Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8316369 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi içerden adam bulmak lazım kimliğide kesinlikle deşifre olmıcak biri :evillol:
katılıyorum gizli gizli çekecek aramızdada öyleleri var sanırım :alala: Bazı üyelerimizin stadda görevli olduğuna dair ciddi şüphelerim var :evillol:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Dostum kış aylarında resim çekecek bir şeyde olmayacak stad yükselmiş olur ondan sonra içerden resimler çekmenin yolunu bulamak gerekiyor :D

Hayırlısı olsun abi stadımız kaza bela olmadan bitsinde  :)

Çevrimdışı Deniz

Beyler konu dışı yazdığım için kusura bakmayın ama forzada ciddi ciddi kazan kaynıyor Başkan Belhandayla anlaşmış ve forzadakilere müjdeyi vermiş gibi söylentiler var gerçek mi bu haber?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Beyler konu dışı yazdığım için kusura bakmayın ama forzada ciddi ciddi kazan kaynıyor Başkan Belhandayla anlaşmış ve forzadakilere müjdeyi vermiş gibi söylentiler var gerçek mi bu haber?

Bence gerçek değildir  :)

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı ONUR KOLCU

eski açık 2. kat daha hızlı ilerleyecek sanki öyle görünüyor...

xuz

• Ziyaretçi

Eski açık 2.katın olayını çözemedim ben ya. O merdivenler niye kısa yapılıyor

Çevrimdışı Efe

Eski açık 2.katın olayını çözemedim ben ya. O merdivenler niye kısa yapılıyor

bende pek anlamadım çok kısa kuruldu iskeleler bunu ancak kirişler ilerlediğinde anlayacağız

fotoda görünen kolonlar var ön kolonlar 2. loca katından sonra üstte devam ediyor ama okla gösterdiğim kolonlar sanki 2.tribüm katına çıkmayacak eğer onlar çıkmayacaksa eski açık üst gerçekten çok kısa olacak ve çok kötü görünecek bu işi bi çözemediler stadın estetiği o bölümde kötü olacak maalesef :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı asi_kartal

Abi su eski acik konusunu netlestirin icimiz rahatlasin artik, sabahdan beri kafama takildi ins. Eski acik ust revize edilir  :bawling:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Abi su eski acik konusunu netlestirin icimiz rahatlasin artik, sabahdan beri kafama takildi ins. Eski acik ust revize edilir  :bawling:

onu pek netleştiremeyeceğiz bitmesini bekleyeceğiz ama uzamayacağı kesin şu son fotodan sonra görüntüye bakmaklazım  :dry:
Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Maalesef hocam eski açık alçak kalacak.  :bawling:

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet buraya bilgi verirmisin  abi bize eski açık üstle ilgili  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı asi_kartal

Ust icin 16 sira deniliyordu daha mi kisa olacak  :s20:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı melofaz

içimdeki ses sanki eski açıkta revize var diyor neden derseniz o kadar zaman geçti kolon demirleri baglandı ne hikmetse beton atılmadı beton atmayı bırakın demirler kondu gelişi güzel düzeltilmedi bile hala eski açıkta testere kirişi yapılmadı agırdan alınıyor demek bişeyler var orda yoksa şimdiye en azından 3 testere kirişi yapılmalıydı var bişeyler var  :ok:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Efe

Ust icin 16 sira deniliyordu daha mi kisa olacak  :s20:

passoda 15 sıra satışa çıktı 15 ten kısa olamaz ama uzunda olmayacak maalesef bu konu üzerine çok gidilmedi bana göre yönetim sıkıntı çekmemek için sineye çekti o bölümü büyük ihtimal ve üstelemedi bana göre görsel açıdan büyük kayıp olacak neyse artık eski açık üst hızlı gidiyor bu arada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tayfun

herkese iyi akşamlar,kombine güncellemeleri tahmini yarın 10  civarı,arz ederim.
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı LifesGood®

Çevrimdışı FARUK

bende pek anlamadım çok kısa kuruldu iskeleler bunu ancak kirişler ilerlediğinde anlayacağız

fotoda görünen kolonlar var ön kolonlar 2. loca katından sonra üstte devam ediyor ama okla gösterdiğim kolonlar sanki 2.tribüm katına çıkmayacak eğer onlar çıkmayacaksa eski açık üst gerçekten çok kısa olacak ve çok kötü görünecek bu işi bi çözemediler stadın estetiği o bölümde kötü olacak maalesef :bandit:

benim makettende anladığım kadarıyla bu şekilde olacak

Çevrimdışı Anıl

Belhanda işi tamamdır  :bandit::bandit:

Çevrimdışı Efe

aynen o şekilde faruk maalesef yapacak bişey yok artık olan olmuş bu şekilde izin verildiğinede şükür etmek lazım hiç yaptırmayadabilirlerdi beterin beteri vardır prekastlar konunca biraz toparlanır görüntü bakalım nasıl olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LifesGood®

Kadıköyde de kale arkaları sıra sayısı olarak düşük arkadaşlar, eğer çok aşırı kısa kalmayacak ise çok aşırı göze batmayacaktır.

Çevrimdışı haluk.m

O sıranın düşük olması stadyuma karakter katacaktır. birde kapalı üstten bakınca deniz manzarası gözüküyorsa oranın müdavimi çok olur   :iscrewy:

Çevrimdışı quentine83

gösellerde kapalıda ki yükseklikten eski açıkta ki yükseklik düşmesine nasıl geçiş yapılıyor.resimli paylaşabilirmisiniz...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı LifesGood®

Neyse üzmeyelim kendimizi arkadaşlar, İnönü stadımızda her tribün birbirinden farklı yükseklikteydi nerdeyse :ebebe: Şimdi akıllı, modern ve çok asil bir stadımız olacak inşallah. :claps:

Çevrimdışı FARUK

bu arada çizimde iğrenç renkler kullanmışım yeşille kırmızıdan farklı olsun diye :)

Etiketler: