Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345425 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mustafaabjk

yeminle şunu yazmak için girdim ismail abiye yazması söyledim am görmedi heralde kapalı yeni açık bitşiği loca yok görüş açısı için boş ırakıldı bırakılmasaydı orada oturanlar kapalı eski açık köşesini göremezdi vay arkadaş kimsenın aklına bu gelmedimi neyse

Çevrimdışı Efe

yanlış hatırlaıyorsam mabet oralarda loca olmayacak demişti :alala:
eneslede konusmustum orda loca yok ama kapali gibi olacak demisti belki farkli bi sekilde degerlendirilir bekleyip gorecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeminle şunu yazmak için girdim ismail abiye yazması söyledim am görmedi heralde kapalı yeni açık bitşiği loca yok görüş açısı için boş ırakıldı bırakılmasaydı orada oturanlar kapalı eski açık köşesini göremezdi vay arkadaş kimsenın aklına bu gelmedimi neyse

Oo mustafa :hosgeldin özlettin kendini :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Biri gidiyor biri geliyor çimento kamyonlarının bu gece yine fışkırtacaklar anlaşılan :D

Bu arada Necmi Hocam ne güzel söyledin. Saygılar

Yeni acik temelin yarisi bitmisti fotolarda gece gec saatlere kadar devam edebilir yeni acikta ayrica perde betonuda atiliyor galiba sabahtan beri fiskirtici orda takiliyor mustafanin fotolara bakmak lazim :by2:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Abicim  :hosgeldin

Çevrimdışı arda

Işte güzel bir şeye vesile olmuş :) Hoşgeldin
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Mustafa Hocam bu günkü resimlerden ilk izlenimlerin neler?

Eline sağlık
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

hımmm bende ne kadar dışarda durarak dayanacak diyordum ama tahminimden uzun oldu :alala:

Çevrimdışı Mustafaabjk

hımmm bende ne kadar dışarda durarak dayanacak diyordum ama tahminimden uzun oldu :alala:

kartalların başaramıyacağı şey yoktur

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

20.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı CanEmre

gh...

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel

Diğer

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Necmi

orda oturan birinin görüş açısı nettir. sebep o olamaz belki loca koymazlar locadaki insanlar rahatsız olmasın diye
çünkü bir taraf deplasman tribünü oldu evet loca dağılımında orda loca görünmüyor ama oranın arkasında longlar var bir
şekilde değerlendirirler orayı bjk tv olabilirmi orda loca balkonu için çıkıntıları koydular loca gibi yapıyorlar

Çevrimdışı Mustafaabjk

orda oturan birinin görüş açısı nettir. sebep o olamaz belki loca koymazlar locadaki insanlar rahatsız olmasın diye
çünkü bir taraf deplasman tribünü oldu evet loca dağılımında orda loca görünmüyor ama oranın arkasında longlar var bir
şekilde değerlendirirler orayı bjk tv olabilirmi orda loca balkonu için çıkıntıları koydular loca gibi yapıyorlar

ben tahmin ettim sadece daha önce senle yeni açık arkasına giden yol hakkındada iddiaya girmiştin sanırım ben kazandım tam bilmiyom mabet abiye sormak lazım bu arada onada kızgınım en iyisi o cevaplar bu konuyu ben kaçar size iyi sohbetler

Çevrimdışı Mustafaabjk

bu arada necmi abi senın sarı çektiğin çizgiden tabi görürler kapalı son kirişin ordan biri numaralıya doğru baksın orda solunda kapalıda insanlar ayakta dursun bakalım eski açığı görebilirmi göremez  :s20:

Çevrimiçi Necmi

ben tahmin ettim sadece daha önce senle yeni açık arkasına giden yol hakkındada iddiaya girmiştin sanırım ben kazandım tam bilmiyom mabet abiye sormak lazım bu arada onada kızgınım en iyisi o cevaplar bu konuyu ben kaçar size iyi sohbetler

ittiaya girmedim orda yol yoktu proje olmadığını söylüyordu inşaatı yapanda olmadığını söylüyordu ama sonradan
orası değişti bundan birbuçuk iki ay öncesine kadar var olan hiç bir projeye uygun yapılmıyor orası yeni açıkta bayağı bir değişiklik oldu
ben konuşmamı projeye göre yaparım şimdi yeni açıkta camii yok sorarlarsa olmadığını söylerim ama yarın fikir değiştirirlerde camii
yaparlarsa yanlışmı söylemiş olurum bak bakalım yeni açık projesine şu anda yapılana benzeyen bir şey varmı CAD çizimlerindede
rampalar yok olmadığını gördüğüm bir şeye var diyemem herhalde önceki projede orda otoparkta yoktu 350 aracı tribün altlarına koymuşlardı
şimdi herhalde 650-700 araçlık en az otopark yapılıyor herhalde orda bir proje vardı duvara tosladı çevirdiler otopark yapıyorlar
yada alt girişten genel otopark çıkışı için izin alamadılar bilmediğimiz bintane nedenden proje değişikliği olmuştur

Çevrimdışı Burak

Şimdi küçük yuvarlak içine aldığım kısım yer seviyesine ulaşmış, acaba orası o seviyede kalacak mı artık? Aynı şekilde diğer yuvarlak alan da o seviyeye çıkartılıp bırakılacak mı? Sanırım trübün o kadar geriye uzanmayacak :)

Çevrimdışı Oktay

ittiaya girmedim orda yol yoktu proje olmadığını söylüyordu inşaatı yapanda olmadığını söylüyordu ama sonradan
orası değişti bundan birbuçuk iki ay öncesine kadar var olan hiç bir projeye uygun yapılmıyor orası yeni açıkta bayağı bir değişiklik oldu
ben konuşmamı projeye göre yaparım şimdi yeni açıkta camii yok sorarlarsa olmadığını söylerim ama yarın fikir değiştirirlerde camii
yaparlarsa yanlışmı söylemiş olurum bak bakalım yeni açık projesine şu anda yapılana benzeyen bir şey varmı CAD çizimlerindede
rampalar yok olmadığını gördüğüm bir şeye var diyemem herhalde önceki projede orda otoparkta yoktu 350 aracı tribün altlarına koymuşlardı
şimdi herhalde 650-700 araçlık en az otopark yapılıyor herhalde orda bir proje vardı duvara tosladı çevirdiler otopark yapıyorlar
yada alt girişten genel otopark çıkışı için izin alamadılar bilmediğimiz bintane nedenden proje değişikliği olmuştur

@Necmi abi bu anlattığın proje değişikliği biz olumlu yansıdı diyebilirmiyiz

Çevrimiçi Necmi

bu arada necmi abi senın sarı çektiğin çizgiden tabi görürler kapalı son kirişin ordan biri numaralıya doğru baksın orda solunda kapalıda insanlar ayakta dursun bakalım eski açığı görebilirmi göremez  :s20:
eğer son loca görüyorsa eğimdeki localar haliyle görür birde göreceği yer saha kapalıdaki insanla ne alakası var birde locaların hiç birinde içerde görüş açısı iyi olmaz ama hepsinin balkonları sahayı mükemmel görür loca içinden görmek için cama yapışmak zorundasın içerde koltuğunda oturarak anca tv den izlersin

Çevrimdışı Anıl

Bence diyemeyiz Oktay abi, Necmi abi daha iyi açıklayacaktır  :ok:

Çevrimdışı Mustafaabjk

ben zaten yanlış şeyler söylüyosun demedimki daha dh de iken madem otopark yok stada giriş yok neden stadın arazisi içinde bulunan yeni açık altına indiği kabak gibi görünen yolu oraya yapmışlar bi sebebi vardır demiştim bunu en iyi sen biliyosun abi bazı şeylerin gizli kalması lazım gizlilerden bazılarını öğrendik kapaside duvar rampa küfeki vs daha bilmediğimiz neler vardır acaba o zamandan gizli bişeylerin olduğu belliydi süslük yol değil heralde gizli açığa çıktı sadece o kadar bence proje ilk çizilirkende böyle çizildi sen çizdiğin bi projeye nasıl bi ilham gediyse sonradan otopark eklermisin veya anayola çıkış yaparmısın stadda bazı şeylerin üstü örtülmesi gerekti örtüldü daha çok şaşırırız çok İTTİA (IDDIA)yaparız
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2014, 22:21:57 Oktay ]

Çevrimiçi Necmi

bence orası daha farklı değerlendirile bilseydi çok daha iyi olurdu arkadaki belediye arazisi bize verilseydi
çokta güzel değerlenirdi şimdi yapılan otopark ne kadar kazançlı olur bu tartışılır anca dolmabahçe sarayını gezmeye gelenlerin kullanacağı bir otopark olur
maç günleri dışında onun  dışında otopark orda kârlı bir yatırım değil taksimde işi olan stada arabasını çekecek değil merkez noktalara yürüme mesafesi uzak bir nokta

@mustafa_(87) fotoğraf makinanı yerim senin,  ne güzel resimler çekiyor :evillol:
Eline sağlık :))

Çevrimdışı Oktay

@Necmi abi başkan Kadir Topbaş'a demişti ; Dolmabahçe sarayına gelen tur otobüsleri stadın altına park etsin gelen turiste bizde stadımızı ( üçreti mukabilinde) gezdirelim vs vs

Etiketler: