Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8342285 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

sayfa üstüne bir tuş koyup açıp forumdayken dinleme gibi birşey olabiliyormu?sırayla çalsa güzel olur.
http://rabarbarocks.com/co_976554237962457896/enter.php
böyle bişe daha iyi :) üniversite yılları aklıma geldi  :kop: @MURAT abi
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2014, 02:18:58 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı Necmi

http://rabarbarocks.com/co_976554237962457896/enter.php
böyle bişe daha iyi :)
yok ya öyle deli bohçası gibi şeyler olmaz videoyu linkleriz isteyen basar dinler burdaki tüm youtube videolarını attığımız gibi
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2014, 09:37:33 Altuğ ]

Çevrimdışı ALI RIZA

tamam salvador la bağlantılı bir şekilde yap sana videoların yüklenmesiyle ilgili teknik bilgileri verir
sabırlıysa bana gel :)   yada 2 kere düşün :iscrewy:  :bandit:

Çevrimdışı Altuğ

İşe koyuldum abi,sözler vs. bulabildiğim kadar hepsini arşivleyip paylaşacağım.
@Necmi abi

Teşekkürler @Karakartalözgü

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

sabırlıysa bana gel :)   yada 2 kere düşün :iscrewy:  :bandit:

Abi özel mesaj attım.

Teşekkürler @Karakartalözgü

Rica ederim.Forum hepimizin küçük bir katkımız olur en azından.

Çevrimdışı izorlu85

yöneticiler söyleşisine mi geldik ne?  :kop: :kop: :kop: :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Necmi

yöneticiler söyleşisine mi geldik ne?  :kop: :kop: :kop: :kop:
yoo forumu ilgilendiren konular olduğu için burda konuşuyoruz  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Umarım yarın stad da yayını canlı olarak kesmezler kamera çalışır

Çevrimdışı Salih A.

Umarım yarın stad da yayını canlı olarak kesmezler kamera çalışır
lig tv den canlı yayınlanacakmış merasim
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

lig tv den canlı yayınlanacakmış merasim
lick tv yok bende emekçileriz bjk vodafone stad smarttan izleyeceğiz desene  :kop:

Çevrimdışı Salih A.

lick tv yok bende emekçileriz bjk vodafone stad smarttan izleyeceğiz desene  :kop:
arkadaş sanki marx ın kapitalizmi bizim taraftar grubu için yazılmış :) salvador senin her fırsatta çakmaya çalıştığın başkan sizi düşünüp kamera koymuş stada :)

Çevrimdışı ALI RIZA

arkadaş sanki marx ın kapitalizmi bizim taraftar grubu için yazılmış :) salvador senin her fırsatta çakmaya çalıştığın başkan sizi düşünüp kamera koymuş stada :)
benim o cümlem bu kadar derin miydi  :alala: lenin stalin nichze duysa akımları bırakır bana gelir müridim olurlar :kop: 
Fikret bey'e normal tarafatar formatında seviyeli şekilde kelime söylüyorum (az kaldı ünlem bırakayım)  :kop:

Çevrimdışı Salih A.

benim o cümlem bu kadar derin miydi  :alala: lenin stalin nichze duysa akımları bırakır bana gelir müridim olurlar :kop: 
Fikret bey'e normal tarafatar formatında seviyeli şekilde kelime söylüyorum (az kaldı ünlem bırakayım)  :kop:
normal taraftar mı ? biz nereye koyacaz kendimizi bilemedim bak şimdi :) elini öperlerdi hengels i geçtim darwin gelip af diler tövbe ederdi :)

Çevrimdışı ALI RIZA

normal taraftar mı ? biz nereye koyacaz kendimizi bilemedim bak şimdi :) elini öperlerdi hengels i geçtim darwin gelip af diler tövbe ederdi :)
forzadaki ben olsaydım geçmiş zamanda 3 ay uzaklaştırma 3 ayın dönüşü ihraç alırdım :) ki aldım Fikret bey tamer kıran bey ve samet aybaba bey sayesinde :) Hawking midir nedir uzay araştırıyor evren vs sırları diye belgeseli var o gelirse kapıdan almam sevmiyorum  :boxin:

Çevrimdışı Salih A.

adam stephen'i de kabul etmedi ya la :) yok hoca sen bildiğin batuhan sın :) bak eskişehir falan çok güzel şehir üniversite kenti şimdi hızlı tren faalnda var he ne dersin :)))) hazır yeni stadlarıda var bak bi düşün derim :)

Çevrimdışı frkndgnr

Canlı yayın kesilmiş, hiç iyi olmadı ve anlamlandıramıyorumda. Gerek varmıydı?

Çevrimdışı TØLGA

sende sıkıntı var galiba yayın var şuanda :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ozan E.

Gerek yoktu kesmemisler o yuzden  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Hemde Süleyman Seba'nın vasiyetini çiğneyerek. Bu medya da ne kadar çıkarcı kurumlar var yazık gerçekten!
belgesel yayımlanmasın diye bir vasiyeti mi vardı? Yayım hakları onlarda. Gelirini bağışladılar. Sanırım da tam vakti. Bugün ilgi duyanlarda olacaktır konuya. Herkes bizim gibi tanımıyor. Bizim kuşak da Başkan olarak biliyor. Bir önce genel kaptan misal. Tanınsın ve anılsın elbette.

ysariusta

• Ziyaretçi

Trabzonspor sezon açılışındaki müzik ve görüntü gösterilerini, Başkan'ın cenazesi nedeniyle iptal etmiş. Teşekkür etmek lazım.

Çevrimdışı frkndgnr

sende sıkıntı var galiba yayın var şuanda :bandit:

Gece açamamıştım şuan problem yok sağolun

Çevrimdışı tayfun

aydın olmayan güne merhaba...kısmetse başkana gidiyoruz...
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Sarp

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Etiketler: