Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8343381 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

Abi işsiz saatime denk geldin çamur atmadığımı ispat etmek için yazıcam mecburen.:)
Projedeki bir değişiklikle ilgili bir sıkıntım yok. Sadece sebebini sordum, herkes maliyeti düşürmek için olduğunu söyleyince daha önce konuşuldu zannettim ben de doğru kabul ettim.
Ha neden değişiklik olduğunu merak ettim, çünkü futbol sahasının olduğu bölgede istenilen kota daha ocak ayında ulaşılmış.
Ama zeminde beton dolgu yapılmayacağı henüz bu ay içinde belli olmuş(siteyi yaklaşık 1 aydır eskisi gibi her gün takip edemiyorum o yüzden kesin konuşamam).Normal şartlarda daha önceden gerek olmadığının anlaşılmasını beklerdim, o yüzden bana sıradışı bir durum gibi geldi.
Ha bana göre ne ala mualla bir de 1 ay boyunca zemine demir örülüp beton dökülmesini izlemek her ne kadar zevkli olsa da 1 aylık işten kurtulmuş oluruz ne güzel.
:) :) :) dur heyecanlanma canım sıkkın biraz dalacak birini arıyordum sen çıktın belkide daha önceden karar alınmıştır bilemeyiz
açıklama yapılmıyorki ne zaman bir işe başlanıyor o zaman öğreniyoruz ne olduğunu buranında sırası geldi konu bize yansıdı bir çok şeyide
tahminle öğreniyoruz geçen stadda maçı mimarımızla izleme onuruna eriştim 9 satlik bir sohbetin ardından ben daha fazla şey biliyorum dedim
yani bir gram bilgi çıkmadı bu kadar bilginin gizlendiği yerde aslında inceleme daha fazla oluyor bu sefer herkes görüntülere bakıp bilgileriyle sonuca gidiyor
gizem varsa ilgide olur ilginin olduğu yerde hile hurda olmaz yada kayda değer bir şey olmaz

Çevrimdışı murat

:) :) :) dur heyecanlanma canım sıkkın biraz dalacak birini arıyordum sen çıktın belkide daha önceden karar alınmıştır bilemeyiz
açıklama yapılmıyorki ne zaman bir işe başlanıyor o zaman öğreniyoruz ne olduğunu buranında sırası geldi konu bize yansıdı bir çok şeyide
tahminle öğreniyoruz geçen stadda maçı mimarımızla izleme onuruna eriştim 9 satlik bir sohbetin ardından ben daha fazla şey biliyorum dedim
yani bir gram bilgi çıkmadı bu kadar bilginin gizlendiği yerde aslında inceleme daha fazla oluyor bu sefer herkes görüntülere bakıp bilgileriyle sonuca gidiyor
gizem varsa ilgide olur ilginin olduğu yerde hile hurda olmaz yada kayda değer bir şey olmaz
yakında başkana ulaşacaksın :evillol:

Çevrimdışı Necmi

@nannan şu takip edilemez hale geldi lafınada takıldım foruma bir eleştiri bunu açık yapta kusuru bilelim önlemini alalım
başlık çok konu dışı oluyor bu doğru şu son bir aydır ama nedenide inşaatın konuşulacak bir şeyi olmaması
gelecekte yapılacak işlerle ilgili bilgide sızdıramıyoruz eskiden daha kolay bilgiye ulaşıyordum ama son zamanlarda
tıkandı resmen

Çevrimdışı Necmi

yakında başkana ulaşacaksın :evillol:
bir ulaşsam fena dalacağım ama  :iscrewy:
adam sanki MİT müsteşarı devlet sırlarını saklıyor bu kadar çok insanın çalıştığı bir yerden bilgi çıkmaması :alala:

Çevrimdışı Anıl

adam sanki MİT müsteşarı devlet sırlarını saklıyor bu kadar çok insanın çalıştığı bir yerden bilgi çıkmaması :alala:
Bence en güzelini yapıyorlar Necmi abi :) Herşeyi bilseydik bu heyecanla takip etmezdik stadı :tabe:

Çevrimdışı murat

yakında başkana sallamaya başlarsın artık :evillol:

Çevrimdışı nannan

@nannan şu takip edilemez hale geldi lafınada takıldım foruma bir eleştiri bunu açık yapta kusuru bilelim önlemini alalım
başlık çok konu dışı oluyor bu doğru şu son bir aydır ama nedenide inşaatın konuşulacak bir şeyi olmaması
gelecekte yapılacak işlerle ilgili bilgide sızdıramıyoruz eskiden daha kolay bilgiye ulaşıyordum ama son zamanlarda
tıkandı resmen
Bir süredir pc başında pek vakit geçiremediğimden zaten takip edemiyorum, Konu dışı-kişisel muhabbet-goygoy fazla olunca günde 15-20 dakika bakınca insan hiçbir şey anlamıyor. Tapatalk da olmayınca çok nadir vakit geçirebiliyorum burada. O yüzden bilgi var mı gelişme var mı onu bile öğrenmek zor oluyor. Bu forum Beşiktaş taraftarları için büyük bir fırsat. O yüzden bunu söyleme ihtiyacı hissediyorum. Özellikle bu başlıkta konu dışı mesaj azalsa, diğer konulara da ağırlık verilse çok güzel bir yer olabilir Stat bittikten sonra da. Buradaki eleştirim size değil daha çok yazan arkadaşlara. Çünkü muhalif sesleri susturmayan pek fazla forum-site yok ortalıkta.

Çevrimdışı ALI RIZA

Belki başkanda bilmiyordur ondan bilgi çıkmıyor yoksa hayatta gizlemez :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

tıkandı resmen
sebanın ölümünden dolayı forum yazılarına müdale etmiyoruz aslında dün yapılan çalışma ve bugün yapılan çalışmalarda bir sürü yeni görüntü ve konu var ama yazmadım doğal olarak mustafada fotoya gitmedi yine doğal olarak o yüzden durgunluk var normaldir yarından itibaren tekrardan normale döner forum değişimleride yazarız
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Bir süredir pc başında pek vakit geçiremediğimden zaten takip edemiyorum, Konu dışı-kişisel muhabbet-goygoy fazla olunca günde 15-20 dakika bakınca insan hiçbir şey anlamıyor. Tapatalk da olmayınca çok nadir vakit geçirebiliyorum burada. O yüzden bilgi var mı gelişme var mı onu bile öğrenmek zor oluyor. Bu forum Beşiktaş taraftarları için büyük bir fırsat. O yüzden bunu söyleme ihtiyacı hissediyorum. Özellikle bu başlıkta konu dışı mesaj azalsa, diğer konulara da ağırlık verilse çok güzel bir yer olabilir Stat bittikten sonra da. Buradaki eleştirim size değil daha çok yazan arkadaşlara. Çünkü muhalif sesleri susturmayan pek fazla forum-site yok ortalıkta.
Tapatalkta bir sorun var SMF nin bu versiyonunda uyumsuz bir üst versiyonda çıktı bakalım ona geçebilirsek duruma bakacağız
bu forum için bende aynı fikirdeyim birde üye olan arkadaşlarda anlasa forumun geneline yayılsa diğer sayfalar aktifleştikçe foruma katılım artar
o zaman bir geleceği olur özgürlükleri kısıtlamak istemiyoruz taraftarlar arasında bir aile ortamı oluşmasına uğraşıyoruz ama her şey buraya yazılınca
forumun geleceğine darbe vurduklarının farkında değiller burasını gerçek bir Beşiktaş forumuna dönüştürmek ancak diğer sayfalarında aktiflik kazanmasıyla olur
eleştirilerinde haklısın ama bunun düzelmesi tamamen üyelerimizle alakalı bir durum ben ne kadar ara ara tehdit etsemde mesaj silmiyorum :D
bu bana yanlış geliyorkartalların özgürlüğü kısıtlanamaz ama onlarda uçacakları yeri bilsin uçsunlar :bandit:

Çevrimdışı Efe

Tapatalkta bir sorun var SMF nin bu versiyonunda uyumsuz bir üst versiyonda çıktı bakalım ona geçebilirsek duruma bakacağız
bu forum için bende aynı fikirdeyim birde üye olan arkadaşlarda anlasa forumun geneline yayılsa diğer sayfalar aktifleştikçe foruma katılım artar
o zaman bir geleceği olur özgürlükleri kısıtlamak istemiyoruz taraftarlar arasında bir aile ortamı oluşmasına uğraşıyoruz ama her şey buraya yazılınca
forumun geleceğine darbe vurduklarının farkında değiller burasını gerçek bir Beşiktaş forumuna dönüştürmek ancak diğer sayfalarında aktiflik kazanmasıyla olur
eleştirilerinde haklısın ama bunun düzelmesi tamamen üyelerimizle alakalı bir durum ben ne kadar ara ara tehdit etsemde mesaj silmiyorum :D
bu bana yanlış geliyorkartalların özgürlüğü kısıtlanamaz ama onlarda uçacakları yeri bilsin uçsunlar :bandit:

yanlış yerde uçanları uyarıncada küsüyolar diğer forumlarda direk atıyolar dışarı biz sadece uyarıyoruz uyarı yapıncada alınmasınlar başlığında görüşlerine yazılarına devam etsinler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

sebanın ölümünden dolayı forum yazılarına müdale etmiyoruz aslında dün yapılan çalışma ve bugün yapılan çalışmalarda bir sürü yeni görüntü ve konu var ama yazmadım doğal olarak mustafada fotoya gitmedi yine doğal olarak o yüzden durgunluk var normaldir yarından itibaren tekrardan normale döner forum değişimleride yazarız
zaten Süleyman Seba başlığını Çağrı arkadaşımız açtı bundan sonra ordan devam etmesi bu günlerin kayıt altına alınması için
gerekli bu başlığı normal haline döndürmemiz lazım konu dağilmasın diye düşünmüyorum şu an umrumda değil ama çok güzel yazılar
en büyük başlığımız içinde kayboluyor onların sürekli kalması önemli

Çevrimdışı nannan

Zaten özellikle tapatalk konusunu takip ediyorum ha oldu ha olacak diye.:)
Yönetimle ilgili bir problem yok. Söyledim zaten bu konuda asıl sitemim yazan arkadaşlara. Bu konuda toplumumuzla ilgili sosyolojik çıkarımlar yapardım da gece gece kafa açmanın alemi yok.:) Sadece okuyan ve yazan arkadaşlara naçizane tavsiyem, konu dışından olabildiğince uzak kalsınlar, diğer konulara da yazmaya çalışsınlar. stat bitene kadar daha da kalabalık olacak. Tek derdim stat bittiğinde burası kuruyup kalmasın aynen devam etsin.

Çevrimdışı Necmi

bir gönüllü arkadaş arıyorum Beşiktaşımızın bütün marşlarını multimedya başlığının altında toplaması için
aynı zamanda Beşiktaşla ilgili video ve görselleri ilgili başlıklarda toplayıp güzel bir arşiv oluşturacak şekilde
düzenleyecek bunu yapacak zamanı olan arkadaşlar gönüllü olursa sevinirim  :tabe:

Çevrimdışı Efe

Zaten özellikle tapatalk konusunu takip ediyorum ha oldu ha olacak diye.:)
Yönetimle ilgili bir problem yok. Söyledim zaten bu konuda asıl sitemim yazan arkadaşlara. Bu konuda toplumumuzla ilgili sosyolojik çıkarımlar yapardım da gece gece kafa açmanın alemi yok.:) Sadece okuyan ve yazan arkadaşlara naçizane tavsiyem, konu dışından olabildiğince uzak kalsınlar, diğer konulara da yazmaya çalışsınlar. stat bitene kadar daha da kalabalık olacak. Tek derdim stat bittiğinde burası kuruyup kalmasın aynen devam etsin.

kendilerini tutamayıp gaza geliyorlar  :D en önemli konuda bu  olduğu için soluğu burda alıyorlar konu başlıklarını link atıp gitseler buraya gelin deseler sorun kalmayacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

bir sonra ki kongrede başkanın yerine SaLVaDoR aday olur artık bu kadar muhalefete abi birşeyden de tatmin ol eyvallah de yahu adam yaptı helal olsun de
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ALI RIZA

bir gönüllü arkadaş arıyorum Beşiktaşımızın bütün marşlarını multimedya başlığının altında toplaması için
aynı zamanda Beşiktaşla ilgili video ve görselleri ilgili başlıklarda toplayıp güzel bir arşiv oluşturacak şekilde
düzenleyecek bunu yapacak zamanı olan arkadaşlar gönüllü olursa sevinirim  :tabe:
söz istersen tüm besteleri yazarım var olanları taraftarlarımız eksikleri yazar :) tezahurat ı da siteye upload eder link veririz...! Onay ver hepsini halledeyim :)
video istersen youtube hesabımızdan aktif etmeye çalışırım  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

söz istersen tüm besteleri yazarım var olanları taraftarlarımız eksikleri yazar :) tezahurat ı da siteye upload eder link veririz...! Onay ver hepsini halledeyim :)
video istersen youtube hesabımızdan aktif etmeye çalışırım  :bandit:
sen yönetici değilmisin ne onayı istiyorsun :alala: yap sayfalar var düzenle bizde destek veririz marşlarla ilgili video olacak tabiki birde marşın
kim tarafından bestelendiği hangi yılda hangi neden vs gibi açıklamalarda ünlemsiz bir şekilde girerse mükemmel olur :evillol:

Çevrimdışı Necmi

maçlarda bizim tarafımızdan çekilen videolarıda maç bölümlerine ekleriz :ok:

Çevrimdışı Efe

sen yönetici değilmisin ne onayı istiyorsun :alala: yap sayfalar var düzenle bizde destek veririz marşlarla ilgili video olacak tabiki birde marşın
kim tarafından bestelendiği hangi yılda hangi neden vs gibi açıklamalarda ünlemsiz bir şekilde girerse mükemmel olur :evillol:

ünlem olmasın kesinlikle :bandit: ? işareti olsun :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

her şeyi de benden istiyorsun  :kop: :kop: :kop: :kop:
marşın kütüğünü ne bilem yazar büyük beşiktaş taraftarı diye :) herkesi içine alır
en yakın zamanda müsait olduğumda kafam estiğinde hallederiz :)
ünlem kullanmıyorum bitti arada kaçak olursa bir şey diyemem

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

İşe koyuldum abi,sözler vs. bulabildiğim kadar hepsini arşivleyip paylaşacağım.
@Necmi abi

Çevrimdışı murat

sayfa üstüne bir tuş koyup açıp forumdayken dinleme gibi birşey olabiliyormu?sırayla çalsa güzel olur.

Çevrimdışı Halil

Herkese iyi geceler diliyorum... Stadımızın 3 boyutlu bir çizimi elinde olan var mı arkadaşlar? Google'da bir link falan paylaşabilir misiniz? Kombine aldığımız koltuktan nasıl bir görüş açısı olduğuna bakabilmek mümkün mü?

Çevrimdışı Necmi

İşe koyuldum abi,sözler vs. bulabildiğim kadar hepsini arşivleyip paylaşacağım.
@Necmi abi
tamam salvador la bağlantılı bir şekilde yap sana videoların yüklenmesiyle ilgili teknik bilgileri verir

Etiketler: