Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8355476 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Durmak yok Yola devam demişti bir zamanlar devlet büyüğü :)

Bugün toplantıda sadece ve sadece 1 adet foto mu ! bilgiler nerde

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış

@Necmi ne zaman fark edecek acaba dedim  8)

Çevrimdışı Efe

ben çok önce fark ettim butonu ama yazmadım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Bi gözüm buralarda :)

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı eski inönü

eski açık rampaya kadar dümdüz olacak heralde yarına kadar

Çevrimiçi Necmi

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış

@Altug  aralığa gelir gelmez baktım zaten git butonuyla işim olmadığı için geç farkettim
bu arada profil sayfa görünümüde değişmiş mentions daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmış
şimdi daha kullanışlı olmuş  ;D
birde smiley işini çözdükmü tamamdır. bu arada resimler için verdiğin alan küçük olmuş çektiğim resimleri yükleyemedim
photoshop yapmak zorunda kaldım bir kaç tanesine yaptım işkence gibi  :(

Çevrimdışı Semih

@Altug  aralığa gelir gelmez baktım zaten git butonuyla işim olmadığı için geç farkettim
bu arada profil sayfa görünümüde değişmiş mentions daha belirgin bir şekilde ortaya çıkmış
şimdi daha kullanışlı olmuş  ;D
birde smiley işini çözdükmü tamamdır. bu arada resimler için verdiğin alan küçük olmuş çektiğim resimleri yükleyemedim
photoshop yapmak zorunda kaldım bir kaç tanesine yaptım işkence gibi  :(

@Necmi
mention eklentisinden/modülünde sorun var sanırım, sadece siz yaptığınızda link olarak gözüküyor
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

şuan maç oynanam stadın çıkış kapıları bizim alt katla aynı hiç kötü durmuyor yok gibiler neredeyse
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

mabet gece eski açık hafriyatı bitecek heralde var mı bi bilgi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı izorlu85

necmi abi foto yükleme de 1000kb üstüne sınırlama getirilmiş o 1,8mb foto vardı yükleyemedim :(
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim de 2 gözümüz sende acaba yazacak mı diye bekliyoruz :)

Çevrimdışı Enes Ö

İyi geceler

Yürümede sıkıntı yaşadığım için gelemedim toplantıya.

Bir dahaki toplantıda görüşmek dileğiyle :)

Çevrimdışı ALI RIZA

necmi abi foto yükleme de 1000kb üstüne sınırlama getirilmiş o 1,8mb foto vardı yükleyemedim :(

format factory programını kur resmi içine at uzantısı .jpeg seç MB boyutu küçülür...! program video yu mp3 cevirebilirsin :)

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı CanEmre

bizim de 2 gözümüz sende acaba yazacak mı diye bekliyoruz :)

2 kulağımız ve kalbimiz de ...  :-*
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı izorlu85

format factory programını kur resmi içine at uzantısı .jpeg seç MB boyutu küçülür...! program video yu mp3 cevirebilirsin :)

paint de resimlerde  oynama  yapabiliyorum ayrıca http://convert.neevia.com/pdfconvert/ böyle bi site de var :D ancak direk yükleyebilsek daha iyi olmaz mı ?

Çevrimdışı Altuğ

Foto eklerken ileti istiyor.

Dosya ekleme alanını arttıracağım şimdilik bu şekilde kalsın idare edin.

Çevrimdışı izorlu85

hadi iletiye amenna ileti der geçeriz de :D  dosya boyutu yükselirse iyi olur...

Çevrimdışı ALI RIZA

paint de resimlerde  oynama  yapabiliyorum ayrıca http://convert.neevia.com/pdfconvert/ böyle bi site de var :D ancak direk yükleyebilsek daha iyi olmaz mı ?
direk olmaz eklentidir bir şey yaz eski acık yeni acık vs vs fark etmiyor
dediğim program daha iyidir...! paint ile yaparsan da sorun olmaz

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimiçi murat

3 saattir kendime ve anıla eziyet ettim ve sonunda dünya kupası stadlarını resimledim ve bir anket oluşturdum.anıl kardeşime teşekkür ederim.bu arada bir kaç mesajı uçurmak zorunda kaldım bütünlüğü sağlamak için.mesaj sahiplerinden özür dilerim.birtek ilk mesajı silemedim.ilk mesajı silmek için admin olmak gerekiyormuş.ilk mesajıda kendim yazmıştım kendi mesajımı silemiyorum.nasıl bir globallik bu ;D

Çevrimdışı Anıl

Yeni açıkta neresi betonlanıyor ya ? Yalıtımı yapılan bölüm küçük gibiydi başka bir bölüme daha mı grobeton atıyorlar acaba  ???

Çevrimdışı izorlu85

el irtibata bende çok güldüm hemde sesli :D

Çevrimdışı Anıl

3 saattir kendime ve anıla eziyet ettim ve sonunda dünya kupası stadlarını resimledim ve bir anket oluşturdum.anıl kardeşime teşekkür ederim.bu arada bir kaç mesajı uçurmak zorunda kaldım bütünlüğü sağlamak için.mesaj sahiplerinden özür dilerim.birtek ilk mesajı silemedim.ilk mesajı silmek için admin olmak gerekiyormuş.ilk mesajıda kendim yazmıştım kendi mesajımı silemiyorum.nasıl bir globallik bu ;D
Ne demek Murat abi  :) Sana daha global bir moderatörlük lazım bence ;D

Etiketler: