Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8325119 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar biz uc kisi ankaradan geluyoruz. Istanvuldan az once arkadas biletleri aldi. Kyzey bitmis. Doguda baya kuyruk varmis. Bu arada carsamba gunu stadda olacaksaniz tanismak isteriz sizlerle.
olacağız bir nokta belirleyelim herkes orda toplansın

Çevrimdışı TURKahvesi

o araçların giriş-çıokışı olduğu yerdeki hafriyat ve sonrasını nasıl halledecekler cidden merak içindeyim  :o_o:

eski açık yığıldı oraya iyice.

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Deniz Sezgün

Abi yeri zamani soyleyin biz geliriz. Aracla gelicez trafik bilgimiz az oldugu icin kadikoye falan otoparka birakip macada metroyla gideriz diyoruzsizlerle beraber

Çevrimdışı TURKahvesi

aslında bilet kuyruğu oluşan görüntüyü spor servisleri anında ulaştırması gerekliydi tüm futbolseverlere

bilmem neyden tayyare haberler yapacaklarına bu gibi esas haberler yayınlasalar çok daha faydalı olacaklar

ama nerdeeeee bunların gerçekçi yayıncılık anlayışı  :bansign:

Çevrimdışı okansosa

aslında bilet kuyruğu oluşan görüntüyü spor servisleri anında ulaştırması gerekliydi tüm futbolseverlere

bilmem neyden tayyare haberler yapacaklarına bu gibi esas haberler yayınlasalar çok daha faydalı olacaklar

ama nerdeeeee bunların gerçekçi yayıncılık anlayışı  :bansign:
abi bırak allah aşkına şunları ya fener bir hazırlık maçı yapmış 1 haftadır konuşuyorlar biz feyenoordu yendik etkisi sadece 1 gün sürdü
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Necmi

Abi yeri zamani soyleyin biz geliriz. Aracla gelicez trafik bilgimiz az oldugu icin kadikoye falan otoparka birakip macada metroyla gideriz diyoruzsizlerle beraber
kardeşim arabayla gidin bulması zor değil havalimanını geçtikten sonra ilk sağa giriyorsunuz tabelalar sizi götürüyor ikinci köprü yolundan gidin
turnikelere gelmeden sağda kalın orda tabela gösteriyor zaten konvoy olur onu takip edersiniz metro tam bir eziyet

Çevrimdışı SDemirsoy

kardeşim arabayla gidin bulması zor değil havalimanını geçtikten sonra ilk sağa giriyorsunuz tabelalar sizi götürüyor ikinci köprü yolundan gidin
turnikelere gelmeden sağda kalın orda tabela gösteriyor zaten konvoy olur onu takip edersiniz metro tam bir eziyet
metronun tek zevkli yanı tamamen Beşiktaşlı olması ortamı çok güzel oluyor abi makiniste bi kerisinde megafonla siyah beyaz çektirmiştik  :D
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2014, 15:49:23 El irtibat3 ]

Çevrimdışı okansosa

metronun tek zevkli yanı tamamen Beşiktaşlı olması ortamı çok güzel oluyor abi makinise bikerisinde megafonla siyah beyaz çektirmiştik  :D
3-3 lük galatasaray maçından sonra makinist bize trip atmıştı "arkadaşlar böyle olucaksa gitmeyelim ama" :D :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı SDemirsoy

3-3 lük galatasaray maçından sonra makinist bize trip atmıştı "arkadaşlar böyle olucaksa gitmeyelim ama" :D :D
sen tramwayı diyorsun onu hiç sorma zaten oradaki ortam yok başka yerde  :icool:

Çevrimdışı okansosa

sen tramwayı diyorsun onu hiç sorma zaten oradaki ortam yok başka yerde  :icool:
inönüye ilk defa gitmiştim o maç herşey çok güzeldi tabi emek hırsızı kendini yere bırakmasaydı daha güzel olacaktı o maç elimizden kaçırdık onları  :s20:
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı ACAB1903

İnönü'nün gözünü seveyim.. Semte bi vapurla geçiyorduk hemen.. şimdi Olimpiyat için metro ile nasıl gidebilirim diye baktım 6 aktarma yapmam gerekiyormuş.. daha okurken kayboldum :)) yine arabaya kaldık iş çıkışı nasıl yetişeceksek Anadolu yakasından..

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı yigitcan1903

Otomobille kilitlenip geç kalabilirsiniz yalnız maç günü

Çıkışı da zor oluyor

Çevrimdışı scape_bjk

Necmi abi maç çıkışı trafik nasıl oluyor?

Çevrimdışı Efe

Yeni acijta grobetonlar atilmis soyleyen yok mabet dun yok dedi ama ortalik grobetondan gecilmiyor ben ta bursadan gordum grobeton atildigini :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

trömsö maçına arabayla gitmiştim sanırım eve geldiğimde saat gece 3 idi maç çıkışı dehşet bir trafik yaşanıyor otobana çıkana kadar, staddan araç ile otobana çıkana kadar metro ile yatağına yatmış su içmeye kalkmış olursun
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktaki grobetonlamadan sonra demirciler girismistir bugun aksam mustafanin fotolati bekleyelim alin gelisme size :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Necmi abi maç çıkışı trafik nasıl oluyor?
maç kalabalıksa acayip bir trafik oluyor insanlar o yolları pek iyi bilmediği için herkes aynı yerde tıkanıp kalınıyor ama orada ara patika yollar var bazı bilenler oralarandan hemen kaçıyor otopark çıkışı sıkıntılı hocam

Çevrimdışı pascal26

İnönü'nün gözünü seveyim.. Semte bi vapurla geçiyorduk hemen.. şimdi Olimpiyat için metro ile nasıl gidebilirim diye baktım 6 aktarma yapmam gerekiyormuş.. daha okurken kayboldum :)) yine arabaya kaldık iş çıkışı nasıl yetişeceksek Anadolu yakasından..

Maltepe den otobüs kaldırılacakmış maç için arkadaşlar. 15 TL ye. Twitter'da İbrahim Keten retweetlemişti bugün. İlgilenenler ordan irtibat kurabilir.

Çevrimdışı attila_metu

Belki komik olacak ama kapalı otoparkı var mı olimpiyat stadının?
Yağmur yağabilir, motosiklet falan..

Çevrimdışı SDemirsoy

Belki komik olacak ama kapalı otoparkı var mı olimpiyat stadının?
Yağmur yağabilir, motosiklet falan..
sadece vip de var diye biliyorum kapalı oto parkı yok

Çevrimdışı scape_bjk

maç kalabalıksa acayip bir trafik oluyor insanlar o yolları pek iyi bilmediği için herkes aynı yerde tıkanıp kalınıyor ama orada ara patika yollar var bazı bilenler oralarandan hemen kaçıyor otopark çıkışı sıkıntılı hocam
Anladım teşekkürler.

Çevrimdışı Ayhan

Arabayla gidecekler otobanda habibler çıkışından girip kayaşehir tabelalarını takip ederek minimum trafik çilesiyle stada kuzey yönünden ulaşabilirler.

Etiketler: