aynen, yalçın karadeniz yd nin adamı
Aynen katılıyorum kardeşim! İki gün önce birlik beraberlik camia vıdı vıdı! ŞL ramak kalmış böyle bi günde! biri bişeyler, biri SB eski başkan, sorumluluk sahibi olması gereken, bütünleştirici olması gereken, yok küstüm darıldım daa da divana gelmem! yok başka biri der transferde geç kaldık 3.lük bile hayal! arkadaşlar FM 2014 ayrı bişee takım kurmak ekip kurmak çalışmak çalıştırmak ayrı bişey bu şeye benziyo fitness salonlarında fink attıktan sonra askerde istikamet yiyince ay belim ağrii ay biraz da başım ağrii postal değilde lastik ayakkaplarım olsa koşardım diyen poşetlere benziyo bu yaklaşım. Takım çok güzel performas verdi şimdiye kadar. Herkez 10u bekliyo ama ben uzun süredir böyle efektif atak yüzdesiyle oynayan beşiktaş görmedim. Maşallah kaleyi bulan giriyo Maşallah Maşallah!!

takıma destek olalım! Başkana sahip çıkalım! Şu Arsenali geçersek sen prestiji düşün gelecek paraları düşün Mabetin daha kolay hızlana bileceğini düşün! yeni sezonda şampiyonluk maçlarına evimizde çıkabileceğimizi düşün! Bunlar işine gelmeyenler Oğuzhan fizik olarak yetersiz Serdar'dan sağbek limondan kek olmaz desin! Sen Beşiktaşı düşün! Serdar, Uğur Boral, Eneramo şu kadar para alıyolar bıdı bıdı e bu arkadaşlar performans gösterdi de yine biz verdik bu paraları! Bende yöentirim oturduğum yerden! Adam yönetmek apayrı bişey hele sporcu yönetmek bi tık ötesi bunun birsürü ayrı değişken faktörü var! ayrıca senin sağ açığın basmazsa bekin naapsın! genelde 2ye bir kalır zaten gariban sonra yuh yuh sen Beşiktaşın topçusu değilsin! Sen önce Beşiktaşın taraftarı ol! Allahım ya ne delirirdim tribünde kendi topçusuna bağıran küfreden heriflere! bazılarında huy böle yapcak bişey yok Beşiktaşımızın onlarda bir rengi diyorsun tabi de! neyse! bitanesi de benim arkadaşım bu arada ahaha ruh hastası :iscrewy: muhalif.. Beşiktaşı düşünelim arkadaşlar! Beşiktaşı düşünelim! Olimpiyata yürüüüyelim arkadaşlar!! Laylalaylaylaylaallay OOOOooo Lay Lay yok!!