduk zayıf maçlarda 15 20K enfazla şimdi yeni stad alttan ısıtma üsten ufo inşallah minimum 30larda felan oynarız da. Çok şükür bu günleri görüyoruz sonunda. Çatı hakkında bilgin varmı? PTFE şeffaf diyolar ama tam özelliği nedir felan.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

ama sezgin orda hata yaptı bu sefer düzeltir yola kadar otopark girişide eski açık alanı yeni açığı nasıl beton dökülen her yeri
sayıyorsun bunu eski açıktada yapacaksın bakalım ölçü ne olacak

Necmi abi hata yaptığım birşey yoktu nerde hata yapmışım? :)

Çevrimdışı Necmi

Yok hocam kule dediğim çatıyı taşıyan kolonlardı küfteki taşla kaplanacak olanlar. Tribün seviyesi biraz yukarı çekilse çatı payı 7 metreydi sonra 4 dendi gerçi ama orda yeni açıkta yükseklik sınırlaması yok. yani o gri alandaki pay tribünlere verilebilir bi şekilde. 300 500 ne kadar etkiler kapastieyi kestiremiyorum gerçi ama.
olmazmı var tribünlerin boyu eski yeni açığın boyunu geçemez buda bize numaralı ve kapalıyı yükseltme imkanı verdi ve fazladan bir basamak koysan traşlatırlar birde istersen yüzbin kişilik yap sana kapasite 42000 olacak diyorlar yüzbin kişilik stada 42000 bilet satılmasına izin verirler kapasite sınırı koyarak
zaten yolunu kesiyorlar bir gün bu aşılırsa bak o zaman o stada kaç koltuk sığıyor görürsün :D

Çevrimdışı Salih A.

3 gündür kamerayı ne zaman açsam numaralı köşede pompa hep aynı pozisyonda sorunmu var acaba? @Necmi abi numaralıda hakem ve soyunma odaları zemin katta mı yoksa üst katlardamı olacak bilgin varmı
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi hata yaptığım birşey yoktu nerde hata yapmışım? :)
taa caddeye kadar yolu metraj içine sok  :D sonuçta orasıda eski açığın bir parçası
temel diyip duruyor orayada temel atılacak yanlara tek yüz perdeler geliyor anla işde şişir şu eski açığın metrajını :evillol:

Çevrimdışı Necmi

3 gündür kamerayı ne zaman açsam numaralı köşede pompa hep aynı pozisyonda sorunmu var acaba? @Necmi abi numaralıda hakem ve soyunma odaları zemin katta mı yoksa üst katlardamı olacak bilgin varmı
zemin katta şu an yapılıyor

Çevrimdışı Efe

numaralıda beton kurudu bile yarın temel işlemleri başlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

olmazmı var tribünlerin boyu eski yeni açığın boyunu geçemez buda bize numaralı ve kapalıyı yükseltme imkanı verdi ve fazladan bir basamak koysan traşlatırlar birde istersen yüzbin kişilik yap sana kapasite 42000 olacak diyorlar yüzbin kişilik stada 42000 bilet satılmasına izin verirler kapasite sınırı koyarak
zaten yolunu kesiyorlar bir gün bu aşılırsa bak o zaman o stada kaç koltuk sığıyor görürsün :D

Necmi abi bu kapasite alınan izinlerde vardı değilmi? maç sonu trafik felç diye ağlayıp dururlardı. Beşiktaşa oraya 60K lık stad yaptırmazlar zaten. Neyse stad kapasiteleri sidik yarışını yapacak halimiz yok zaten :) 132dB :D
yeni stadda o çatıyla o akustikle!! Şu barlarda olan Dİkkat içerideki ses düzeyi geçici duyma bozukluğuna yol açabilir Uyarı lehvalarından stad kapılarına koymak gerekir  :busted_cop: :busted_cop:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: