Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8348270 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Evet küfeki başladı ilk fotosuda bana nasip oldu  :)

Çevrimdışı ZEKI

ilk 7 fotoğraf Ersin Adlı kardeşimize ait kendisi yayınlamam için gönderdi teşekkür ediyorum buradan kendisine. İç kısımlara girmedim yani. :)
Bugun stada giren herkes masallah stadi detayli bir sekilde gezdi zaten. Guvenlik tedbirlerini uyarilarini hice sayarak hemde. Bir ara kapali ust katta en tepede birileri vardi. Karsi tarafta tahta perdelerin onunde insanlar toreni izliyorlardi.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2014, 21:57:06 ZEKI ]

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı bjk_mabet

çok yoğun ve yorucu bir haftadan sonra selam olsun ....

Çevrimdışı ZEKI

stadtaki akustik neydi oyle sevgili mabet, sorunsuz atlatilmistir umarim.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Bugun stada giren herkes masallah stadi detayli bir sekilde gezdi zaten. Guvenlik tedbirlerini uyarilarini hice sayarak hemde. Bir ara kapali ust katta en tepede birileri vardi. Karsi tarafta tahta perdelerin onunde insanlar toreni izliyorlardi.

Görüntü muazzamdı Süleyman Başkanımızın ne kadar büyük olduğunu bir kere daha anladım.

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı FARUK

prekastları spreyle boyamışlar ilginç stat bizim değil sanki

Çevrimdışı bjk_mabet

stadtaki akustik neydi oyle sevgili mabet, sorunsuz atlatilmistir umarim.
asıl baskıyı üst kat yapıcak o sadece alt kattan gelen ses idi :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Oktay

Yeni açıkta beton dökümü var galiba, eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa tabi :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Yeni açıkta beton dökümü var galiba, eğer gözlerim beni yanıltmıyorsa tabi :evillol:

Evet abi rampanın karşısındaki bölüm beton hazır hale gelmişti orasıdır.

Çevrimdışı bjk_mabet

4 kolon ve tabla betonu var bu akşam...

Çevrimdışı adnan49

Tabla betonu sadece yeni açıkta mi var bu gece mabet kardeşim eski açık son kattada tahtalar konmuş

Çevrimdışı Anıl

numaralı kirişleri(iskeleleri) gördümde sanki numaralı kapalıya oranla dar gibi geldi bana göz yanılmasımı bilmiyorum ama kirişler çok geriden başlamış sanki :/
Projeden ölçtüm şimdi, aynı abi  :tabe:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bugün cenazeye gittim. İlk kez stadımıza girdim. Allah oraya gelecek rakiplere kolaylık versin. Ambiansı hayal etmek çok zor. Bu arada sayın Süleyman Sebaya tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Onun için mükemmel bir beste yapan taraftarımıza da teşekkür ederim Babaların babası SÜleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Stadda hafif bir eski hıza dönüş var gibi abi :) Tabi Obitaş için bir ilk  :kop: :kop:

Çevrimdışı ilhan mansız

asıl baskıyı üst kat yapıcak o sadece alt kattan gelen ses idi :)
mabet hocam emeğinize sağlık. O staddan kolay kolay hiçbir rakip sağ çıkamaz. 4 tribünün bittiği anı hayal edemiyorum.

Çevrimdışı Oktay

Hayırlı mesailer elleri dert görmesin :)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

15.08.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

ysariusta

• Ziyaretçi

Obitaş bayramdan sonra hızlı girdi. nasıl bir şantiye şefiymiş arkadaş. kamçıyla falan mı çalıştırıyor adamları. demircileri biraz daha yavaş ancak hızları süper. bu arada çiçekler eğer işçi alacak mı? Sanki sayı az gibi.

Çevrimiçi Necmi

Başımız sağolsun
ve bugün sana geçmiş olsun mabet inşallah sorunsuz bir şekilde gün tamamlanmıştır
en son testere kirişlerin üzerinde birileri koşuyordu yukarı doğru kalecimiz Tolgada locada tam kenarda duruyordu
ayaklarının yarısı dışardaydı :D @bjk_mabet

ysariusta

• Ziyaretçi

Numaralının arkasında yol daralıyor mu? O kısmı pek anlayamadım. yol olacak kısmın arkasında yapılan bölümler var  :alala:

Çevrimdışı Anıl

Numaralının arkasında yol daralıyor mu? O kısmı pek anlayamadım. yol olacak kısmın arkasında yapılan bölümler var  :alala:
Numaralıda çatı kolonlarından sonra sadece perde beton var ve yolun üst kısımlarında katlar çıkıcak onun dışında birşey yok :)

Çevrimdışı brci

Etiketler: