Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356883 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

pankart çok güzel olacak 1 haftadır uğraşıyorlar.emeği geçenleri tebrik ederim.bu maçta da 3000  bayrak daha gelecek sanırım.çok güzel görüntüler olacak :)

Aynen öyle gs'nin çalışmalarından daha çok ses getirecektir yarın ki maçtaki görüntüler.

Çevrimdışı Deniz

Aynen öyle gs'nin çalışmalarından daha çok ses getirecektir yarın ki maçtaki görüntüler.
gs nin yaptığı koreografilerin parasını kulüp kendisi ödüyor.şirketle anlaşıyor şirket yapıyor.yani yaptıkları şeyi kendileri değil bir şirket yapmış oluyor.bizde taraftar sprey boyasını bezini kendisi yolluyor.her kuruşunu taraftar cebinden veriyor .daha da önemlisi başta Dewe Erol olmak üzere taraftarlar günlerini haftalarını bu işe harcıyor.Beşiktaş taraftarı her zaman en iyisidir  :tabe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı tayfun

kombine satışları güncellendi,6 günde 826 kale arkası satışı var,119-123 den ilk satılanları da 300 diye kabul etsek 3955+300=4255 kale arkası kombinemiz oldu.ahmet ateşin son 6324 rakamını baz alırsak sadece bu rakamlarla 7 500 oluyor ki o güncellemeden sonra kale arkasında 200 den fazla satış oldu al sana 7 700 ve bu rakamlara diğer tribünlerde açıklama sonrası yapılan satışlar dahil değil :ok:...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar herkese merhabalar uzun süredir sadece takip ediyordum ama artık kayıt olup ilk mesajımı atmak istedim:) çok başarılı bir platform.. bu platformun oluşmasında emeği geçenleri tebrik ederim..gerek fotoğraflarıyla, gerek sağladıkları bilgi akışıyla destek verenlere de teşekkür ederim..

Değinmek istediğim konu ise şu..Eğer bahsettiniz gibi iyimser rakamlarla 13-14 bin kombine satılmış olsaydı, yönetimimizin kamerasever yöneticilerinden biri ya da başkan çıkıp bu durumdan övünerek bahsetmez miydi? Bence ederdi.. O yüzden ben malesef o rakamlara ulaştığımızı düşünmüyorum
:hosgeldin kombine olayı muamma satışa çıkmayan koltukların akibetini bilmiyoruz ya sponsorlara verildi yada ön satışla satıldı
sonuçta satılmıyor demekki sahibi var amaç stadda kaç kişi olduğunu anlamaksa şu an % 30 u doldu diyebiliriz buna loca VIP ve 1903 tribünü katınca
benim fikrime göre stadımızın % 40 veya 45 dolululuğu var

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

gs nin yaptığı koreografilerin parasını kulüp kendisi ödüyor.şirketle anlaşıyor şirket yapıyor.yani yaptıkları şeyi kendileri değil bir şirket yapmış oluyor.bizde taraftar sprey boyasını bezini kendisi yolluyor.her kuruşunu taraftar cebinden veriyor .daha da önemlisi başta Dewe Erol olmak üzere taraftarlar günlerini haftalarını bu işe harcıyor.Beşiktaş taraftarı her zaman en iyisidir  :tabe:

Hay ağzına sağlık bir de forma satışları bilet satışlarında fenerlileri ezip geçersek işte o zaman herşeyin bir anlamı olacak.

Çevrimdışı ALDENYX

malum site Arsenal maçina 22 bin bilet satıldı diyor. :iscrewy:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Ozan E.

Bu bilgi ahmet atesin bilgisine uyuyor gibi :(

Çevrimdışı arda

mac hangi kanalda izleyebilecegiz?

Z-Smart'ta tek maç için 79TL :oha: gibi bir fahiş fiyatı vardır. Ayrıca ilk kez üye olacak arkadaşlara 119 TL :deal: üyelik ayak bastı parası şarj ediyolar . Bir diğer alternatif Olimpiyat Stadı, hem daha ucuz hem daha keyifli.  :drunkard:  :claps::drunkard:  :claps::drunkard:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Hay ağzına sağlık bir de forma satışları bilet satışlarında fenerlileri ezip geçersek işte o zaman herşeyin bir anlamı olacak.
ona daha zaman var bu tür şeyler bir günde değişmiyor bunun için mutlak ve mutlak başarı gerekiyor bu sene
şampiyon olup stadımıza şampiyon olarak girersek çok şey değişir ondan sonra siyah beyaz yıllar başlar :D bu sene
şampiyonluk avrupada olmaktan daha önemli

Çevrimdışı Deniz

aynen öyle kombine ve formada da hepsini geçmeliyiz.şu anki rakamlar bize hiç yakışmıyor özellikle kombine konusunda.bu sezon 350 bin forma satmalıyız.seneye de yeni stadımızla birlikte 500 bin rakamını geçmeliyiz :)

Çevrimiçi Necmi

Bu bilgi ahmet atesin bilgisine uyuyor gibi :(
zaten onun bilgisini veriyorlardır kulüpten artık onlara bilgi çıkmıyor karın ağrıları ondan

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ona daha zaman var bu tür şeyler bir günde değişmiyor bunun için mutlak ve mutlak başarı gerekiyor bu sene
şampiyon olup stadımıza şampiyon olarak girersek çok şey değişir ondan sonra siyah beyaz yıllar başlar :D bu sene
şampiyonluk avrupada olmaktan daha önemli

Abi bence Türkiyede şampiyonluk o kadar önemli değil Avrupada başarı çok önemli

Çevrimdışı Efe

Bu kadar kuyruga nasil 22 bin bilet satildi anlamis degilim bu sadece kombine satis merkezindeki ve kulupteki satislar olmasin kartal yuvalari dahil degildir belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Kombine + passoligle alınan bilet + pass bilet = 29982.

geçen feyenoord maçında bu rakam 14 bin civarıydı.yani bizim taraftar son gün bilet almayı seviyor :)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bence malum site maça gelecek olanları etkileyerek seyircinin az gelmesini sağlamaya çalışıyor bu sayede maçtan sonra muhaliflerle ropörtaj yapıp taraftar yönetime güvenmiyor gibisinden demeçler almaya çalışacaktır. ( biraz kurgu gibi oldu ama malum sitenin malum haberleri hep bu şekilde gelişiyor)
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı brci

Kombine + passoligle alınan bilet + pass bilet = 29982.

geçen feyenoord maçında bu rakam 14 bin civarıydı.yani bizim taraftar son gün bilet almayı seviyor :)

maç gece 10 a çerek kala biletler çok rahat tükenir buraya yazdım ! =)

Çevrimdışı Deniz

maç gece 10 a çerek kala biletler çok rahat tükenir buraya yazdım ! =)
inşallah :)

Çevrimdışı Kesh

Ya nasıl 30 bin bilet ya. Çok kesin konuşuyorum; doğru değil. Gözlerimle gördüm kalabalığı kime ne anlatıyor Ahmet ateş.

Pankart da basına sızmış. Kötü olmuş bu sürpriz olacaktı.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

basına sızan pankart o pankart değil o geçen sene açılan bir pankart
pardon kartal resmini göstermişlerdi sabah pankart o değildi ama hürriyet gazetesinde yayınlanmış pankart
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2014, 12:56:09 xpenche ]
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı brci

her takımın her sezon böyle bocaladığı üst üste kötü sonuçlar aldığı 3-5 maç olur umarım arsenalin bocaladığı maçlar Beşiktaş olur :)

yav biz eleyelim yeterki bu sene şampiyonlar ligini onlar alsın razıyım  :alala:  ne diyorum ben  :ebebe:   Arsenali elemeyi düşünmek bile aklımı başımdan alıyor  :sevinc

Çevrimdışı Volkan Başaran

Rubin Kazanın yeni stadyumu..

45 bin Kişilik..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Etiketler: