Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8345616 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı selçukaras

İnsanların kutuplaştırıldığı birbirine düşman edildiği günümüz Türkiye'sinde, hangi lider ölse ve tüm Türkiye üzülecek derseniz, o insan SÜLEYMAN SEBA dır. güle güle BÜYÜK BAŞKAN

Türkiye arkasından göz yaşı döküyor. ve bu gurur bizim çünkü o bizim liderimiz.
keşke ilk mesajım hüzün dolu olmasaydı ama ne mutlu bize ki böyle bir insanı bahşetmiş yaradan.

Çevrimdışı ahmetx

Cenazede tezahürat mı olur cenazeye saygı sessizikir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı frkndgnr

Mükemmel görünüyo kapalı ağzım sulandı :claps:

Çevrimdışı tayfun

kombine güncellemesini bu akşam yapmazsam anca pazartesi yaparım ilgililere duyurulur,lokal hareketler hariç sınırlı alış var zaten.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı selçukaras

az önce gördüm eğer yüklenmediyse ilk fotom olsun.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ozan062

bende bir an öyle zannettim sinirim bozuluyordu

evet hatta baya bi kızdım dedim noluyoruz bi baktım sonra bende anlayınca oda cozdu bu arada evet sanırım vodafone kabul etmiş geldi haberleri
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Yok ben gormedim harika :claps:

bende az önce feriköy mezarlığı nerde diye haritaya bakıodum gördüm ekran görüntüsü alayım derken arkadaş atmış

Çevrimdışı Tolga

evet hatta baya bi kızdım dedim noluyoruz bi baktım sonra bende anlayınca oda cozdu bu arada evet sanırım vodafone kabul etmiş geldi haberleri
vodafone kabul ederse gerçekten çok güzel olur gerçi SÜLEYMAN SEBA ölmeden görseydi daha iyi olurdu tabi ama hiç yoktan bu da iyidir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

vodafone kabul ederse gerçekten çok güzel olur gerçi SÜLEYMAN SEBA ölmeden görseydi daha iyi olurdu tabi ama hiç yoktan bu da iyidir.

ali ece bu konuda cok guzel soylemiş,,

Süleyman Seba'ya yaşarken stada ismini vermeyi düşünüyoruz diye söylerler.- "Baba Hakkı dururken ben kimim,Hakkı Yeten ismini verin der."

diye hakikaten öyle ama soyle birsey varki seref beyin ismi zamanında verilmiş inönüye,, ama sebanın adı hiç geçmedi dolayısıylada onuda bu stadımızda geçicek olması iyidir, dun ben aslıdna soylemiştim basına koymuyorsak bir anlamı yok diye ama olsun buda iyidir,, o zamanda vodafonu hiçe sayıyoruz oda olmucak birsey,,

Çevrimdışı ozan062

yalnız stadımızın ses akustiği inanılmaz:)) bunuda soylemeden edemiyecem efsanee :ebebe:

Çevrimdışı adnan49

taraftarımızın stad ıle bulusması keske boyle bır amac ıcın olmasaydı ama gercektende kapalı alt harıka gorunuyordu cıkıs tunellerını gormedım hıc

Çevrimdışı Tolga

yalnız stadımızın ses akustiği inanılmaz:)) bunuda soylemeden edemiyecem efsanee :ebebe:
o konuda şüphem yok çok iyi olacağı kesin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

az önce gördüm eğer yüklenmediyse ilk fotom olsun.

Selçuk sağol hem foto için hem haber verdiğin için (google maps uzun zamandır güncellenmiyordu bu bakımdan yani)

ben sayende hemen google maps sitesine girdim

stadımızı gördüm sağlı sollu yakın uzak herşeyi deniyorum

cidden mükemmel görünüyor ve uzun zamandır bunu bekliyordum.

Çevrimdışı iyimserure

Alıntı yapılan: mustafa_(87) link=topic=2.msg45747#msg45747 date=1408103 :ok:491
Teşekkürler  :claps:
mustafa, sitene koyduğun şu televizyonla ilgili anın çok keyifliydi valla aziz nesin okur gibi okudum   :ok:

Çevrimdışı Oktay

Cenazede tezahürat mı olur cenazeye saygı sessizikir.
arkadaş bir insan cenezede yada cemiyet içinde nasıl hareket edileceğini hiçmi bilmez herşeyin yeri zamanı var... ama nerde bizde o kapasitede ve kalitede insan

Sahada 1 tane çiçekler elemanı varsa en az 3 katı obitaş elemanı var. 

Çevrimdışı frkndgnr

Üst üste koyulmuş prekastların üzerinde insanların durması tehlike arz etmedi mi acaba?

Çevrimdışı Oktay

Sahada 1 tane çiçekler elemanı varsa en az 3 katı obitaş elemanı var. 
kamera tam tersini söylüyo demekki yakından bakmak lazım :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Cenaze toreninin hazirlanmasinda emegi gecen Baskan Fikret Ormani,yonetimi ve Besiktas Belediyesini tebrik ederim.

Ayrica acimizi paylasmaya gelen siyasilerden,diger kulup baskan ve yoneticilerinden Allah razi olsun.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: