ben zaten yanlış şeyler söylüyosun demedimki daha dh de iken madem otopark yok stada giriş yok neden stadın arazisi içinde bulunan yeni açık altına indiği kabak gibi görünen yolu oraya yapmışlar bi sebebi vardır demiştim bunu en iyi sen biliyosun abi bazı şeylerin gizli kalması lazım gizlilerden bazılarını öğrendik kapaside duvar rampa küfeki vs daha bilmediğimiz neler vardır acaba o zamandan gizli bişeylerin olduğu belliydi süslük yol değil heralde gizli açığa çıktı sadece o kadar bence proje ilk çizilirkende böyle çizildi sen çizdiğin bi projeye nasıl bi ilham gediyse sonradan otopark eklermisin veya anayola çıkış yaparmısın stadda bazı şeylerin üstü örtülmesi gerekti örtüldü daha çok şaşırırız çok İTTİA (IDDIA)yaparız
otoparkın nesini gizleyecekler zaten otopark izinli bir şeydi tam tersi tribün altına izin yoktu o projeler direk uygulama projesiydi
ve inşaatı o projelerle yaptılar her yer projeye uyuyorda birtek yeni açık arkasımı uymuyor besbelliki arkada gizlenen bir şeyler vardı olmadı otoparka çevirdiler
projede araçların park yerleri bile net belli ama yeni açık arkasında bir sürü depo depo diye geçtikleri yer vardı ikinci katta resmen masaları koymuşlar yiyecek alanı vardı artık bunların hiç biri yok yerine otopark yapıldı ve ben bunu defalarca sordum bir yanlışlık var otoparkı nasıl olurda takım otobüsleriyle aynı girişe verilir
otoparkın girişinin yeni açık tarafında olması lazım diye ve bana kesinlikle yeni açıkta araç girişi yok dendi tek giriş eski açık numaralı arası dendi zaten o şekilde yapılması sıkıntıydı polis takım otobüsleri gelirken kapatacak orayı peki loca müşterini otoparka nasıl sokacaksın uygulanabilirliği olmayan bir şeydi