Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323509 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Uğurcan

Bana göre çok mantıklı bir yere konmuş deplasman taraftarı. En büyük sebebi localardan kaynaklı diye düşünüyorum düşünsenize o kadar para veriyorsunuz locaya üstünüzde her maç kendini bilmez deplasman seyircisinden çakmak bozuk para küfür yeme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorsunuz . Yeni açık tarafında kale arkasındaki ateşli taraftarımız rakip seyirciyi sindirir 10 saniye bile tezahürat yapamadan susturulur he bir de stadımızın deniz manzaralı en güzel yerini neden verelim adamlara dimi  :icool:
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Çağrı

Başkan kredi çekmeyeceğim diyor. Kendi imkanlarımızla bu stadı yapmamız çok zor kombine forma satışı koca inşaatı yapmaya yeter mi geçiniz abi kredi çekmesi lazım kulübün öyle ya da böyle.

75 milyon dolar kredi olayı vardı ipral oldu o iyiki de oldu olmamalı. 75 milyon dolar demirören zamanında çekildi tam 144 olarak ödüyoruz onu 2036'ya kadar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Deplasman tribünü yeni açıkta olacaksa karar doğru olsa da yüzde 99 her maç kavga çıkar Antipati orada Deli Mustafa ve tayfası  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

eski açıkta restorant , loca ,magaza,varken deplasman tribünü oraya veremezlerdi ...fenerbahce maçında görmedinizmi adamlar maraton kapısını kırıp stadın içine girdi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Hakan Bilgin

deplasman tribünün yeni açıkta olmasını doğru buluyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Uğurcan

eski açıkta restorant , loca ,magaza,varken deplasman tribünü oraya veremezlerdi ...fenerbahce maçında görmedinizmi adamlar maraton kapısını kırıp stadın içine girdi
Kesinlikle katılıyorum kimse canını sıkmasın yönetim en doğru kararı almış bence. :ok:
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

xuz

• Ziyaretçi

E maç içi yeni açık kısmı tamam da, maç öncesi deplasman taraftarı ile bayağı bir sıkıntı olur gibi

Çevrimdışı Çağrı

Çarşı genelde maddi durumu iyi olmayan  insanlardan oluşuyor. Kapalıya gücü yetmez. Gidenler de Samet aybaba dönemindeki gibi fazla bağırmaz.. en iyisi yeni açık Çarşı için

Böyle algılanıyor ama böyle değil aslında. Muhtemelen Kapalı üste yerleşirler yine yeni açık Antipati olur
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Oktay

buda yeni aklıma geldi otopark girişide eski açıkta oraya rakip takımın kümelendiğini düşünsenize kendi otobüsümüzü stada sokarken cam cerçeve kalmaz

Çevrimdışı sallapati

Çarşı Kapalı Üstte olacak..

alen , şevşek ali , cem vs kapalıda olacak diye çarşı kapalıda olmuş sayılmaz. Çarşı genelde asgari ücretle çalışan insanlardan ve öğrencilerden oluşuyor. Tamam her sınıftan Çarşılı var ama kemik kadro 2000 tl veremez kombineye

Çevrimdışı Hakan Bilgin

buda yeni aklıma geldi otopark girişide eski açıkta oraya rakip takımın kümelendiğini düşünsenize kendi otobüsümüzü stada sokarken cam cerçeve kalmaz
:ok:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Uğurcan

E maç içi yeni açık kısmı tamam da, maç öncesi deplasman taraftarı ile bayağı bir sıkıntı olur gibi
Deplasmana gelecek seyirci özellikle de Beşiktaş deplasmanına gelen seyirci efendi olursa bizden yana sıkıntı olmaz ha çirkefliği maç öncesi göze alan her şeyi göze almıştır demekki orada da bizden günah gider boşuna demiyoruz Burası Beşiktaş Buradan Çıkış Yok diye.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı sallapati

Alen zaten şöyle dedi ; biz kimseyi yönlendirmeyeceğiz . Su akacak yolunu bulacak. İnsanlar maddi durumuna göre bilet alacak dedi. BU da Çarşının bağıran tezahürat yapan kısmının %70- 80 inin yeni açıkta olacağı anlamına gelir.

ben de şahsen bunu isterim.. çünkü tezahüratın en yoğun yapılabileceği bölge yeni açık üst..

yönetim bir şeyii gözden kaçırmış.. Yeni açıkta müthiş tribün showlar olacak... Yeni açığa deplasman tribünü ( boşluk koyarak) bu atmosferi bozuyorlar.

tamam diğer yerlerde loca vs var ama herşeyi de kodamanlara yönelik yapamazsınız.. zaten fb, gs, bursa taraftarı gelemiyor. Diğer taraftarlar da olay çıkaramaz.. Deplasman tribünü neden eski açıkta değil anlamış değilim!

Çevrimdışı Oktay

Alen zaten şöyle dedi ; biz kimseyi yönlendirmeyeceğiz . Su akacak yolunu bulacak. İnsanlar maddi durumuna göre bilet alacak dedi. BU da Çarşının bağıran tezahürat yapan kısmının %70- 80 inin yeni açıkta olacağı anlamına gelir.

ben de şahsen bunu isterim.. çünkü tezahüratın en yoğun yapılabileceği bölge yeni açık üst..

yönetim bir şeyii gözden kaçırmış.. Yeni açıkta müthiş tribün showlar olacak... Yeni açığa deplasman tribünü ( boşluk koyarak) bu atmosferi bozuyorlar.

tamam diğer yerlerde loca vs var ama herşeyi de kodamanlara yönelik yapamazsınız.. zaten fb, gs, bursa taraftarı gelemiyor. Diğer taraftarlar da olay çıkaramaz.. Deplasman tribünü neden eski açıkta değil anlamış değilim!
bugün fb-gs-ts-bursa nın maça gelmemesi yarın birgün gelememesi anlamına gelmez o yüzden eski açıkta deplasman tribünü olmaz en basiti orda otopark girişi var kendi otobüsünü sokamazssın hermaç öncesi orda hengame olur

Çevrimdışı sallapati

bugün fb-gs-ts-bursa nın maça gelmemesi yarın birgün gelememesi anlamına gelmez o yüzden eski açıkta deplasman tribünü olmaz en basiti orda otopark girişi var kendi otobüsünü sokamazssın hermaç öncesi orda hengame olur

kapalı eski açık arasında eski yerinde olması lazım bence deplasman tribününün

Çevrimdışı Efe

Efe selam,

Sen o bölgeyi nasıl görüyorsun? Kamera açısının dışında kalmıyor mu?

Hayir kamerada sol tarafra belli zaten ayrica mustafanin fotolara bakman yeterli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Trabzonlu kardeşlerimizin yeni stadı iyi gidiyor

Çevrimdışı Volkan Başaran

alen , şevşek ali , cem vs kapalıda olacak diye çarşı kapalıda olmuş sayılmaz. Çarşı genelde asgari ücretle çalışan insanlardan ve öğrencilerden oluşuyor. Tamam her sınıftan Çarşılı var ama kemik kadro 2000 tl veremez kombineye

Son sene kombinelerimiz 500 liramıydı ?

2250 liraydı kapalı üst..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ERAY G

Buna bakarsak deplasman tribünü yeni açık numaralı tarafında olacak sanırım

Yok kesin eminim artık. Bunlar tribün , tribüncü, ambiyans nedir bilmiyorlar veya umurlarında değil.
Onlar da benim umrumda değil artık.

Çevrimdışı Anıl

Stadyum projesi açıklandığından beri eski açık-kapalı köşesinin üstünden kombine almayı hayal ediyordum. Benim bu hayalimin içine edenlere hakkımı helal etmiyorum.

Çevrimdışı sallapati

Son sene kombinelerimiz 500 liramıydı ?

2250 liraydı kapalı üst..

son  sene gelenlerin çoğu Çarşı değildi

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: