Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355276 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet gece eski açık hafriyatı bitecek heralde var mı bi bilgi
eski aciga çakillarida geldi sabah serilmeye baslanicak

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Pazartesiden itibaren ince işleride görmeye başlarız artık, hep toprak hem demir hem beton yeter artık, biraz tuğla görelim  :D

Çevrimiçi Necmi

Durmak yok Yola devam demişti bir zamanlar devlet büyüğü :)

Bugün toplantıda sadece ve sadece 1 adet foto mu ! bilgiler nerde

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış

@Necmi ne zaman fark edecek acaba dedim  8)

@Altug  aralığa gelir gelmez baktım zaten git butonuyla işim olmadığı için geç farkettim
bu arada profil sayfa görünümüde değişmiş mentions daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmış
şimdi daha kullanışlı olmuş  ;D
birde smiley işini çözdükmü tamamdır. bu arada resimler için verdiğin alan küçük olmuş çektiğim resimleri yükleyemedim
photoshop yapmak zorunda kaldım bir kaç tanesine yaptım işkence gibi  :(

@Necmi
mention eklentisinden/modülünde sorun var sanırım, sadece siz yaptığınızda link olarak gözüküyor

yok kendin yazmaya başlayınca altta liste halinde isimler çıkıyor ordan seç ismi

Çevrimdışı TØLGA

http://i.hizliresim.com/4mv9O4.jpg[/img]

mabet paylaşmış yükleyen olmadı galiba gözümüzden kaçmış :)
uzun bir ugraşdan sonra anca yükledim ???
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

kaç saattir seyrediyorum eski açığı kütle kalktı resmen o kadar toprakta görünmüyordu ama varmış demek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Semih

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış

@Altug  aralığa gelir gelmez baktım zaten git butonuyla işim olmadığı için geç farkettim
bu arada profil sayfa görünümüde değişmiş mentions daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmış
birde smiley işini çözdükmü tamamdır. bu arada resimler için verdiğin alan küçük olmuş çektiğim resimleri yükleyemedim

@Necmi
mention eklentisinden/modülünde sorun var sanırım, sadece siz yaptığınızda link olarak gözüküyor

yok kendin yazmaya başlayınca altta liste halinde isimler çıkıyor ordan seç ismi

yok abi olmuyor  :(
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi

semih @ işaretini bırakınca üyenin ismini yazınca çıkıyor...!
@Semih örnek

Çevrimdışı Semih

@Necmi

semih @ işaretini bırakınca üyenin ismini yazınca çıkıyor...!
@Semih örnek

hocam anladım da o liste çıkmıyor işte. eklentinin yetki ayarlarında sorun olabilir, şimdiye kadar sadece admin yetkisi olanlarınkisinde link gözüküyor çünkü.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı EmreTkgz42

@Necmi

@Necmi @Salvador
olmuyor liste falan da çıkmıyor  :-\

Çevrimdışı Efe

bugünlük bu kadar 3-4 saat daha hafriyat sürer bu şekilde eski açıkta çok fazla toprak kalmaz temele hazır hale gelir gibi görünüyor ;)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BesiktasLee

bugünlük bu kadar 3-4 saat daha hafriyat sürer bu şekilde eski açıkta çok fazla toprak kalmaz temele hazır hale gelir gibi görünüyor ;)

O değil de minicik yerde ne kadar çok hafriyat alındı yahu.. Al al bitmiyor ki hala kamyonların giriş çıkış yaptığı tepe var kim bilir o kaç günde iner kaybolur
Ds

Çevrimiçi Necmi

@Necmi

@Necmi @SaLVaDoR
olmuyor liste falan da çıkmıyor  :-\
chrome mu kullanıyorsun @EmreTkgz42

Çevrimdışı Thuggie

Insallah insaat bitmeden bana da nasip olur gormek, malum yurtdisinda yasadigim icin kolay kolay gelemiyorum, gerci mart ayinda Istanbul'daydim gorebilmistim ama hayalim o insaat zeminine ayak basabilmek :)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı frkndgnr

Mustafa abi harbi ismail köybaşıya benziyon 😅

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Geovani

Toplantı çok güzeldi güzel insanlarla güzel sohbet oldu...bir hafta sonu daha geniş katılımlı aksiyonlu bi buluşma yapalım katılamayan kartallarımızda katılabilsin....Özellikle necmi abiye teşekkür ediyorum gerçekten site kurma,bilgilendirme anlamında bu inşaat sürecinde çok büyük katkıları oldu ve oluyor...mabetimizin yeri ayrı tabii iyiki şantiyedesin mabet yoksa bu kadar bilgiye ulaşabilmemiz çok zordu ya da imkansızdı her soruyu elinden geldiğince tüm içtenliği ve beşiktaşlılığıyla cevaplandırıyor....
Benim sorup cevap alabildiğim çatı asma germe onu biliyoruz kullanılacak kaplama konusunda 4 alternatif var bunlardan biri seçilecek
tam şeffaf olan mercek etkisi yapacağından ihtimal dışı daha ilk başlardada konuşulduğu gibi %35 bi şeffaflık olacak arka kısımlarda ön ksımlar tam şeffaf olacak...kapalı üst ksımda gördüğümüz yuvarlak kolon filizleri betonlanacak ve mustafanın bi fotoğrafındada gördüğümüz gibi çelik aparatlar gelecek ve onların üstünede komple stadı dönecek çelik gelecek.....
Yeni açıkta su depoları gibi detayların olduğu bölüm sağ tarafta yani yapılan bölüm... diğer tarafın detayları daha az bu da zaman kaandıracaktır sanırım...
Numaralanın inşaat sahası dar ama çok detaylı bi bölüm uefa odası,krampon odası falan filan odası :) gibi baya ayrıntı var....
Sahanın tibüne yüksekliği belkide bu stadta en çok hoşuma giden 25 cm kadar yani şu an ilk konulan prekast bloğun tam ölçüsünü gilmiyorum ama yarısına kadar gelecek... yan hakemi enseden çekip alabilicek kadar ama tabi biz yapmıcaz  :) 
BÜYÜK BEŞİKTAMIZA YAKIŞACAK ON NUMARA Bİ STAD YAPILIYOR....
Kapasiteyi aktar sölemiş zaten....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Thuggie

Kapasitenin artacagini dusunmeyen tek kisi ben miyim?

Çevrimdışı ozan062

necmi abiii nerdesin :D neler biliyorsun
mabeti zor duruma düşürmüycek şeyleri
paylaşırmısın mabetde cumaya kadar
çatı hakkında konusamam dedi cumartesi
oldu gelsede bir dinlesek :D

Tolga sana kıyamam vereyim cevabını
bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
Başkan konuşur inanmazsınız
ikinci başkan konuşur inanmazsınız
mimar konuşur inanmazsınız
lansmanı yapılır inanmazsınız
17 M€ maliyeti var derler inanmazsınız
kim olduğu belirsiz biri facede bir resim yayınlar yer yerinden oynar
o çizim doğru bile olsa orda gösterilmek istenen çatı giydirmemi
yoksa halat gergi sistemimi belli değil diyelimki çatı kaplama
peki kaplamanın ne malzemesi olduğu bellimi
ben bir şey anlamadım vay efendim niye şeffaf değilmiş bugüne kadar
hiç bir zaman şeffaf olduğu söylenmediki her zaman yarı şeffaf dendi
daha inönü yıkılmadan mimarın konuşmasını hatırlıyorum bu gün gelinen noktada hala o konuşma geçerli
bir değişiklik yok
bir şeyi unutmayalım bir proje çizilirken çatı gibi önemli bir konuda ben çizeyimde sonra
malzemesini araştırayım denmez proje çizilmeden o çatının neden yapılacağının adı konur
ve proje ve statik hesapları buna göre yapılır yani o günkü konuşmalar laf olsun diye yapılmış konuşmalar değildi
bir temele dayanıyordu bu yapıda o temel üzerine inşaa edildi.

valla abi malzeme belliydide finansmanını belli edememişlerki o zaman kredi çekip bekletmediler zamanını bilemediler:)) neden zamanda yanıldılar hala anlamıyorum :(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

bjk_mabet dün transferler hakkında bir kaç tüyo verdi sağolsun. Beto, preka ya da demiden biri mutlaka transfer edilecekmiş.

Çevrimdışı Gokhan_1903

gece o kadar hareketten sonra sabahları stadı izlemek hiç çekilmiyor :)

Çevrimdışı BJK_SU

İşçi sayısının 1000'e çıkarılacağı söylenmişti, vardiyalarla 450 işçi varsa 3 vardiyada 150 işçi eder, ama canlıda kırk tanesini aynı anda göremedim hiç (sabah saatlerinde). Hani gece gündüz hummalı çalışma vardı ? hep bir ağır çekim görüntüsü var sahada. Geceleri makinalar kamyonlar araçların farları falan bir hareketlilik göze gelen ilerleme söz konusu ama gündüzleri hele sabah saatlerinde aynı canlılık yok maalesef. Madenlerde üç kuruşa kelle koltukta çalışan insanlarımız varken, canlı yayının yapıldığı sahada bu yavaşlık biraz şımarıklık gibi geliyor bana. İşçi sayısının arttırılmasından önce, var olan çalışanların daha canla başla çalışanlardan seçilmesi gerekiyor. Künefe partileri köfte partileri iyi güzel ama biraz da bazı şeyleri hakketmek gerekiyor. sabah 7 sularında 50 işçiyi ekranda sayarsam hemen  üç tepsi börek götüreceğim vardiyaları bitmeden. Bu güzel havalarda daha fazla asılmak gerekiyor ki yağmurlu çamurlu günlerin boşluğunu dengelesin.
BjK Rh+

Çevrimdışı capo di capi

Hayırlı forumlar arkadaşlar. Stad yerinde yapılıyor ya en önemlisi o. Biz bir an evvel bitsin istiyoruz tabi. Yoksa gayet hızlı gidiyor.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı BJK_SU

Hayırlı forumlar arkadaşlar. Stad yerinde yapılıyor ya en önemlisi o. Biz bir an evvel bitsin istiyoruz tabi. Yoksa gayet hızlı gidiyor.

bu inşaatta ben de çalışmak istiyorum :)
BjK Rh+

Çevrimdışı Serkan7738

İşçi sayısının 1000'e çıkarılacağı söylenmişti, vardiyalarla 450 işçi varsa 3 vardiyada 150 işçi eder, ama canlıda kırk tanesini aynı anda göremedim hiç (sabah saatlerinde). Hani gece gündüz hummalı çalışma vardı ? hep bir ağır çekim görüntüsü var sahada. Geceleri makinalar kamyonlar araçların farları falan bir hareketlilik göze gelen ilerleme söz konusu ama gündüzleri hele sabah saatlerinde aynı canlılık yok maalesef. Madenlerde üç kuruşa kelle koltukta çalışan insanlarımız varken, canlı yayının yapıldığı sahada bu yavaşlık biraz şımarıklık gibi geliyor bana. İşçi sayısının arttırılmasından önce, var olan çalışanların daha canla başla çalışanlardan seçilmesi gerekiyor. Künefe partileri köfte partileri iyi güzel ama biraz da bazı şeyleri hakketmek gerekiyor. sabah 7 sularında 50 işçiyi ekranda sayarsam hemen  üç tepsi börek götüreceğim vardiyaları bitmeden. Bu güzel havalarda daha fazla asılmak gerekiyor ki yağmurlu çamurlu günlerin boşluğunu dengelesin.

iyi bakmamışsın demekki bu inşaatta en son laf edilecek kişiler hatta laf edilemeyecek kişiler emekçilerdir...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Mustafa abi harbi ismail köybaşıya benziyon 😅

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana mı dedin furkan  ;D

Etiketler: