Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316525 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Kadıköyde de kale arkaları sıra sayısı olarak düşük arkadaşlar, eğer çok aşırı kısa kalmayacak ise çok aşırı göze batmayacaktır.

Bizdeki çok göze batacak maalesef.

Çevrimdışı Anıl

Bizdeki çok göze batacak maalesef.
Mustafa abi biz eski açık alttayız, bizim gözümüze batmayacak :lol:

Çevrimdışı Efe

Mustafa abi biz eski açık alttayız, bizim gözümüze batmayacak :lol:

biz kapalı numaralı ve yeni açığı göreceğiz sıkıntı yok  :icool: :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

biz kapalı numaralı ve yeni açığı göreceğiz sıkıntı yok  :icool: :icool:
Aynen öyle Efe abi  :D

Çevrimdışı okansosa

5 dk sonra fırat günayer
1)Belhanda gelmek istiyor beşiktaşla dinamo kiev arasında anlaşma sağlanmak üzere küçük pürüzler var
2)Linnes de gelmek istiyor molde ile neredeyse anlaşıldı gelmesi an meselesi
3)Belhanda da sorun çıkarsa ruiz bekliyor salı günü imza attırılıcak
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ALI RIZA

5 dk sonra fırat günayer
1)Belhanda gelmek istiyor beşiktaşla dinamo kiev arasında anlaşma sağlanmak üzere küçük pürüzler var
2)Linnes de gelmek istiyor molde ile neredeyse anlaşıldı gelmesi an meselesi
3)Belhanda da sorun çıkarsa ruiz bekliyor salı günü imza attırılıcak
http://besiktasarena.com/index.php?topic=4.msg42656;boardseen#new

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

ben buraya mı yazdım onu kusura bakmayın farkında değillim transfer nöbetine yazdım zannediyordum
:D

Çevrimdışı Efe

ben buraya mı yazdım onu kusura bakmayın farkında değillim transfer nöbetine yazdım zannediyordum

artık başlıklar karışıyor şu transferler yarın bitsede artık kapatsak şu konuyu sadece takıma ve stada odaklansak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mcgray

O sıranın düşük olması stadyuma karakter katacaktır. birde kapalı üstten bakınca deniz manzarası gözüküyorsa oranın müdavimi çok olur   :iscrewy:

Bence de Şeref Bey Stadı'nın  karakteridir dediğiniz gibi.Boğaziçi'nin yanında stadı denize kapatmamış oluruz işte eskisi gibi.

Çok romantiksin geç yaa, diyen olur belki ama; Şeref Bey Stadı'nın eski halinden parçaları taşıyarak yeniyi kurdukça bağı daha da kolay kuracağız.

Çevrimiçi Necmi

artık başlıklar karışıyor şu transferler yarın bitsede artık kapatsak şu konuyu sadece takıma ve stada odaklansak  :)
transfer sezonu bitmeden bu muhabbette bitmez :evillol: :evillol:
biz stadımıza bakalım :tabe:

Çevrimdışı forzatunga

benim makettende anladığım kadarıyla bu şekilde olacak

oraya 15 sıra sığmaz gibi gözüküyor.10 filan anca

Vodafone Arena 10.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

oraya 15 sıra sığmaz gibi gözüküyor.10 filan anca
15 siradan az olamaz kombineler satildi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 10.08.2014 | Time-Lapse (Saat:13:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.50
Eline sağlık

Çevrimdışı ikay yusuf

demek ki eski acik ust kat cok kisa kalacak..ilk iskele kurulmasindan kafama takilmisti sormustum cevap alamadim..konu olmus bu gece..malesef goruntuyu bozacak biraz.. :s20:
Bırak Allah aşkına ya. Kaybetmekten korksak Beşiktaş'ı tutmayız...

Çevrimdışı Anıl

demek ki eski acik ust kat cok kisa kalacak..ilk iskele kurulmasindan kafama takilmisti sormustum cevap alamadim..konu olmus bu gece..malesef goruntuyu bozacak biraz.. :s20:
Diğer tribünlerden 7 sıra daha kısa çok kötü duracağını düşünmüyorum ben :)

Çevrimdışı yatoraya

tribünlerde çok fazla giriş var. hem gözü zevkini bozuyor hemde kapasiteyi düşürüyor.
BeşiktAŞK!

Çevrimdışı Geovani

Ben tribün kısalığını çokta kafaya takmıyorum kapasiteye çok fazla etkisi yok bence de stada karakteristik özellik katacak gerçi daha bir çok karakteristik özelliği olacak....birbirine benzeyen stadlar o kadar çokki bence farklılık katması güzel...kapalı numaralı yeni açık üst katlar keyif yapar  :D gerçi biz eski açık alttayız bize fark yok  :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimiçi Necmi

tribünlerde çok fazla giriş var. hem gözü zevkini bozuyor hemde kapasiteyi düşürüyor.
çok giriş dediğin belkide en az giriş olan stadlardan biri fenerin üst katta sadece28 giriş var
toki arenada 60 ın üzerinde giriş var bizde sanırım 35  giriş var bu mu çok her tribüne bir tanemi koyacaklardı
uefanın bir standartı var her hangi bir koltukta oturanın en yakın çıkışa ulaşma mesafesi var biz genede minimumda tutmuşuk :D

Çevrimiçi Necmi

kısa dediğimiz yerin yüksekliği eski stadımızın yeni açık yüksekliği gibi hiçte öyle kısa falan değil
dünyanın hayran olacağı bir stad yapıyoruz işin ilginci biz kusur bulmaya çalışıyoruz emin olun oranın uzamasının ne estetik olarak nede kapasite olarak bize getirisi yok ama staddan boğazın görünmesinin bize büyük ayrıcalık getirdiğide bir gerçek eski inönü bu ayrıcalığı sayesinde dünyanın en güzel stadlarından biriydi
millet sanıyorki yükselttiğin zaman kapasite 5000 artacak  yok öyle bir şey yükselmesi bize 750 koltuk kazandırır bunun için boğaz manzarasını ve ayrıcalığı feda etmeye deymez koltukları bir santim sıkıştırsak bin koltuk kazanıyoruz :D

Çevrimdışı sallapati

kısa dediğimiz yerin yüksekliği eski stadımızın yeni açık yüksekliği gibi hiçte öyle kısa falan değil
dünyanın hayran olacağı bir stad yapıyoruz işin ilginci biz kusur bulmaya çalışıyoruz emin olun oranın uzamasının ne estetik olarak nede kapasite olarak bize getirisi yok ama staddan boğazın görünmesinin bize büyük ayrıcalık getirdiğide bir gerçek eski inönü bu ayrıcalığı sayesinde dünyanın en güzel stadlarından biriydi
millet sanıyorki yükselttiğin zaman kapasite 5000 artacak  yok öyle bir şey yükselmesi bize 750 koltuk kazandırır bunun için boğaz manzarasını ve ayrıcalığı feda etmeye deymez koltukları bir santim sıkıştırsak bin koltuk kazanıyoruz :D

uzun ya da kısa olması beni rahatsız etmiyor ama asimetrik olması biraz rahatsız ediyor

Çevrimdışı sallapati

küfeki taşlarının   montesine ne zaman başlanır kapalıdA?

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Etiketler: