ben tahmin ettim sadece daha önce senle yeni açık arkasına giden yol hakkındada iddiaya girmiştin sanırım ben kazandım tam bilmiyom mabet abiye sormak lazım bu arada onada kızgınım en iyisi o cevaplar bu konuyu ben kaçar size iyi sohbetler
ittiaya girmedim orda yol yoktu proje olmadığını söylüyordu inşaatı yapanda olmadığını söylüyordu ama sonradan
orası değişti bundan birbuçuk iki ay öncesine kadar var olan hiç bir projeye uygun yapılmıyor orası yeni açıkta bayağı bir değişiklik oldu
ben konuşmamı projeye göre yaparım şimdi yeni açıkta camii yok sorarlarsa olmadığını söylerim ama yarın fikir değiştirirlerde camii
yaparlarsa yanlışmı söylemiş olurum bak bakalım yeni açık projesine şu anda yapılana benzeyen bir şey varmı CAD çizimlerindede
rampalar yok olmadığını gördüğüm bir şeye var diyemem herhalde önceki projede orda otoparkta yoktu 350 aracı tribün altlarına koymuşlardı
şimdi herhalde 650-700 araçlık en az otopark yapılıyor herhalde orda bir proje vardı duvara tosladı çevirdiler otopark yapıyorlar
yada alt girişten genel otopark çıkışı için izin alamadılar bilmediğimiz bintane nedenden proje değişikliği olmuştur