Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356554 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar herkese merhabalar uzun süredir sadece takip ediyordum ama artık kayıt olup ilk mesajımı atmak istedim:) çok başarılı bir platform.. bu platformun oluşmasında emeği geçenleri tebrik ederim..gerek fotoğraflarıyla, gerek sağladıkları bilgi akışıyla destek verenlere de teşekkür ederim..

Değinmek istediğim konu ise şu..Eğer bahsettiniz gibi iyimser rakamlarla 13-14 bin kombine satılmış olsaydı, yönetimimizin kamerasever yöneticilerinden biri ya da başkan çıkıp bu durumdan övünerek bahsetmez miydi? Bence ederdi.. O yüzden ben malesef o rakamlara ulaştığımızı düşünmüyorum

Hoşgeldin Pascal kardeş.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

5 tane foto fazla yok Mustafa'ya ayıp olmasın :) :) :)

Çevrimdışı LifesGood®

Satılan bilet rakamlarını kafanıza takmayın, Feyenord maçı 2 gece öncesi satılan bilet + kombine = 18.217 iken bu maç iki gece öncesi 30 bini bulduk, 65.000'den aşağı olmaz yalnız çok fazla kaçak giren var, hatta bununla övünüyorlar yazıklar olsun başka bir şey söylemiyorum.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@Oktay Abim emeğine sağlık neden ayıp olsun ki foto fotodur  :)

Çevrimdışı Volkan Başaran

şu kazan stadı çok kötü yav  :uyucam:

Abi fıstık gibi stat daha ne olsun ya

Konya stadına bak bide buraya..

Bizimki Konyaninki gibi olacak hissi var bende..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Konya stadına bak bide buraya..

Abi nesi güzel gözünü seveyim estetik 0 statda.

Çevrimdışı Ozan E.

Stadın dizaynıyla hissiyatların pek bir alakası yok bence :)

Çevrimdışı LifesGood®

Keşke öyle olsa abi bir bütünlük var, Kazan stadı garip yapmışlar bizim eski stad gibi bütünlük yok ayrıca çok aşırı çelik yığını hantal bir görüntü ortaya çıkmış nerdeyse toki stadı gibi :biggrinking:

Çevrimdışı pascal26

la vittoria sara nostra  :D

Muhtemelen politik bir anlamı, alt metni de olan bi slogan. Bizim taraftar daha önce de kullanıyodu, bilirsiniz. Ben çok sevemedim ama neyse, güzel bi görsel olur umarım.

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Orlando'dan tüm karakartallara günaydın.sabah 5 ve ilk iş forum...

Çevrimiçi Necmi

Abi bence Türkiyede şampiyonluk o kadar önemli değil Avrupada başarı çok önemli
Avrupada başarı kupayı kaldırmaktır bunuda yapamayacağımıza göre TR daha önemli
tabiki bu sene için konuşuyorum bu sene olimpiyatta gelen bir şampiyonluk dosta düşmana gücümüzü gösterir
ve seneye ŞL yi garantilemek demektir bu sene para harcayacağız ve bunu seneye ödeyeceğiz önümüzdeki sene
para problemi hat safhada olacak ama tabiki şl ligine kalırsak bu sene şukella olur avrupa ligi olarak konuşuyorum

Çevrimdışı Oktay

@Oktay Abim emeğine sağlık neden ayıp olsun ki foto fotodur  :)
mustafa ben çekmedim bir arkadaşım dolmabahçedeydi rica ettim oda sğolsun kırmayıp whatsapp çekip yolladı :evillol:

Çevrimdışı Volkan Başaran

Estetiği napcan abi Hadiseye gelip şarkı söyletmeyeceğiz ya..

Valla cehennem gibi stat yapmış..

Zaten maliyeti 450 milyon dolar..

Yani 1 milyar TL..  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Altuğ

Orlando'dan tüm karakartallara günaydın.sabah 5 ve ilk iş forum...

Orlando'ya selam olsun hayırlı sabahlar :)

Çevrimdışı brci

kazan stadı dmimi uyuz oldm ben o stada yıkasım geliyor her baktığımda  :akuma:

Çevrimdışı arda

Numaralı testerelere beton mu basılıyor yoksa gönül gözüylemi görüyorum.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Oktay

Numaralı testerelere beton mu basılıyor yoksa gönül gözüylemi görüyorum.
testere değil perde kolonlara beton dökülüyor

Çevrimiçi Necmi

5 tane foto fazla yok Mustafa'ya ayıp olmasın :) :) :)
Eline sağlık öğle satinde güzel garnitür oldu :D
Mabetten aldığım bilgiye göre obitaş yeni açık arkasında sağlam çalışıyormuş

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı Kesh

Pankart aşırı büyük yalnız. Taşımasına gittim ben de, bildiğin çin'deki festivallerde ejderha taşıyan insanlara döndük  :lol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

kazan stadı dmimi uyuz oldm ben o stada yıkasım geliyor her baktığımda  :akuma:

Aynen abi yoruldum bakarken bizim stat estetik olarak çoğu statdan önde bence.

Çevrimdışı arda

testere değil perde kolonlara beton dökülüyor

Tüh ya neyse madem öyle olsun bu son perde testereye geçsinler! sanırım 9 tane olacak düz kısımda! Amerikalılar bile anca 6 tane çekebildiler 2004 ten 2009a kadar  :oha: Beşiktaşımız bir ayda yapacak Inşallah!  :ebebe:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı brci

Aynen abi yoruldum bakarken bizim stat estetik olarak çoğu statdan önde bence.

kesinlikle harika duruyo bizimki demir yığını resmen o stad bide 450 milyon dolar harcamışlar pehh ee demir pahalı tabi :D

Arkadaşlar bir otobüs Kartalda bu akşam Aydın'dan yola çıkıyor. Aksilik olmazsa bende onlarla birlikte olacağım...

Etiketler: