Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8324098 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Abi arkadaslar baya alternatif soylemis ama istanbul trafigi biraz goz korkutuyorm bizim plan carsamba sabah gelip sizlerle tanisip maca gotmek .muhtemelen persembe oglen doneriz. Tam karar verememekle beraber oraya gelmek icin sabirsizlaniyoruz :)
Dostum boş ver alternatifi ben olimpiyat konusunda burdaki herkesden daha tecrübeliyimdir. erken gelin 6 da olimpiyatta olacak gibi
ana güzergahdan ayrılmayın bilmediğiniz bir yola saparsanız valla kurtlara yem olursunuz direk temden gelin Yeşilköy havaalanı sapağını geçin
sağdan havaalanı sapağından sonra bir giriş var ordan dalın tabelalar sizi götürüyor öyle panik yapacak bir şey yok rahat rahat gelirsiniz
zaten geç kalmadıysan trafikte olsa yol neşeli geçiyor sorun yok

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar bugün iyi bilet satışı olmuş diyor herkes  net bilgisi olan var mı ?

Çevrimiçi Necmi

Evet kırmızı forma ona çok yakıştı, toplam 7 yeğen var hepsine aldım, bakırköy kartalyuvasının sahibi arkadaşım ona göre bu sene en az 300,000 forma rahat satılırmış.
hedef 450000 bu sene formalara rabet çok zaten formada 3 senedir sürekli yükselen bir satış var
bunda formaların kaliteli olmasıda etken genede kırmızıyı tek geçerim :D yanlız vodafone formaya çok yakıştı :)

Şimdi staddan geliyorum gayet iyi kalabalıktı.. Bileti alan cıkıyor giriş çıkış baya vardı.. Doğu tarafında bilet satan arkadaşa sordum yogunluk nasıldı diye kafayı yicem baya yogun diğer gunlere göre dedi..

Umarım yarında böyle devam eder bende heyecanlandım giriş cıkış cok oluyor biletini alan gidiyor... Bugun en az 5 bin satılır diye düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi maç çıkışı trafik nasıl oluyor?
Benim olimpiyata gittiğim bütün maçları kazandığımız için trafik önem arzetmiyordu
ama teme çıkana kadar anan ağlıyordur ama her yer beşiktaş kimsenin sitres yaptığı yok
keyifli oluyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilerleyen senelerde başarı kalite sampiyonlar ligi olursa forma satıslarımız 600 700 binleri bile geçebilir

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Haldun

stadda en az 50 bin kişi olur daha şehir dışındakiler bilet almadı biletixden satış olmadıgı için çogu tayfa yarın gece yola çıkacak elazıg,adana,ankara.....

Çevrimdışı Deniz Sezgün

@Necmi abi verdigin bilgi icin tesekkurler. Carsamba gunu gorusmek dilegiyle :)

Çevrimdışı idil

Evet kırmızı forma ona çok yakıştı, toplam 7 yeğen var hepsine aldım, bakırköy kartalyuvasının sahibi arkadaşım ona göre bu sene en az 300,000 forma rahat satılırmış.

Şuana kadar kaç forma satılmış ?????
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı okansosa

ömer şişmanoğlu 1 yıllığına eskişehire kiralandı
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Şuana kadar kaç forma satılmış ?????
Arkadaslar hazir  forma satislarimiz iyi gidiyor ve uzerine konusuluyorken... Dunyanin en  guzel 20  formasin arasindan bizim siyah formamiz da 14uncu olarak  secilmis ;)
http://www.radikal.com.tr/fotogaleri/spor/en_guzel_20_forma_listesinde_2_turk_takimi-1204997-8/
(Bu arada Radikalin isguzarlignia bakin iki  takimdan biri  BJK digeri GS, oysa  bunlar FBnin resmini koymus.. FB li medya !!  :akuma:
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 18:02:03 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi verdigin bilgi icin tesekkurler. Carsamba gunu gorusmek dilegiyle :)
Ben stadda buluşma noktasını foruma yazarım bir gözünüz forumda olsun

Çevrimdışı ahmet türken

arkadaş şu lenvent erdoğanı anlamıyorum. adam sadece muhalefet. röportaj yapmasınlar taraftarı çıldırtmasınlar. adama yaranmak imkansız. haber 1903 te yine röportajı var. seyirci kırgın ümitsizmiş. hiçte kırgın ve ümitsiz değiliz. acaba yönetim seyirciye kırgınmı soran yok.  bilet almayız , forma almayız ,kombine almayız sadece bahane üretiriz. yiğidi öldür hakkını yeme. yönetim daha naapsın. kombine alan 2 yıılık almış oluyor, stadını yapıyor, kulübü kimseye peşkeş çektirmiyor, itibarını markalarla yükseltiyor. karşılıında destek olun  ürün alın, bilet alın diyor. sanki bağış yapın diyor. ama yok sadece muhalefet . daha noolsun feyenord bileti 25 tl. kafede seyretsen zaten o kadar harcayacaksın. vaktin varsa git bari stadda seyret. hem kulüp kazansın hemde yerinde atmosferi yaşa. ama olmaz bahanemiz var. passolig. e o da yok al. olmaz fikret orman var. yapmayınn arkadaşlar artık biraz destek zamanı. aşığa bağdat sorulmaz. istedikten sonra aşamayacağımız bahane yok

Çevrimdışı BesiktasLee

arkadaş şu lenvent erdoğanı anlamıyorum. adam sadece muhalefet. röportaj yapmasınlar taraftarı çıldırtmasınlar. adama yaranmak imkansız. haber 1903 te yine röportajı var. seyirci kırgın ümitsizmiş. hiçte kırgın ve ümitsiz değiliz. acaba yönetim seyirciye kırgınmı soran yok.  bilet almayız , forma almayız ,kombine almayız sadece bahane üretiriz. yiğidi öldür hakkını yeme. yönetim daha naapsın. kombine alan 2 yıılık almış oluyor, stadını yapıyor, kulübü kimseye peşkeş çektirmiyor, itibarını markalarla yükseltiyor. karşılıında destek olun  ürün alın, bilet alın diyor. sanki bağış yapın diyor. ama yok sadece muhalefet . daha noolsun feyenord bileti 25 tl. kafede seyretsen zaten o kadar harcayacaksın. vaktin varsa git bari stadda seyret. hem kulüp kazansın hemde yerinde atmosferi yaşa. ama olmaz bahanemiz var. passolig. e o da yok al. olmaz fikret orman var. yapmayınn arkadaşlar artık biraz destek zamanı. aşığa bağdat sorulmaz. istedikten sonra aşamayacağımız bahane yok

+1903
Ds

Çevrimdışı BesiktasLee

Ömer Şişmanoğlu Eskişehirspor’a Kiralık Olarak Transfer Oldu

Beşiktaş Futbol A.Ş., Ömer Şişmanoğlu’nun Eskişehirspor’a kiralık olarak transfer edildiğini KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Oyuncumuz Ömer Şişmanoğlu, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Eskişehirspor Kulübü’ne bedelsiz olarak kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücret, maaş, maç başı ve prim ödemeleri Eskişehirspor Kulübü tarafından yapılacaktır.”

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59543/
Ds

Çevrimdışı Efe

Ömer Şişmanoğlu Eskişehirspor’a Kiralık Olarak Transfer Oldu

Beşiktaş Futbol A.Ş., Ömer Şişmanoğlu’nun Eskişehirspor’a kiralık olarak transfer edildiğini KAP’a bildirdi.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle:

“Oyuncumuz Ömer Şişmanoğlu, 2014-2015 sezonu sonuna kadar Eskişehirspor Kulübü’ne bedelsiz olarak kiralanmıştır. Oyuncunun 2014-2015 sezonu garanti ücret, maaş, maç başı ve prim ödemeleri Eskişehirspor Kulübü tarafından yapılacaktır.”

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59543/

Guzel omere verilecek tum ucretlerden yirtmis olduk bu sezon baska bi oyuncuya yer acildi parasal acidan kiralik olarak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Ben stadda buluşma noktasını foruma yazarım bir gözünüz forumda olsun
Gorusuruz deyince yanlis anlasildim sanirim :) biz 24 saat takipteyiz abi yazmiyoruz okumak zevkli okuyo :)

Çevrimdışı Kartal Ç

ömer bize transfer olduğunda kapa yapılan açıklamada bu seneki ücret kalemi şöyle idi:

"2014-15 sezonu için 700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti"

30 maç oynasa 1.000.000 euro.

Çevrimdışı ALI RIZA

ömer bize transfer olduğunda kapa yapılan açıklamada bu seneki ücret kalemi şöyle idi:

"2014-15 sezonu için 700.000 Avro garanti ücret ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti"

30 maç oynasa 1.000.000 euro.
http://besiktasarena.com/index.php?topic=4.msg38710#new

Çevrimdışı Kemal

DUYURU | Vodafone Arena'da kağıt bilet satışı bugün ve yarın 21.00'e kadar devam edecek .

Arkadaşlar rica etsem bunu duyurabildiğiniz kadar duyursanız, mesaiden çıkıp bilet alamayacağını düşünen çok Kartal varmış.

Çevrimdışı scape_bjk

Arkadaşlar güncel bilgidir bilet satışları 20000 olmuş biraz önce bilet aldım

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar güncel bilgidir bilet satışları 20000 olmuş biraz önce bilet aldım

Kombinesiz mi hocam ?

Etiketler: