Bir süredir pc başında pek vakit geçiremediğimden zaten takip edemiyorum, Konu dışı-kişisel muhabbet-goygoy fazla olunca günde 15-20 dakika bakınca insan hiçbir şey anlamıyor. Tapatalk da olmayınca çok nadir vakit geçirebiliyorum burada. O yüzden bilgi var mı gelişme var mı onu bile öğrenmek zor oluyor. Bu forum Beşiktaş taraftarları için büyük bir fırsat. O yüzden bunu söyleme ihtiyacı hissediyorum. Özellikle bu başlıkta konu dışı mesaj azalsa, diğer konulara da ağırlık verilse çok güzel bir yer olabilir Stat bittikten sonra da. Buradaki eleştirim size değil daha çok yazan arkadaşlara. Çünkü muhalif sesleri susturmayan pek fazla forum-site yok ortalıkta.
Tapatalkta bir sorun var SMF nin bu versiyonunda uyumsuz bir üst versiyonda çıktı bakalım ona geçebilirsek duruma bakacağız
bu forum için bende aynı fikirdeyim birde üye olan arkadaşlarda anlasa forumun geneline yayılsa diğer sayfalar aktifleştikçe foruma katılım artar
o zaman bir geleceği olur özgürlükleri kısıtlamak istemiyoruz taraftarlar arasında bir aile ortamı oluşmasına uğraşıyoruz ama her şey buraya yazılınca
forumun geleceğine darbe vurduklarının farkında değiller burasını gerçek bir Beşiktaş forumuna dönüştürmek ancak diğer sayfalarında aktiflik kazanmasıyla olur
eleştirilerinde haklısın ama bunun düzelmesi tamamen üyelerimizle alakalı bir durum ben ne kadar ara ara tehdit etsemde mesaj silmiyorum

bu bana yanlış geliyorkartalların özgürlüğü kısıtlanamaz ama onlarda uçacakları yeri bilsin uçsunlar