Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357892 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı manyak1903

Doğru olma ihtimali çok yüksek, çünkü 33 kişilik 1 loca vardı ve o locayı Ömer Sabancı almıştı 1 milyon dolaraydı sanırım :)
ben de o haberden aldım sayıları : ) 890 bin dolara almış.

başlarda ortalama 200 bin dolar diyorlardı x 147 loca , 29.400.000 dolar yapıyor.3 yıl için 88.200.000 dolar yapması lazım bu da 2,16 dolar/tl kurundan 190 milyon TL yapıyor.böyle bir para yok sanırım bizde.ben onu anlamadım bir türlü.herhalde daha küçükler çok satıldı.

"Vodafone Arena hakkında da konuşan Orman, "Yeni stadımızdaki 146 locanın 106 tanesi satılmış durumdadır. Loca ve VIP koltuklarda 27 milyon dolar satış gerçekleştirdik."

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Kesh

Cümleten hoş bulduk arkadaşlar. Bjk online, efe, salla pati, mabet filan hep burdalar galiba gözlerim doldu   :evillol:

Bu arada bir haber aldım bilmiyorum doğrumu. Mabet daha iyi bilir. Stadın  statik hesaplamaları 50 bin kişi için yapılmış. Statik hesabın ne demek olduğunu bilmiyorum bu arada :ebebe: 

Bunun doğruluğu varmıdır acaba ?

Çevrimdışı TØLGA

Cümleten hoş bulduk arkadaşlar. Bjk online, efe, salla pati, mabet filan hep burdalar galiba gözlerim doldu   :evillol:

Bu arada bir haber aldım bilmiyorum doğrumu. Mabet daha iyi bilir. Stadın  statik hesaplamaları 50 bin kişi için yapılmış. Statik hesabın ne demek olduğunu bilmiyorum bu arada :ebebe: 

:hosgeldin resmi rakam 41.903 kişilik :D aslında daha fazla ama  :sevinc
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

@aktar_ismail duydunmu obitaş ekibi silbaştan yenilenmiş :evillol:
1 ay öncesinden yazdık.  75 kalıpçı 60 demirci var,  hepsi de işin profesyoneli.  :ok:
Bu ekip çok can yakar çoook :lol:

Çevrimdışı Efe

Stad izin verilse 50 bin koltuk konacak sekilde tasarlanmis ama ne kadar koltuk konacak onu koltuklar takildiginda gorecegiz mabetin tiyolarindan yola cikarak 45 civarinda baslayacagimiz ortaya cikti caha sonrasinda duzenlemelerle 48 bine kadar yolu var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Stad izin verilse 50 bin koltuk konacak sekilde tasarlanmis ama ne kadar koltuk konacak onu koltuklar takildiginda gorecegiz mabetin tiyolarindan yola cikarak 45 civarinda baslayacagimiz ortaya cikti caha sonrasinda duzenlemelerle 48 bine kadar yolu var :)
sır olmaktan çıktı yani :biggrinking:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ahmett.67

Özür dileyerek konu dışı bir ricam olacak. İkitelli tarafını hiç bilmiyorum. İş çıkışı otomobille maça yetişmeye çalışacağım , otmomobili park edebileceğim ikitelli sanayi metro durağına yakın bir sokak ismi söyler misiniz?  Navigasyon cihazı kullanıp gelmek istiyorum da....   :iblush:

Çevrimdışı Efe

sır olmaktan çıktı yani :biggrinking:

Sır değil tabiki ama resmi kapasite 41.903 bu kapasite sadece seyirci koltugu oldugu zaman stad kapasitesi otomatikman 45 bini geciyor bekleyip gorecegiz ne olacagini koltuklar takilsin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar günaydın herkese ,

Sanki son bir kaç gündür çalışma hareketlendi , güzel bir gelişme diye düşünüyorum . Şu yaz aylarının son iki ayında artık son betonlamalar kalsa çok güzel olacak inşallah. Ayrıca şuna eminim ki olur da şampiyonlar ligi,ne kalırsak stad acayip hızlanır. Çünkü oradan gelecek maddiyat çok yüksek . Tabi çok zor ama , olmaz diye bir şey yok.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

artık kamera açısının değişme vakti geldi sanırım
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Anıl

Yeni açıkta betonlama sürüyor, yeni prekast mı gelmiş :alala:

Çevrimdışı brci

Arkadaşlar günaydın güne pozitif başlıyalım bol betonlu demirli ince işçilikli küfeki taşlı bir gün olsun üstüne birde Atiba oynayacak desinler azcık yüzmüz gülsün bugün inşallaaahh Amin  :tabe:

Çevrimdışı smtcglr

maşallah stad da herşey hareket halinde duran bi cisim göremedim  :icool:  yeni yeni prekastlar taşınıyor tırlardan  :sevinc

Çevrimdışı Anıl

Gece malzeme getiren bütün tırlar şimdi tek tek çıkıyor, ne getirdiler acaba :iscrewy:

Çevrimdışı TURKahvesi

buzdolabını arkasındaki boruları söktüm bakır soğutma borularını sonra bir ucunu vileda kovasına koydum diğer ucunu yuksek biyere astım boruyu vantilatörün önüne sardım sonra akvaryum için su pompam vardı onu da vileda kovasında ki boruya bağladım ve marketten kuru buz aldım onunlada kovadaki suyu soğuttum ...
mantık şu soğuk su, boru ile vantilatörün önündeki borulardan geciyor ve vantilatörde bu soğuk borunun soğununu üflüyor ama tek başına yetersiz kalacağı için içeçekleri ıslak bir peceteye sardım şu an için buzluktan farkı yok en azından ısınmıyor hiçbirşey :) :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

yok artık daha neler  :lol:

Çevrimdışı tayfun

@anilt rakamlar halka açıktır,isteyen istediği zaman kullanabilir :)
kombine satış tahminlerimizin farklı çıkma sebebi şu,her blokda satışa kapalı alanlar var,her sırada 4 koltuk ve ilk 2 ila 4 arası sıra satışa kapalı,bazı bloklarda daha fazla koltuk satışa kapalı,mesela 107.blokda 200 civarı kapalı alan vardı,7. ve 8.kategoriler hariç toplam koltuk sayısından boş koltuk sayısını çıkararak kalan kapasiteyi yazıyorum,örneğin 1 000 koltukluk bir blokdan 200 koltuk kalmış,bunun sonucunda 800 satış var diye çıkarımda bulunursak kombine satış rakamı olarak 14-15 bin çıkar ama bazı blokların yarısı satışa kapalıydı,hem sponsor hem de genel satışa ayrılacak kısımdan dolayı böyle oluyor.benim verdiğim 8 000 rakamı sadece tahmin,ilk zamanlarda sadece kale arkalarını saymak aklımda olduğu için o tribünlerin boş alanlarını not aldım,o nedenle diğer tribünlerde kalan kontejyanı verebiliyorum,bilseydim bu kadar işi abartıcağımı hepsine bakardım. :)
benim rakamlarıma bakarak sadece kale arkasında satılan kombine sayısını doğru öğrenebilirsiniz ki 119 ve 123  hariç 3 000 bu rakam,az sonra güncellenecek ama.
amma uzun yazmışım. :)
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı arda

Beşiktaş JK Kuruluş Yılı? (Bot Engeli) (Cevap 1903):

Kendimi bir an kulübe üye oluyormuş gibi hissetim

Manidar!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

arkadaşlar özür dilerim konu dışı olcak ama yalçın karadeniz açıklama yapıyo nekadar tüzükte olsada bu ihraç işlerini bence fikret ormanı zor duruma düşürmek için yaptı istese bu işi halledebilirdi

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş JK Kuruluş Yılı? (Bot Engeli) (Cevap 1903):

Kendimi bir an kulübe üye oluyormuş gibi hissetim

Manidar!
:D Hoş geldin

özür dileyerek konu dışına çıkıcam.olimpiyat metrodan olimpiyat stadına yürüme mesafesi ne kadar?

Çevrimdışı Anıl

@anilt rakamlar halka açıktır,isteyen istediği zaman kullanabilir :)
kombine satış tahminlerimizin farklı çıkma sebebi şu,her blokda satışa kapalı alanlar var,her sırada 4 koltuk ve ilk 2 ila 4 arası sıra satışa kapalı,bazı bloklarda daha fazla koltuk satışa kapalı,mesela 107.blokda 200 civarı kapalı alan vardı,7. ve 8.kategoriler hariç toplam koltuk sayısından boş koltuk sayısını çıkararak kalan kapasiteyi yazıyorum,örneğin 1 000 koltukluk bir blokdan 200 koltuk kalmış,bunun sonucunda 800 satış var diye çıkarımda bulunursak kombine satış rakamı olarak 14-15 bin çıkar ama bazı blokların yarısı satışa kapalıydı,hem sponsor hem de genel satışa ayrılacak kısımdan dolayı böyle oluyor.benim verdiğim 8 000 rakamı sadece tahmin,ilk zamanlarda sadece kale arkalarını saymak aklımda olduğu için o tribünlerin boş alanlarını not aldım,o nedenle diğer tribünlerde kalan kontejyanı verebiliyorum,bilseydim bu kadar işi abartıcağımı hepsine bakardım. :)
benim rakamlarıma bakarak sadece kale arkasında satılan kombine sayısını doğru öğrenebilirsiniz ki 119 ve 123  hariç 3 000 bu rakam,az sonra güncellenecek ama.
amma uzun yazmışım. :)
Evet @tayfun abi haklısın o konuda o yüzden resmi bir bilgi alana kadar bizimkiler sadece tahmin olarak kalıyor. Ama ben dün hesaplarken yanlış sayma ihtimalime karşı hep eksik saydım, yani eğer eksiltmeden saysaydım 16.000 falan çıkacaktı kombine. Kapalı koltukları hesaba katarsak eğer ben kombine satışının 10-11 bin arasında olduğunu düşünüyorum. Bunun resmi bilgisini alabiliyor muyuz bir yerden ? Satış ofisi, müşteri hizmetleri vs. :alala:

Çevrimdışı Anıl

arkadaşlar özür dilerim konu dışı olcak ama yalçın karadeniz açıklama yapıyo nekadar tüzükte olsada bu ihraç işlerini bence fikret ormanı zor duruma düşürmek için yaptı istese bu işi halledebilirdi
Sanırım herhangi bir üyeyle alakalı değil o konu, tüzük gereği otomatik olarak düştü üyelikleri. Yanlış hatırlamıyorsam yönetici Metin Albayrak'ta Tüzük Tadil Kongresi ile durumu çözeceklerini açıklamış :)

Çevrimdışı tayfun

Evet @tayfun abi haklısın o konuda o yüzden resmi bir bilgi alana kadar bizimkiler sadece tahmin olarak kalıyor. Ama ben dün hesaplarken yanlış sayma ihtimalime karşı hep eksik saydım, yani eğer eksiltmeden saysaydım 16.000 falan çıkacaktı kombine. Kapalı koltukları hesaba katarsak eğer ben kombine satışının 10-11 bin arasında olduğunu düşünüyorum. Bunun resmi bilgisini alabiliyor muyuz bir yerden ? Satış ofisi, müşteri hizmetleri vs. :alala:
ahmet ateşe iki kere tweet attım ama cevap vermedi.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ahmet ateşe iki kere tweet attım ama cevap vermedi.

Vermezler hocam tanınmış isim ya cevap verirse tanınmışlığı gider  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Etiketler: