@anilt rakamlar halka açıktır,isteyen istediği zaman kullanabilir

kombine satış tahminlerimizin farklı çıkma sebebi şu,her blokda satışa kapalı alanlar var,her sırada 4 koltuk ve ilk 2 ila 4 arası sıra satışa kapalı,bazı bloklarda daha fazla koltuk satışa kapalı,mesela 107.blokda 200 civarı kapalı alan vardı,7. ve 8.kategoriler hariç toplam koltuk sayısından boş koltuk sayısını çıkararak kalan kapasiteyi yazıyorum,örneğin 1 000 koltukluk bir blokdan 200 koltuk kalmış,bunun sonucunda 800 satış var diye çıkarımda bulunursak kombine satış rakamı olarak 14-15 bin çıkar ama bazı blokların yarısı satışa kapalıydı,hem sponsor hem de genel satışa ayrılacak kısımdan dolayı böyle oluyor.benim verdiğim 8 000 rakamı sadece tahmin,ilk zamanlarda sadece kale arkalarını saymak aklımda olduğu için o tribünlerin boş alanlarını not aldım,o nedenle diğer tribünlerde kalan kontejyanı verebiliyorum,bilseydim bu kadar işi abartıcağımı hepsine bakardım.

benim rakamlarıma bakarak sadece kale arkasında satılan kombine sayısını doğru öğrenebilirsiniz ki 119 ve 123 hariç 3 000 bu rakam,az sonra güncellenecek ama.
amma uzun yazmışım.