Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356471 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ozan E.

Arkadaşlar bir otobüs Kartalda bu akşam Aydın'dan yola çıkıyor. Aksilik olmazsa bende onlarla birlikte olacağım...

İyi yolculuklar şimdiden

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

şu bilet satış adetinin net rakamlarını öğrenmemiz lazım maç günü bomboş statla karşılaşmayalım  :by2:

Çevrimdışı Ozan E.

şu bilet satış adetinin net rakamlarını öğrenmemiz lazım maç günü bomboş statla karşılaşmayalım  :by2:

en rahat mabet ulaşabilir aslında bu bilgiye :)

Çevrimdışı sallapati

Cümleten hoş bulduk arkadaşlar. Bjk online, efe, salla pati, mabet filan hep burdalar galiba gözlerim doldu   :evillol:

Bu arada bir haber aldım bilmiyorum doğrumu. Mabet daha iyi bilir. Stadın  statik hesaplamaları 50 bin kişi için yapılmış. Statik hesabın ne demek olduğunu bilmiyorum bu arada :ebebe: 

Bunun doğruluğu varmıdır acaba ?

hoşgeldin birader

Çevrimdışı sallapati

arkadaşlar özür dilerim konu dışı olcak ama yalçın karadeniz açıklama yapıyo nekadar tüzükte olsada bu ihraç işlerini bence fikret ormanı zor duruma düşürmek için yaptı istese bu işi halledebilirdi

aynen, yalçın karadeniz yd nin adamı

Çevrimdışı arda

kazan stadı dmimi uyuz oldm ben o stada yıkasım geliyor her baktığımda  :akuma:

Kazan'dan zaten stad olmaz en başta kural hatası yapılıyor. Olsaydı biz yapardık. Biz ne yaptık, işte muhabbet  :drunkard:sohbet :serefe: felan. Şimdi de harbi stad yapıyoruz nerde Saray yapılacak yerde! ki sarayı zaten öncelerdeen yapmıştık bi yanlışlık olmasın  :claps: Kafa gitti iyiye maça 24 saatten fazla kaldı, kapasiteler yandı! 41903!? hala revize yok mu bu arada!? Allaam sana geliyorum :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

dün mall of istanbuldan bilet almaya gittim.kuzey bitti dediler.doğudan az kaldı dedi.bende güneyden aldım.bilginiz olsun.

Çevrimdışı Tolga

stadın her yerinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor böyle devam eder inş :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

http://besiktasarena.com/index.php?topic=520.0
arkadaşlar maç buluşmasıyla ilgili paylaşımları buradan yapalım sizin burdan yazdıklarınızı ancak şu an online olanlar öğreniyor
haber topiğinede yazdık maça kadar foruma girenlerin bilgiye kolay ulaşması için bilgiler etkinlik sayfasında toplansın
birde burda bilet mevzusunu bırakalım artık konuyu şişirmeye başladı arsenel maçı topiğinde yazalım

Çevrimdışı brci

Kazan'dan zaten stad olmaz en başta kural hatası yapılıyor. Olsaydı biz yapardık. Biz ne yaptık, işte muhabbet  :drunkard:sohbet :serefe: felan. Şimdi de harbi stad yapıyoruz nerde Saray yapılacak yerde! ki sarayı zaten öncelerdeen yapmıştık bi yanlışlık olmasın  :claps: Kafa gitti iyiye maça 24 saatten fazla kaldı, kapasiteler yandı! 41903!? hala revize yok mu bu arada!? Allaam sana geliyorum :ebebe: :ebebe: :ebebe:

:sevinc   :sevinc saatler geçtikçe maç yaklaştıkça hepimizin başına bu gelecek ey ahaliiii

Çevrimdışı sallapati

aslında paletli prekast vinci gelmeden sarı vinç eski açık prekastlarına başlayabilir

Çevrimdışı Emre.Guler

bu arada pankartın bir kısmı

Bu resim sızdırılmış hürriyete normalde dewe eroldan önce kimse paylaşmıyor resmi adamdan bi ton laf yedik benim çektiğim resim bu :)

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar bir otobüs Kartalda bu akşam Aydın'dan yola çıkıyor. Aksilik olmazsa bende onlarla birlikte olacağım...

Kazasız belasız gelin :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

aynen, yalçın karadeniz yd nin adamı
zaten açıklama yapanlar yalçın Karadeniz,Levent Erdoğan gibiler. Amaç stadın bitişi yaklaştıkça Fikret Ormanı zor duruma düşürmeye çalışmak. Ancak bunlar bilmiyor ki taraftarın ezici çoğunluğu Başkan'ın yanında. 2009 da şampiyon olduğumuz yıl bile sadece 60 bin forma satmışız, geçen yıl 225 bin. Yd döneminde Beşiktaş dergisinin abone sayısı sadece 270 iken bugün 30 binin üzerinde. Bu rakamlar anlamak isteyene çok şey anlatır

Çevrimdışı Hakan Bilgin

uefa sorun çıkarıyormuş galiba pankartla ilgili
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

Bu resim sızdırılmış hürriyete normalde dewe eroldan önce kimse paylaşmıyor resmi adamdan bi ton laf yedik benim çektiğim resim bu :)
senin çektiğin resmi kim sızdırdı acaba  :alala:  :alala:  :D
lafı haketmişsin :tabe:

Çevrimdışı bjk_mabet

kale arkalari tamamen tükenmiş durumda klup binasındayım şuan persenole bile bilet bulamiyorlar stadin feynord macindan daha dolu olmasi bekleniyor
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Tolga

kale arkalari tamamen tükenmiş durumda klup binasındayım şuan persenole bile bilet bulamiyorlar stadin feynord macindan daha dolu olmasi bekleniyor
mabet söylediyse doğrudur ki ben de buna yakın düşünüyordum  :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

sadece kale arkaları 26000 eder malum site duysun :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam UEFA daha önce bizim pankartlarla ilgili uyarıda bulunmuştu. Bu tür ve buna benzer pankartlar İtalya'da sıklıkla hazırlanır UEFA bir şey demez biz yapınca bir yerlerine batıyor galiba hep uyarı gelir.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 14:08:56 Samo1903 ]

Çevrimdışı TURKahvesi

hg mabet nasılsın keyifler yerindedir umarım  :evillol:

bu olimpiyat stadındaki arsenal maçı için tüm tribünler taraftarımıza açık mı ?

yoksa yine kale arkası (hangi tribündü unuttum) yine kapalı mı olacak hani tadilat madilat yüzünden.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Nasıl tükendi..

Şimdi baktım bile satışı devam kale arkasına..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ercan

"Zafer bizim olacak" nesine sorun çıkarıyorlar

Çevrimdışı tayfun

Nasıl tükendi..

Şimdi baktım bile satışı devam kale arkasına..

passo ya ayrılan blok galiba 302.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı tayfun

sadece kale arkaları 26000 eder malum site duysun :super:
kombineleri çıkınca 10 500 civarı kalıyor.11 000+3500-kombine :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: