Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8357664 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

aga bu nedir bi cisim yaklaşıyor sütünların kavise bakın :ebebe: :ebebe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

üstelik bu rakamlara1903 tribününden satılanlar dahil değil bildiğim kadarıyla.
1903 tribünü zaten loca olarak geçiyor. 1903 tribünün kapasitesi 1847 kişilik loca kapasitesinin içinde. 29.614 koltuk hariç 2100 kişilik VIP tribün ve deplasman tribünü var. Eldeki rakamlara göre stadın kapasitesi de 29.614 satışa çıkan koltuk sayısı+1.537 kişilik deplasman tribünü(burada ki koltukları farklı kullanarak kapasiteyi 2100'e çıkarabilirler :) )+2100 kişilik VIP tribün+1847 kişilik loca+162 kişilik engelli tribünü+186 kişilik basın tribününden toplam 36.009 çıkıyor. Ancak her tribünün en üst sıraları satışlarda geçmiyor. Oradan da 691 kişi gelirse toplam kapasite 36.700 çıkıyor. Ama kombine alırken satışa kapalı koltuklar vardı özellikle merdiven taraflarında her sırada 2'şer koltuk boş hep ve en altlarda 2'şer koltuk. Onlarla beraber 42.000 kapasiteye ulaştım ben :tabe: Ama 48.000'e nasıl çıkacak onu bilmiyorum :alala: Onu da Salı günü maçtan önce bir araştırırım ben :bandit:

Çevrimdışı ilhan mansız

1903 tribünü zaten loca olarak geçiyor. 1903 tribünün kapasitesi 1847 kişilik loca kapasitesinin içinde. 29.614 koltuk hariç 2100 kişilik VIP tribün ve deplasman tribünü var. Eldeki rakamlara göre stadın kapasitesi de 29.614 satışa çıkan koltuk sayısı+1.537 kişilik deplasman tribünü(burada ki koltukları farklı kullanarak kapasiteyi 2100'e çıkarabilirler :) )+2100 kişilik VIP tribün+1847 kişilik loca+162 kişilik engelli tribünü+186 kişilik basın tribününden toplam 36.009 çıkıyor. Ancak her tribünün en üst sıraları satışlarda geçmiyor. Oradan da 691 kişi gelirse toplam kapasite 36.700 çıkıyor. Ama kombine alırken satışa kapalı koltuklar vardı özellikle merdiven taraflarında her sırada 2'şer koltuk boş hep ve en altlarda 2'şer koltuk. Onlarla beraber 42.000 kapasiteye ulaştım ben :tabe: Ama 48.000'e nasıl çıkacak onu bilmiyorum :alala: Onu da Salı günü maçtan önce bir araştırırım ben :bandit:
salı günü inşallah 7 den önce staddayım. Sanırım kalabalık olacak

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi bu sıcakta buzdolabı olmazsa olmaz :You_Rock_Emoticon:
Son olarak şuana kadar kaç Bilet satılmıştır abi bilgin varmı? Çok karıştı ortalık 30bin deniyor 60bin deniyor.  :iscrewy:

buzdolabı işine yarın bakıcam bu gecelik idare edicek bi soğutucu düzenek kurdum şimdilik herşey soğuk:)
bilet satışı ile ilgili bilgim yok ama yarın net bilgi öğrenebilirim...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi hazır yakalamışken eski açık üst kat nedir nasıl olacak bir bilgi versen de rahatlasak, en son 16 sıra deniliyordu azalış yada artış var mı yada ihtimaller nedir ?   :construction: :naughty:

Birde kapasite izni hakkında dolaylı da olsa ortaya bir şey yazar mısın abi  :D

resmi kapasıti 41,1903 :)
eski acıkta bi değişiklik yok proje uygulanmaya devam ediyor.

Çevrimdışı bjk_mabet

Taraftarın ruhunu yansıtan bir pankart :)
vodafonun böyle bir düşüncesi var zaten bakalım...

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimiçi Necmi

salı günü inşallah 7 den önce staddayım. Sanırım kalabalık olacak
salı ünü Doğu tribünü önündeki kartal yuvası tırının civarında oluruz erken gelebilecek arkadaşlarla tanışır
mini bir sohbet yapabiliriz :ok:
saat 2 gibi gazilerde oluruz en geç 5 gibi ordan olimpiyata haraket ederiz arabasıyla gelecek arkadaşlar olursa
ordan birlikte gideriz araçlarındaki boş yerleride söylerlerse bazı arkadaşları metro zulmünden kurtarmış oluruz

Çevrimdışı bjk_mabet

aga bu nedir bi cisim yaklaşıyor sütünların kavise bakın :ebebe: :ebebe:
ip ucu:ikinci resimdeki eski acığın önünde duvarın olduğu yerdeki destekleri gördünüz mu? çelik konstriksiyon yapıyı  :biggrinking:

Çevrimiçi Kartal Ç

Ooo Rihanna istanbulu 2015 turnesi kapsamına almış  :D inönü stadının son günlerinde o vardı, umarım vodafone arenamızın açılışını da onunla yaparız :flag:

Çevrimdışı bjk_mabet

haha :D tmm abi bu arada afiyet olsun  :sevinc
hahahaah teşekkür ederim:) hatlar karıştı yine  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

ip ucu:ikinci resimdeki eski acığın önünde duvarın olduğu yerdeki destekleri gördünüz mu? çelik konstriksiyon yapıyı  :biggrinking:
ben onu önce den de görmüştüm yaklasık 1 ay evvel mustafa önden öektiği resimden yanlış hatırlamıyorsam  :alala:
ne işe yarıyor acaba
Ooo bütün wowturkey ekibi burdaymış yahu  :lol:
:hosgeldin

ysariusta

• Ziyaretçi

1903 nasıl oluyor da 1847 nin içinde olabiliyor. matematik hatası gibi duruyor.

Çevrimiçi Necmi

obitaşa nazar boncuğu lazım bu aralar gercekten :)
Şııışşşt Ses etme nazar değmesin  :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Anıl

Tribünün adı 1903. Kapasitesi 686'ydı sanırım :tabe:

Çevrimiçi Necmi

buzdolabı işine yarın bakıcam bu gecelik idare edicek bi soğutucu düzenek kurdum şimdilik herşey soğuk:)
bilet satışı ile ilgili bilgim yok ama yarın net bilgi öğrenebilirim...
  :alala: Nasıl bir düzenek üflüyormusun :kop:

Çevrimiçi Necmi

145 loca 10 ar kişilik olsa 1450 eder kaldıki çoğu daha kalabalık bence 1903 bu kapasitenin dışında

Çevrimdışı Anıl

Başucumda soğutuyorum yazmış Necmi abi sanırım üflüyor :kop:

Çevrimdışı Efe

:lol: :lol: evt
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

145 loca 10 ar kişilik olsa 1450 eder kaldıki çoğu daha kalabalık bence 1903 bu kapasitenin dışında
Ben 42 bini bulmuştum, senin dediğinle beraber tekrar hesaplayınca 45 bini buldum Necmi abi :bandit:

Çevrimdışı bjk_mabet

buzdolabını arkasındaki boruları söktüm bakır soğutma borularını sonra bir ucunu vileda kovasına koydum diğer ucunu yuksek biyere astım boruyu vantilatörün önüne sardım sonra akvaryum için su pompam vardı onu da vileda kovasında ki boruya bağladım ve marketten kuru buz aldım onunlada kovadaki suyu soğuttum ...
mantık şu soğuk su, boru ile vantilatörün önündeki borulardan geciyor ve vantilatörde bu soğuk borunun soğununu üflüyor ama tek başına yetersiz kalacağı için içeçekleri ıslak bir peceteye sardım şu an için buzluktan farkı yok en azından ısınmıyor hiçbirşey :) :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı erdem

herkese selamlar saygılar.@bjk_mabet hocam kolay gelsin yanlış görmedimse çiçekler temel atmadan gro üstüne mebran ve keçe seriyo izalasyon için.ama obitaş çoğu yerde direk gro üstüne başlamış örmeye.zemin diyecemde numaralıyla yeni açık kesişiminde çiçekler izalosyon yapmıştı ama obitaş yapmamış.şimdiden eywllh.bu arada tüm yazan ziyaret eden arkadaşlara teşekkür ederim zevkle hergün saatlerce okuyorum..

Çevrimdışı bjk_mabet

Başucumda soğutuyorum yazmış Necmi abi sanırım üflüyor :kop:
çaycıyım tabiki üfleyerek soğutucam :)

Etiketler: