Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353728 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
ismailin dozaj kontrolünü yapalım;

@aktar_ismail obitaş mı çiçekler mi?

"Yalnız taşla, duvar olmaz"  diye bir atasözü varya ben onu bugün güncelledim.
"Yalnız obitaşla, duvar olmaz."

8)

Çevrimdışı TØLGA

necmi abiii nerdesin :D neler biliyorsun
mabeti zor duruma düşürmüycek şeyleri
paylaşırmısın mabetde cumaya kadar
çatı hakkında konusamam dedi cumartesi
oldu gelsede bir dinlesek :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı izorlu85

Gelen ,gelemeyen herkese teşekkürler ve selamlar...

Nexus 5 cihazımdan gönderildi

masa da  bi bardak çay bile yok bırak çayı boş çay bardağı bile yok :)

çaycımız mabet olunca böyle oluyor :(
çay servisinde öncelik emekçılerimizinmiş  ;D
ilk ben vardım oturuyorum köşede 3 tane mühendis biri bayan mühendis mabette tek bayan mühendis
obitaşda demişti aha dedim orda iş duruyor burda lak lak yapıyorlar bir taraftanda kafamda şüphe var
dalayım dedim yok ya obitaş değilse meğerse bizim Beşiktaş AŞ mühendisleriymişler az daha obitaşa
kurban gideceklerdi. ;D

necmi abi sukunetini korumuşsun yine büyüklük sende kalmış :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Szgn_26

Kapasite büyük ihtimal artacak, numaralı inşaatı da ay sonu başlayacak hem de çiçekler yapacak, daha ne duymak istiyorsunuz :)
Ee bunlar vardı ztn bende beni niye beklediysem yeni bilgi :)
Sezgin senin bilmedigin ne var ki?
Bİrde Geotemi cok sevdigimizi anladik !!!!
Ne biliyim abi ya bok gibi bi gün geçirdim taze bilgi vardır belki dedim keyiflendircek ama yeni bşy yok anladığım kadarıyla :)

Çevrimdışı Efe

yeni açıkta fışkırtıcılar 3 adet olmuş şov var 3 gecedir stadta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Vay vay  vay maca daldim falan derken baba toplantidan fotolari simdi gordum :)  simdiden tribun  provasi mi yapiliyor ne ;).. Genc  Kartallar Baba kartallar  iki kusak  dolusmusunuz .. MAsallah .. Insanin  Besiktas  muhabbeti  cekiyor cani  cok fena:)) Yasitlarima sevgi-selamlar abilerime saygilar... 

bir önceki toplantıdan bu güne ne değişiklikler olduğunun gif'ini yapabilecek biri var mı :)))))
Yorgo

Çevrimdışı CanEmre

Necmi abi herşeyi biliyor ona sorun.  8)

Yeni açıkta vinç arkasına ve az ötesine atılan temel betonlarının sırrı ortaya çıkmadı mı?

Efe'nin dediği gibi su, drenaj meselesi miymiş sadece????
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Arkadaslar, cikintilik yapmak gibi olmasin ama :))  Bu giflere baktiginizda OBITASin ne kadar temiz  ve aslinda  ne kadar  hizli bir sekilde arayi kapatigini gorebiliriz (ozellikle Mayis ayindan itibaren)...
Ozellikle de ilerleme ve arayi kapatma hizi konusunda dikkatli bakinca acikca belli oluyor ...

13.08.2013-13.06.2014 Vodafone Arena genel görünüm timelapse
dünden beri uğraşıyorum  ;D

[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 01:01:38 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı karakartalım

Vay vay  vay maca daldim falan derken baba toplantidan fotolari simdi gordum :)  simdiden tribun  provasi mi yapiliyor ne ;).. Genc  Kartallar Baba kartallar  iki kusak  dolusmusunuz .. MAsallah .. Insanin  Besiktas  muhabbeti  cekiyor cani  cok fena:)) Yasitlarima sevgi-selamlar abilerime saygilar... 

en başta soldaki necmi abi galiba onun karnındaki yuvarlak şey ne tişörtten belli oluyoda =)

bir önceki toplantıdan bu güne ne değişiklikler olduğunun gif'ini yapabilecek biri var mı :)))))
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı izorlu85

Yıl 1452. Ne Çiçekler var ne Obitaş var ne teknoloji var, 90 günde 30 dönüm araziye koca Rumeli Hisar'ı dikiliyor. Sayısız deprem felaket vs..Üstünden 562 sene geçmiş dimdik ayakta! Boşuna tartışıyorsunuz o mu bu mu diye, al Çiçekler'i vur Obitaş'a. Uzay üssü mü kuruluyor stadyum mu anlamadım çıt kırıldım çalışıyorlar vesselam (Osmanlıyı sevmemekle birlikte inşaa konusunda şu anki dönemden çok ileride olmalarını taktir ettim şimdi)
osmanlı çok çok iyidi ama selçuklu ondan daha sağlam yapıyodu memlüklülü türk devleti daha estetik osmanlı bunların ikisinide aldı yapı tekniğinde ve orda gördük temele işeeyen işçiyi osmanlıda temele dualar allahın ismi konuyodu o yapı yıkılırmı bizde ise işçi yani demek bile istemiyorum. osmanlının düşünce büyüklüğü diyer tüm fiziki yapılarına tesir etmiştir allah ceddimizden milletimizden razı olsun...
İman kuvveti diyorsunuz yani :) Demba Ba gelir inşallah iman kuvvetiyle şampiyon da oluruz

iman gücü ile bişeyler olsa islam coğrafyası kan revan içinde olmazdı yok  öyle bişey.
çalışma disiplin ile olur her şey.
Haklısın bu konuda barboros hayrettin paşa diyo ya şu arapları hiç anlamam dua ederler allaha isterler fakat hiç bişey yapmazlar diye. istemek dua etmeĞİ şöyle düşünmek lazım yürüyeceğin yol açılıyo ama sen yapmazsan çalışmazsan istedi kadar açılsın giden biri lazım. bide iman gücüyle falan olmaz diyosunya bu kadar basite alınmamalı iman gücüyle neler olmuş CEDDİMİZ NELER YAPMIŞ basite alınmaz yani. nese bu muhabbetlerin yeri burası deil zaten kapatıyorum =) necmi abi mabet abi nerdese wowdan beri okuyorum sizleri ve diyer beşiktaşlı arkadaşları bu platformda yorum yapmak çok mutluluk verici stadımız açıldında ne hissedecemi hayal dahi edemiyorum =)

diyer değil diğer :D

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi herşeyi biliyor ona sorun.  8)

Yeni açıkta vinç arkasına ve az ötesine atılan temel betonlarının sırrı ortaya çıkmadı mı?

Efe'nin dediği gibi su, drenaj meselesi miymiş sadece????
Soru gibi soru  8)

Çevrimdışı Efe

3 adet olmamış 2 adetmişler yanlış görmüşüm bakmaktan gözler bozuldu  ;D
Şampiyon Beşiktaş JK

Vodafone Arena 13.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

[youtube]0aabYGEvMrI[/youtube]
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı izorlu85

sağ baştan sayyyy :D kim kim bilelim :)

Çevrimdışı karakartalım

Yıl 1452. Ne Çiçekler var ne Obitaş var ne teknoloji var, 90 günde 30 dönüm araziye koca Rumeli Hisar'ı dikiliyor. Sayısız deprem felaket vs..Üstünden 562 sene geçmiş dimdik ayakta! Boşuna tartışıyorsunuz o mu bu mu diye, al Çiçekler'i vur Obitaş'a. Uzay üssü mü kuruluyor stadyum mu anlamadım çıt kırıldım çalışıyorlar vesselam (Osmanlıyı sevmemekle birlikte inşaa konusunda şu anki dönemden çok ileride olmalarını taktir ettim şimdi)
osmanlı çok çok iyidi ama selçuklu ondan daha sağlam yapıyodu memlüklülü türk devleti daha estetik osmanlı bunların ikisinide aldı yapı tekniğinde ve orda gördük temele işeeyen işçiyi osmanlıda temele dualar allahın ismi konuyodu o yapı yıkılırmı bizde ise işçi yani demek bile istemiyorum. osmanlının düşünce büyüklüğü diyer tüm fiziki yapılarına tesir etmiştir allah ceddimizden milletimizden razı olsun...
İman kuvveti diyorsunuz yani :) Demba Ba gelir inşallah iman kuvvetiyle şampiyon da oluruz

iman gücü ile bişeyler olsa islam coğrafyası kan revan içinde olmazdı yok  öyle bişey.
Haklısın bu konuda barboros hayrettin paşa diyo ya şu arapları hiç anlamam dua ederler allaha isterler fakat hiç bişey yapmazlar diye. istemek dua etmeĞİ şöyle düşünmek lazım yürüyeceğin yol açılıyo ama sen yapmazsan çalışmazsan istedi kadar açılsın giden biri lazım. bide iman gücüyle falan olmaz diyosunya bu kadar basite alınmamalı iman gücüyle neler olmuş CEDDİMİZ NELER YAPMIŞ basite alınmaz yani. nese bu muhabbetlerin yeri burası deil zaten kapatıyorum =) necmi abi mabet abi nerdese wowdan beri okuyorum sizleri ve diyer beşiktaşlı arkadaşları bu platformda yorum yapmak çok mutluluk verici stadımız açıldında ne hissedecemi hayal dahi edemiyorum =)
haklısın bundan sonra daha çok dikkat edicem =)

Çevrimdışı izorlu85

beton mikserlerinin kafası karışmıyomu ki acaba hangi fışkırtıcıya yanaşsak diye :D

Çevrimdışı izorlu85

haklısın bundan sonra daha çok dikkat edicem =)

etmek lazım o kadar yazdığın şeyin içinden o kaldı aklımda :) malum kpss hazırlanıyoruz anlatım bozukluklarına dikkat ediyoz :P

Çevrimdışı karakartalım

sağ baştan sayyyy :D kim kim bilelim :)
sol baştaki necmi abi galiba onun karnındaki şey ne öyle gözüm ona takıldı yuvarlak bişey kapak gibi =)

:)) Illa ki  vardir toplantinin gifini yapacak birileri ...  bizde sakat  cok :))
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 01:04:43 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı izorlu85

:)) Illa ki  vardir bizde sakat  cok :)))

elde arama  ile bizde araba  ile diyon yani :P

Çevrimdışı Efe

eski açığa içleri çakıl dolu kamyonlar geliyor ara sıra yanlış görmüyosam içeri girip yükünü boşaltıp gidiyorlar ama tam seçilmiyor yinede belkide yanlış görmüşümdür
Şampiyon Beşiktaş JK

araba ne kelime kamyon ile:)) Su hafriyat  kamyonlarindan en az  10 tane doldurur bosaltiriz :))
Yorgo

Çevrimdışı eski inönü

yeni açıkta fışkırtıcılar 3 adet olmuş şov var 3 gecedir stadta
Grobeton mu ?

Çevrimdışı izorlu85

neden yeniaçık da ki kalan yeri almıyorlar da eski açıkdan alıyorlar hafriyatı yada o kısım neden durdu???

Etiketler: