Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8324097 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serti67

mustı bu gelmezmıı yaaa onu sadece sımsekler durdurabılırr acaba guvenlıge yaakalnmadan mabetı bulabıldımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

mustı bu gelmezmıı yaaa onu sadece sımsekler durdurabılırr acaba guvenlıge yaakalnmadan mabetı bulabıldımı

maalesef bulamadım  :by2: ama güvenlikte beni bulamadı  :D
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 21:17:53 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı Salih A.

maalsefe bulamadım  :by2: ama güvenlikte beni bulamadı  :D
ya mustafa birşey soracam bilet satış ofisi nasıldı söylendiği gibi  kuyruk vs varmıydı görebildinmi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar feyenord maçında inşallah görüşeceğiz. Maça gideceklere benden tavsiye stada kadar araçlarıyla gelmeye öalışmasınlar. Araçlarını bir metro durağı yakınına bırakıp metroyla gelsinler

Çevrimdışı serti67

maalsefe bulamadım  :by2: ama güvenlikte beni bulamadı  :D
mac sıfır sıfır dıosun yanıı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu arada benim kombineyle ilgili telefona mesaj falan gelmedi sizin geldi mi?

Çevrimdışı serti67

geldı olımpıytta nerde ızleyecegım ve referans numarası varr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Zoro

Çevrimdışı Anıl

Bana geldi :tabe:

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

04.08.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 21:17:12 mustafa_(87) ]

Çevrimdışı BİR BEŞİKTAŞLI

Mustafa abi stadın içindende fotoğraf çekebilme ihtimalin var mı koridorlar falan :) :)

Çevrimdışı ilhan mansız

geldı olımpıytta nerde ızleyecegım ve referans numarası varr
allah allah bana neden gelmedi ki siz kombineyi aldıktan sonra başka bir işlem yapmış mıydınız?

Çevrimdışı serti67

allah allah bana neden gelmedi ki siz kombineyi aldıktan sonra başka bir işlem yapmış mıydınız?
hayır sadece onaylanmıstı satıs yenı geldı zaten msj sız passo com tr de bı baksanıza kombınlerım yazın ne cıkıyorr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

ya mustafa birşey soracam bilet satış ofisi nasıldı söylendiği gibi  kuyruk vs varmıydı görebildinmi

kuyruk falan yoktu ama hareketlilik vardı telefonla konuşanların çoğu bilet almıştı.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa abi stadın içindende fotoğraf çekebilme ihtimalin var mı koridorlar falan :) :)

Maalesef canım bunda bile sorun çıkarıyorlar stadın içine girersem ne olacağını sen düşün  :)

Çevrimdışı FARUK

Maalesef canım bunda bile sorun çıkarıyorlar stadın içine girersem ne olacağını sen düşün  :)

Eline sağlık emeğin büyük

Çevrimdışı Anıl

Olimpiyattaki koltuğum bana Cumartesi günü öğlen 1 de geldi :)

Çevrimdışı Anıl

Abi, koltuklarımız yakın beraber izliyoruz dimi  :bandit: @bjk_mabet

Çevrimdışı ilhan mansız

Passo com U aradım. Biletiniz tanımlı maça girebilirsiniz diyor inşallah bir sorun olmaz

Çevrimdışı Anıl

Passo com U aradım. Biletiniz tanımlı maça girebilirsiniz diyor inşallah bir sorun olmaz
İnternetten görebiliyor musunuz biletini  :)

Çevrimdışı ZEKI

passo.com.tr de kombineleirmde gorebiliyorsun. Yalniz biz yanyana iki koltuktuk altli ustlu olmusuz.

sana ozelden msg attim. @mustafa_(87) ellerine saglik ozlemisim fotograflara bakmayi.. Bugun gittigini bilseydim gelirdim bende . Emegin buyuk

Çevrimdışı ilhan mansız

şunun bir linki var mı telefondan bakmaya çalışıyorum bulamadım

Çevrimdışı Salih A.

mustafanın fotolardan çıkan şu ki 45 gün sonra eski açık biter numaralı ilk kat kesinlikle bitmiş olur artık obitaş için de dualarınızı esirgemezseniz iyi olur
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

passo.com.tr de kombineleirmde gorebiliyorsun. Yalniz biz yanyana iki koltuktuk altli ustlu olmusuz.

sana ozelden msg attim. @mustafa_(87) ellerine saglik ozlemisim fotograflara bakmayi.. Bugun gittigini bilseydim gelirdim bende . Emegin buyuk

Bende seni özledim abi ne zamandır yoksun bugün yazacaktım Zeki abi nerdesin diye  :D

Çevrimiçi Necmi

seni yakalatmaya niyeti var :kop:

Etiketler: