Toplantı çok güzeldi güzel insanlarla güzel sohbet oldu...bir hafta sonu daha geniş katılımlı aksiyonlu bi buluşma yapalım katılamayan kartallarımızda katılabilsin....Özellikle necmi abiye teşekkür ediyorum gerçekten site kurma,bilgilendirme anlamında bu inşaat sürecinde çok büyük katkıları oldu ve oluyor...mabetimizin yeri ayrı tabii iyiki şantiyedesin mabet yoksa bu kadar bilgiye ulaşabilmemiz çok zordu ya da imkansızdı her soruyu elinden geldiğince tüm içtenliği ve beşiktaşlılığıyla cevaplandırıyor....
Benim sorup cevap alabildiğim çatı asma germe onu biliyoruz kullanılacak kaplama konusunda 4 alternatif var bunlardan biri seçilecek
tam şeffaf olan mercek etkisi yapacağından ihtimal dışı daha ilk başlardada konuşulduğu gibi %35 bi şeffaflık olacak arka kısımlarda ön ksımlar tam şeffaf olacak...kapalı üst ksımda gördüğümüz yuvarlak kolon filizleri betonlanacak ve mustafanın bi fotoğrafındada gördüğümüz gibi çelik aparatlar gelecek ve onların üstünede komple stadı dönecek çelik gelecek.....
Yeni açıkta su depoları gibi detayların olduğu bölüm sağ tarafta yani yapılan bölüm... diğer tarafın detayları daha az bu da zaman kaandıracaktır sanırım...
Numaralanın inşaat sahası dar ama çok detaylı bi bölüm uefa odası,krampon odası falan filan odası

gibi baya ayrıntı var....
Sahanın tibüne yüksekliği belkide bu stadta en çok hoşuma giden 25 cm kadar yani şu an ilk konulan prekast bloğun tam ölçüsünü gilmiyorum ama yarısına kadar gelecek... yan hakemi enseden çekip alabilicek kadar ama tabi biz yapmıcaz
BÜYÜK BEŞİKTAMIZA YAKIŞACAK ON NUMARA Bİ STAD YAPILIYOR....
Kapasiteyi aktar sölemiş zaten....