Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8340598 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

artık bu kulübe bir süleyman seba, hakkı yeten,seref bey gelmez.olmadığı için değil öyle başkanlar istenmediği için gelmez.çeyrek seba ya bile tahammülümüz yok malesef.Fikret Orman ı bile maddi gücü zayıf olduğu için istemeyenler Süleyman Seba yı şu an olsa isterlermi.masaya yumruğunu vurmuyor diye eleştirenler Süleyman Sebaya ne kadar tahammül edebilirler.yıldız getirmiyor diye eleştirenler altyapıya önem veren Sebanın ne kadar yanında olurlar.futbol artık bir endüstri ve bu endüstriye ayak uydurmaya çalışmakla birlikte Süleyman seba nın düsturlarını rehber edinmek ve ona göre yönenetmek şarttır.Seba kalitesinde bir insan şu an Beşiktaş kulübüne aday olmayı düşünürmü?Süleyman seba aslında şimdi değil 10 sene önce vefat etmiştir.ruhun şad olsun büyük başkan.

Çok güzel bi yazı tek kelimeyle noktasına vilgülüne kadar katılıyorum :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hazırliklar...
hazırlıklar alanına yaptılar ya zamanında yapsalardı halı saha kursalardı taraftar alsalardı seba başkan gelip ilk vuruşu yapsalardı ne güzel olurdu...! :idisapprove: :idisapprove:

Çevrimiçi Samet Ç

artık bu kulübe bir süleyman seba, hakkı yeten,seref bey gelmez.olmadığı için değil öyle başkanlar istenmediği için gelmez.çeyrek seba ya bile tahammülümüz yok malesef.Fikret Orman ı bile maddi gücü zayıf olduğu için istemeyenler Süleyman Seba yı şu an olsa isterlermi.masaya yumruğunu vurmuyor diye eleştirenler Süleyman Sebaya ne kadar tahammül edebilirler.yıldız getirmiyor diye eleştirenler altyapıya önem veren Sebanın ne kadar yanında olurlar.futbol artık bir endüstri ve bu endüstriye ayak uydurmaya çalışmakla birlikte Süleyman seba nın düsturlarını rehber edinmek ve ona göre yönenetmek şarttır.Seba kalitesinde bir insan şu an Beşiktaş kulübüne aday olmayı düşünürmü?Süleyman seba aslında şimdi değil 10 sene önce vefat etmiştir.ruhun şad olsun büyük başkan.
:claps:

Çevrimdışı ZEKI

+1903 @MURAT,  hayatta katlanamazlardi.

Çevrimdışı ZEKI

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59649/
Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba'nın yarın (15 Ağustos) saat 12.00'da Vodafone Arena'da düzenlenecek cenaze törenine katılmak isteyen Genel Kurul üyelerimiz ve taraftarlarımız, Taksim'den inen Gümüşsuyu Caddesi'ndeki kapıdan alana giriş yapabilirler.

Cenaze törenine katılacak olan taraftarların çevre yolların trafiğe kapatılacağı sebebiyle, araçsız olarak gelmelerini önemle hatırlatırız.

Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Süleyman Seba'nın Cenaze Törenine Katılacak Taraftarlarımızın Dikkatine

Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba'nın yarın (15 Ağustos) saat 12.00'da Vodafone Arena'da düzenlenecek cenaze törenine katılmak isteyen Genel Kurul üyelerimiz ve taraftarlarımız, Taksim'den inen Gümüşsuyu Caddesi'ndeki kapıdan alana giriş yapabilirler.

Cenaze törenine katılacak olan taraftarların çevre yolların trafiğe kapatılacağı sebebiyle, araçsız olarak gelmelerini önemle hatırlatırız.

Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ilhan mansız

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59649/

Beşiktaş JK
Beşiktaş yönünden yürümemiz de bir sakınca var mı?

Çevrimdışı ZEKI

Beşiktaş yönünden yürümemiz de bir sakınca var mı?
Carsi heykelin orda 10:30 da toplaniyor

Çevrimdışı nannan

Daha önce sorulduysa kusura bakmayın uzun zamandır bu konuyu takip etmek inanılmaz zorlaştı. Zemin yükseltme ve dolgu bildiğim kadarıyla beton kullanılarak yapılacaktı. Şimdi neden toprak dolgu oluyor? Normalde stadyumlarda zeminin altı beton olmuyor. Biz sıradışı bir şekilde beton yapmaya karar verdiysek mutlaka mühendislik açısından bir açıklaması vardır diye düşünüyordum. Şimdi nasıl bir gelişme oldu ki betondan vazgeçtik? Kullanacağımız drenaj sistemi mi değişti? Zemin şartları mı değişti? Yoksa tamamen duygusal mı?

Çevrimdışı ilhan mansız

Fırsatını bulsalar Fikret Ormanı bugün indirirler. acı ama maalesef gerçek bu.

Çevrimdışı Efe

indiremeyecekler fikret orman beşiktaş tarihine geçecek bir işe kalkıştı ve bitiriyor artık adını altın harflerle yazdıracak başarıda gelecek inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Daha önce sorulduysa kusura bakmayın uzun zamandır bu konuyu takip etmek inanılmaz zorlaştı. Zemin yükseltme ve dolgu bildiğim kadarıyla beton kullanılarak yapılacaktı. Şimdi neden toprak dolgu oluyor? Normalde stadyumlarda zeminin altı beton olmuyor. Biz sıradışı bir şekilde beton yapmaya karar verdiysek mutlaka mühendislik açısından bir açıklaması vardır diye düşünüyordum. Şimdi nasıl bir gelişme oldu ki betondan vazgeçtik? Kullanacağımız drenaj sistemi mi değişti? Zemin şartları mı değişti? Yoksa tamamen duygusal mı?

değişti 40 cm beton yerine 50 cm dolgu yapılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

indiremeyecekler fikret orman beşiktaş tarihine geçecek bir işe kalkıştı ve bitiriyor artık adını altın harflerle yazdıracak başarıda gelecek inşallah
inşallah  :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

Şöyle düşünüyorum da bu zamana kadar Seba'nın izinde giden tek başkan Fikret Orman'dır. En azından ben öyle düşünüyorum. Ve her ne olursa olsun destek vereceğim. Bu adam bu kulübün başına zor zamanda geldi bir çok hatası oldu ama bir önceki yönetimdeki insanlar gibi yükün altına girmek istemeyip te gidip başka takımların yöneticiliğini yapmadı. Üstüne bütün bu borçların ışığında bir stad da inşaa ediyor.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2014, 22:36:34 Samo1903 ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Şöyle düşünüyorum da bu zamana kadar Seba'nın izinde giden tek başkan Fikret Orman'dır. En azından ben öyle düşünüyorum. Ve her ne olursa olsun destek vereceğim. Bu adam bu kulübün başına zor zamanda geldi bir çok hatası oldu ama bir önceki yönetimdeki insanlar gibi yükün altına girmek istemeyip te gidip başka takımların yöneticiliğini yapmadı. Üstüne bütün bu borçların ışığında bir stad da inşaa ediyor.
herkes kaçmıştı. Başkanlığa aday bile çıkmadı. o günleri unutmadık.

Çevrimdışı nannan

değişti 40 cm beton yerine 50 cm dolgu yapılacak
Değişti onu anladım da nedenini soruyorum zaten.

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı Efe

proje değişikliği olmuş bildiğim kadarıyla bu sistem az bişey daha ucuz heralde ama drenaj açısından çokta sıkıntı verecek bi olay değil böyle yapılması uygun görülmüş
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

bildiğim kadarıyla ki (yanılıyor olabilirim) parasal konuda stratejik bir değişiklik kararı aldılar.

Çevrimdışı TØLGA

Yav yanlis anlamayin abilerimde duygusal degildir maddi yönden
Bir aciklamasi vardir dolguyu eski acik tarafindan aldigin kisimla yaptin
Yani bedava beton dokuldugunde arti maliyet demir örümüde olur arti maliyet
Bunlar göz önünde bulundurulmustur bedavaya demir beton alniyoruz sonuc olarak
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Berat

ne kadar goygoycu bir milletiz.
hemen başladık stada ismini verelim, tribüne ismini verelim vs vs. Süleyman SEBA yı anlayamamanın ondan birşey öğrenememenin tezahürüdür bunlar. Beşiktaş a beş kuruş katkısı olmayıp her yerde en büyük Beşiktaşlıymış gibi bağıranlar ona buna sallayanlar beleşçiler çıkarcılar en çok konuşur, ömrünü bu kulübe vakfetmiş SEBA gibi ADAMLAR susar bu memlekette, susturulurlar...  o yaşasa yahu ne gerek var böyle şeylere derdi. bazılarının bilmediği, zayıflık olarak gördüğü bir erdeme sahipti çünkü. mütevazılık... ömrünü veripte bu kulübe, "biz ne yaptık ki" diyebilecek kadar asil ve mütevazı... şimdi düşünüyorumda "o futbolcu gelmezse kombine almam, şu adam giderse forma almam" diyenler. siz gerçekten Beşiktaşlı mısınız? bazen lanet olsun sizden bu kulübe gelecek faydayada, sizede diyorum ama sonra SEBA geliyor aklıma. sanki güzel kaşlarını çatıp, bir babanın kabahat işleyen evladına baktığı gibi bakıyor. sonra susuyorum. çünkü o bu konularda az konuşur çoğunlukla susardı. "olur öyle taraftardır" dedi...

bırakın heykelleri oraya buraya ismini vermeleri. her zaman yaptığımız gibi işin kolayına kaçmayalım. SEBA yı yaşatmanın tek bir yolu vardır. o da Beşiktaş ı Beşiktaşlılık değerleriyle yaşatmak. unutmayın NE SEBA BEŞİKTAŞSIZ OLUR, NEDE BEŞİKTAŞ SEBA'SIZ. Beşiktaş a sahip çıkın ki SEBA yaşasın. o bunu isterdi. stad ismi tribün ismi vs deği.

:ok:

xuz

• Ziyaretçi

Yav yanlis anlamayin abilerimde duygusal degildir maddi yönden
Bir aciklamasi vardir dolguyu eski acik tarafindan aldigin kisimla yaptin
Yani bedava beton dokuldugunde arti maliyet demir örümüde olur arti maliyet
Bunlar göz önünde bulundurulmustur bedavaya demir beton alniyoruz sonuc olarak

"Tamamen duygusal" zaten maddiyata gönderme

Çevrimdışı ALI RIZA

Hiç kimsenin tadı yok formun tadı yok...!
Bugün yemekte ntv spor izliyordum annem diyor dedin öldü bu kadar üzülmedin...!
Süleyman SEBA dedim odur 3 gün yasımız var bulaşmayın bana...!

Etiketler: