Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325997 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

Arabayla gidecekler 2-3 saati gözden çıkarsınlar , feyenorda koyarsak ki öyle olacak . Şenlik olur o yol marşlar türküler....

Çevrimdışı SDemirsoy

Arabayla gidecekler otobanda habibler çıkışından girip kayaşehir tabelalarını takip ederek minimum trafik çilesiyle stada kuzey yönünden ulaşabilirler.
Abi gidişte pek problem olmuyor aslında dönüş te  bir bakıma sıkıntı oluyor Zulümpiyatta

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arkadaşar mabet twittera foto atmıs yükleyebilecek olan var mı

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ahmet türken

Ben halkalı atakentte oturup oraları az çok bilen biri  olarak bir alternatif daha söyleyeyim. Hem arabayla gideyim hemde olimpiyat stadına yakın olayım o stad girişi trafiğini çekmeyeyim diyorsanız (ben öyle yapıyorum) istoçtan gelirken havalimanı sapağından girin ve ikitlelliye dönün. ilk üst geçitin altından sola karşıya girin. yaklaşık 200 m. ileride ikitelli sanayi metro durağı var. arabanızı orda bırakın ve doğruca aktarma olmadan metroyla 5 dakkada olimpiyata .

Çevrimdışı Ayhan

Aynı güzergah dönüste daha da kolay oluyor. Arabayi istersen yol üstüne park edebilirsin. Ben metro çıkışındaki otoparka çekiyorum. Çıkışta kolay oluyor.

Çevrimdışı attila_metu

Eski açık köşedeki kepçe niyeti bozdu, rampayı alacak aşağı.

Çevrimdışı yldrmaydn

arka yollar çok güzel yerlere çıkıyor. herkes teme hemen bağlanma derdinde olduğu için sıkıntı oluyor halbuki teme bağlanan alternatif çok. ben yarım saatte göktürk'e varmış oluyorum.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı SDemirsoy

arka yollar çok güzel yerlere çıkıyor. herkes teme hemen bağlanma derdinde olduğu için sıkıntı oluyor halbuki teme bağlanan alternatif çok. ben yarım saatte göktürk'e varmış oluyorum.
abi ikitelli saraçlar sanayi sitesine çıkan ara bir yol var bomboş ve rahat bir şekilde tem'e bağlanıyor yalnız yol bozuk tabanı alçak olan arabalar için sıkıntı olabilir

Çevrimdışı Oktay

abi ikitelli saraçlar sanayi sitesine çıkan ara bir yol var bomboş ve rahat bir şekilde tem'e bağlanıyor yalnız yol bozuk tabanı alçak olan arabalar için sıkıntı olabilir
samet bu şekil anlamayan çıkabilir haritalı link ver daha akılda kalır

Çevrimdışı Oktay

bu arada @aktar_ismail gözükmüyo gerçekten obitaşın yeni şantiye şefimi oldu :lol:

Çevrimdışı yldrmaydn

araba yüksek sıkıntı yok o konuda :) yoksa bolluca tarafında da bazen kötü çukurlar falan oluyor. ama tem'e girmek başlı başına işime gelmiyor. arnavutköy falan yapıp aralardan çıkıyorum göktürk'e. çok da afişe etmeyelim yolları sıkıntı çıkmasın  :biggrinking: :biggrinking:
Seninle Başladı Hayat..

bu arada @aktar_ismail gözükmüyo gerçekten obitaşın yeni şantiye şefimi oldu :lol:

Çalışanlardan bazıları senelik izne çıktı, zaman bulup yazamıyorum ama sizleri takipteyim. Haftaya aktar bölümünde bomba gibi başlıklarla sizinleyim  :lol: Maçta görüşürüz  :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

samet bu şekil anlamayan çıkabilir haritalı link ver daha akılda kalır
evet Abi açıklayabildiğimi aşağıda belirttim yol sanayiye çıktıktan sonra iki seçenek kalıyor hangisini tercih ederseniz ister Hürriyet Bulvarı İsterseniz de Bedrettin Dalan Bulvarından Direkt TEM'e çıkabilirsiniz yol uzun gibi gözükse de boş olacağı için rahatlıkla dönüş yapabilirsiniz tekrar söylüyorum alçak tabanlı arabalar girmesin yola  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

araba yüksek sıkıntı yok o konuda :) yoksa bolluca tarafında da bazen kötü çukurlar falan oluyor. ama tem'e girmek başlı başına işime gelmiyor. arnavutköy falan yapıp aralardan çıkıyorum göktürk'e. çok da afişe etmeyelim yolları sıkıntı çıkmasın  :biggrinking: :biggrinking:
çıkmaz abi  :D

Çevrimiçi Necmi

Otomobille kilitlenip geç kalabilirsiniz yalnız maç günü

Çıkışı da zor oluyor

zaten gece 2-3 artık göze aldık galibiyetten sonra farketmez en kötü direk işe gideriz :D

Çevrimiçi Necmi

evet Abi açıklayabildiğimi aşağıda belirttim yol sanayiye çıktıktan sonra iki seçenek kalıyor hangisini tercih ederseniz ister Hürriyet Bulvarı İsterseniz de Bedrettin Dalan Bulvarından Direkt TEM'e çıkabilirsiniz yol uzun gibi gözükse de boş olacağı için rahatlıkla dönüş yapabilirsiniz tekrar söylüyorum alçak tabanlı arabalar girmesin yola  :D
yok ben en son geçtiğimde yolu tesviye etmiştim :D
biz o yoldan bursa maçına gittik maça zor yetiştik

Çevrimdışı Deniz Sezgün

olacağız bir nokta belirleyelim herkes orda toplansın
Abi arkadaslar baya alternatif soylemis ama istanbul trafigi biraz goz korkutuyorm bizim plan carsamba sabah gelip sizlerle tanisip maca gotmek .muhtemelen persembe oglen doneriz. Tam karar verememekle beraber oraya gelmek icin sabirsizlaniyoruz :)

Çevrimdışı SDemirsoy

yok ben en son geçtiğimde yolu tesviye etmiştim :D
biz o yoldan bursa maçına gittik maça zor yetiştik
Abi Ben zaten oradan gidelim demiyorum dönelim diyorum bak oklarla çızdım  :D

Çevrimiçi Necmi

Çalışanlardan bazıları senelik izne çıktı, zaman bulup yazamıyorum ama sizleri takipteyim. Haftaya aktar bölümünde bomba gibi başlıklarla sizinleyim  :lol: Maçta görüşürüz  :ok:
Bende diyordum bu gene bize küstü yanlız forma senin yeğende durduğu gibi kimsede durmuyor

Çevrimdışı ONUR KOLCU

zaten gece 2-3 artık göze aldık galibiyetten sonra farketmez en kötü direk işe gideriz :D

kazandıktan sonra farketmez : )

Bende diyordum bu gene bize küstü yanlız forma senin yeğende durduğu gibi kimsede durmuyor

Evet kırmızı forma ona çok yakıştı, toplam 7 yeğen var hepsine aldım, bakırköy kartalyuvasının sahibi arkadaşım ona göre bu sene en az 300,000 forma rahat satılırmış.

Çevrimdışı sallapati

1. tur seçim, 2. tur seçim , kurban bayramı.. hepsine izin verilirse vay halimize  :by2:

Çevrimdışı Efe

60 bini gecmi formalar biraz kıpırdanma var :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

60 bini gecmi formalar biraz kıpırdanma var :claps:

formadan 8 milyon tl , kombineden 10 milyon tl civarı gelir var heralde

Etiketler: