Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345422 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

kamera açılmıyormu bendemi sıkıntı var??
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı quentine83

daha önce konusu geçmişti .hatta mabet bende bilmiyorum şuan demişti sanırım.
köşelerdeki prekastlar kavisli mi olacak yoksa köşeli mi .cevap verildi mi bu soruya daha önce ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

daha önce konusu geçmişti .hatta mabet bende bilmiyorum şuan demişti sanırım.
köşelerdeki prekastlar kavisli mi olacak yoksa köşeli mi .cevap verildi mi bu soruya daha önce ...
planlarda düz olarak gözüküyor...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Darkeagle

Malum hepimiz gerekli katkıyı yapacak kadar bilgi sahibi değiliz. E buradan okuyarak zaten detaylı bilgiye sahip olduğumuz için soracak soru da bulamıyoruz. . EE o zaman konu dışı yazıp madara olmak ta var. Bizlerde o yüzden sessiz sedasız ama sürekli takipte olan bir grup oluşturduk galiba. Hem böylece hep Yavru kalıyoruz :))
BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Çevrimdışı A_Aydin

Malum hepimiz gerekli katkıyı yapacak kadar bilgi sahibi değiliz. E buradan okuyarak zaten detaylı bilgiye sahip olduğumuz için soracak soru da bulamıyoruz. . EE o zaman konu dışı yazıp madara olmak ta var. Bizlerde o yüzden sessiz sedasız ama sürekli takipte olan bir grup oluşturduk galiba. Hem böylece hep Yavru kalıyoruz :))
Herkes inşaatla ilgili katkı verecek diye bir şey yok.Her insanın kendi branşında veya ilgi alanında katkı vermesi lazım.Forumda birçok konu başlığı var.Diğer başlıklara veya kendi açacağınız başlıklarla siz de katkı verebilir bizleri aydınlatabilirsiniz.

Çevrimdışı Altuğ

Stad konusu dışında diğer bölümlerinde bizlere ihtiyacı var :)

Çevrimdışı Hakan Başarslan

varlığın bile katkıdır :tabe:
bende diyorum burayı sevmedi paylaşım yapmıyor yoksa üyeler içinde online görüyorum :)

Necmi kardeşim ben genelde geceleri bakıyorum. Gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaşım yeterince katkı sağlıyor.
Küçük atışmaları uzaktan takip etmenin keyfine vardım diyelim.
Bir çok arkadaşım gibi bende Onursal başkanımızın "İyi insan olmadan
İyi Beşiktaş'lı olunmaz" sözüne uyan yüzlerce İyi Beşiktaş'lıyı Wow dan beri süre gelen bu forumlarda tanıdım.
Bu forum (diğer forumların hakkını inkar etmeden söylüyorum) rengimize, görgümüze, adımıza ve duruşumuza en uygun olanı oldu.
Değil burayı yada sizleri sevmemek Bir Beşiktaş'lıya söylenecek en ağır :) söz olmuş...
Cismimiz olmasa bile Asi Ruhum sizlerle...
Bundan sonra katkı yapmaya çalışacağım...

Çevrimdışı Hakan Başarslan

:tabe: :tabe:

avatarında Vodafone arena önünde resim çektiren bir uzaylıya benziyorsun :evillol:
paralel evrenlerin kesişimlerinde zaman akışı içinde karşılaşılan insana benzer yaratık türüyüm,  sadece bitki yer bitki içerim ve vodafone arenayı çok severim.  :evillol:

Çevrimdışı A_Aydin

paralel evrenlerin kesişimlerinde zaman akışı içinde karşılaşılan insana benzer yaratık türüyüm,  sadece bitki yer bitki içerim ve vodafone arenayı çok severim.  :evillol:

Hadi hadi ara sıra da Mustafa nın ciğerini yerim desene. :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Cokomel reklamı sloganı gibi oldu  :evillol:silerim bak mesajını  :lol: :lol:

Çevrimdışı Oktay

Numaralı köşedeki fışkırtıcı öğlenden beri aynı pozisyonda öylece duruyo ağrızalandımı yoksa :iscrewy:

Çevrimdışı arda

isaretledigim yer tuhaf degilmi?

önde kalan yerle arkadakini nasil birlestircekler, arkada kalan bölümü niye önde degilde böyle localarla bitisik yaptilar?

Bende merak ediyorum orası nasıl olacak. Makete baktım resmi sitedede locaların yerleşimi kapalı düz alana kadar. O kısım loca gibi duruyor ama dedir ne değildir. Bir bilen yardımcı olursa çok makbule geçer.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Numaralı köşedeki fışkırtıcı öğlenden beri aynı pozisyonda öylece duruyo ağrızalandımı yoksa :iscrewy:

Bir çimento kamyonu var ama sanırım o yeni açığı besliyor.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mduru

o numaralı yeni açık arasında kalan tek yük perde yi betonluyor kamerada hareketdiz gibi duruyor ama
mikserler eski açık köşeden girip çıkıyot

Çevrimdışı manyak1903

fotoğraflardaki beşiktaşarena yazısı göze o kadar batmıyor.acaba arkadaşlar fotoğrafların üstüne tıklayıp büyük hallerine bakmıyor mu.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimiçi Necmi

Necmi kardeşim ben genelde geceleri bakıyorum. Gördüğüm kadarıyla bir çok arkadaşım yeterince katkı sağlıyor.
Küçük atışmaları uzaktan takip etmenin keyfine vardım diyelim.
Bir çok arkadaşım gibi bende Onursal başkanımızın "İyi insan olmadan
İyi Beşiktaş'lı olunmaz" sözüne uyan yüzlerce İyi Beşiktaş'lıyı Wow dan beri süre gelen bu forumlarda tanıdım.
Bu forum (diğer forumların hakkını inkar etmeden söylüyorum) rengimize, görgümüze, adımıza ve duruşumuza en uygun olanı oldu.
Değil burayı yada sizleri sevmemek Bir Beşiktaş'lıya söylenecek en ağır :) söz olmuş...
Cismimiz olmasa bile Asi Ruhum sizlerle...
Bundan sonra katkı yapmaya çalışacağım...

evet genç Beşiktaşlı kardeşlerimize birazcık bile olsa Beşiktaşlılık duruşunu anlatabiliyorsak bu forum başarılı olmuş demektir.
Süleyman Seba dönemini ve öncesini yaşamış her Beşiktaşlının burda bunu anlatması gerekiyor. Yeni nesil kardeşlerimiz
şampiyon olmak yıldız oyuncu almak gibi şeylerin büyüklük olduğunu sanıyorlar. Beşiktaşın toprağın derinliklerine köklerini sarmış
ulu bir çınar olduğunu unutuyorlar bunları daha olgun Beşiktaşlıların sürekli anlatması gerekiyor o yüzden katkın olmayacağını düşünme
burayı hep birlikte Beşiktaşın büyüklüğüne yaraşan bir forum haline getirelim ziyaretcilerimizde aramıza katılsın büyüyelim bu çok
önemli burda her katılım her paylaşım Beşiktaşımız için bir kazançtır. Bizim bundan bir menfaatimiz yok daha doğrusu seviyeli
Kulübümüze yakışan bir forum yaratmak en büyük menfaatimiz :ok:

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimiçi Necmi

:alala: :alala: :iscrewy: :iscrewy: Paralel takılıyorsun demek :evillol:bu kafayı neyle yaşıyorsan aynısından isterim :tabe:
bu arada sana teşekkür etmeye unuttum :D

Çevrimiçi Necmi

Bende merak ediyorum orası nasıl olacak. Makete baktım resmi sitedede locaların yerleşimi kapalı düz alana kadar. O kısım loca gibi duruyor ama dedir ne değildir. Bir bilen yardımcı olursa çok makbule geçer.
yeni açık her iki tarafta loca var sanırım ikişer tane zaten orası localarla hiza sonrasında balkon başlıyor locaların olduğu kısma kolon içine destek demiri koymadılar :ok:

Çevrimdışı arda

Biri gidiyor biri geliyor çimento kamyonlarının bu gece yine fışkırtacaklar anlaşılan :D

Bu arada Necmi Hocam ne güzel söyledin. Saygılar

Çevrimdışı arda

yeni açık her iki tarafta loca var sanırım ikişer tane zaten orası localarla hiza sonrasında balkon başlıyor locaların olduğu kısma kolon içine destek demiri koymadılar :ok:

Evet orasıda loca olacakmış gibi duruyor ama makette localar kapalı numaralı düz tribünlerin bitimine kadar! Ya makette var bişey ya benim gözlerde :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mduru

yanlış hatırlaıyorsam mabet oralarda loca olmayacak demişti :alala:

Etiketler: