Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8356173 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı izorlu85

araba ne kelime kamyon ile:)) Su hafriyat  kamyonlarindan en az  10 tane doldurur bosaltiriz :))

hafriyat biter bizde bitmez diyon o zaman  :P
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı BJK_SU

Herkes merakla bekliyor toplantıdan bir şeyler paylaşılır diye. Paylaşılmayacaksa söyleyin de normale dönelim..:(
Ben vekil-i mutlakımı yolladım ondan bile toplantıyla ilgili detay alamadım, hep lay lay dişe dokunur bilgi yok  >:(  top secret toplantı
BjK Rh+

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi açık oynayın kartlarınızı moral 0 staddan bi kaç gzl haber alsaydık bari toplantı gzl ve neşeli geçmişte forum ahalisi olarak meraktayız üstad olarak söz sende abi beklemedeyiz

Valla sezgin tuttum mustafayla aktarın kulaklarından dolaştım stad çevresinde hadi dedim nerde bu kusurlar
ikiside sus pus bak mustafa ne yapacağını şaşırdı 109 tanecik fotoğraf çekebildi  ;D
yanlız orda fotoğraf çekmekte harbiden hüner yoğun trafikte arabaların aralarında turluyorsun
birde arabalardan atılan laflar çabası üzüldüm hallerine fazla hırpalamadım
ana konumuz site ile ilgiliydi ne yapabiliriz nasıl daha iyi olur biraz onu konuştuk
biraz obitaş çekiştirdik ve çiçekleri övdük bunlar rutin olan işler ;D
testere kirişte gelen betonun yeterince akıcı olmamasından kaynaklanan bir sorun yaşanmış
ciddi bir problem değil lokal tadilatla çözülüyor öyle çatlak gibi resimlerde görünen yerler
beton kısım kısım dökülürken araya çekilen file yani oralarda bir sorun yok beton düzgün
bir şekilde yapılmış ikisinede yerinde tarifiyle anlattım herhalde ikna olmuşlardır
köşedeki eğri kirişte fotoğrafta görüldüğü gibi bir eğrilik yok nasıl bir açıyla çektiyse artık
tam karşısından paralel baktım evet hafif bir eğrilik var ama ciddiye alacak bir durum değil
tabiki biraz daha dikkatli çalışmaları lazım

Çevrimdışı izorlu85

eski açığa içleri çakıl dolu kamyonlar geliyor ara sıra yanlış görmüyosam içeri girip yükünü boşaltıp gidiyorlar ama tam seçilmiyor yinede belkide yanlış görmüşümdür

efe hocam ilker yasin gibisin masallah :) anın da canlı anlatıma geçiveriyon  :D

Çevrimiçi Necmi

Herkes merakla bekliyor toplantıdan bir şeyler paylaşılır diye. Paylaşılmayacaksa söyleyin de normale dönelim..:(
Ben vekil-i mutlakımı yolladım ondan bile toplantıyla ilgili detay alamadım, hep lay lay dişe dokunur bilgi yok  >:(  top secret toplantı

Belkide tembihlenmiştir sen biraz daha sıkıştır bence ;D

Çevrimdışı Anıl

eski açığa içleri çakıl dolu kamyonlar geliyor ara sıra yanlış görmüyosam içeri girip yükünü boşaltıp gidiyorlar ama tam seçilmiyor yinede belkide yanlış görmüşümdür
Eski açık köşe tamamen temel seviyesinde Efe abi, hafta içi temeli atılır oranın da  :)

Çevrimdışı izorlu85

Necmi abi açık oynayın kartlarınızı moral 0 staddan bi kaç gzl haber alsaydık bari toplantı gzl ve neşeli geçmişte forum ahalisi olarak meraktayız üstad olarak söz sende abi beklemedeyiz

Valla sezgin tuttum mustafayla aktarın kulaklarından dolaştım stad çevresinde hadi dedim nerde bu kusurlar
ikiside sus pus bak mustafa ne yapacağını şaşırdı 109 tanecik fotoğraf çekebildi  ;D
yanlız orda fotoğraf çekmekte harbiden hüner yoğun trafikte arabaların aralarında turluyorsun
ana konumuz site ile ilgiliydi ne yapabiliriz nasıl daha iyi olur biraz onu konuştuk
testere kirişte gelen betonun yeterince akıcı olmamasından kaynaklanan bir sorun yaşanmış
ciddi bir problem değil lokal tadilatla çözülüyor öyle çatlak gibi resimlerde görünen yerler
beton kısım kısım dökülürken araya çekilen file yani oralarda bir sorun yok beton düzgün
bir şekilde yapılmış ikisinede yerinde tarifiyle anlattım herhalde ikna olmuşlardır
köşedeki eğri kirişte fotoğrafta görüldüğü gibi bir eğrilik yok nasıl bir açıyla çektiyse artık
tam karşısından paralel baktım evet hafif bir eğrilik var ama ciddiye alacak bir durum değil

yüreklere su serptin abi valla inşallah bı sıkıntı yoktur valla renklilere malzeme  oluruz. bu liverpoldan 8 yemekden daha kötü olur...

Çevrimdışı Szgn_26

Farkettım abı obitaştan kuş uçmuyo bugün bi aktar burlarda o da kulağının acısından doğru yolu bulmuş herhalde forza çiçekler :)

Çevrimdışı secospat

Vodafone Arena 13.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Video için teşekkürler, fon müziğinin ismini paylaşabilir misin hocam :) Çok hoşuma gitti
Nam-ı Değer Ergen Yalçın

https://twitter.com/ergenylcn

Varsa yoksa Beşiktaş ! Haydi Kalk ayağa yürü güneşe..

Çevrimdışı Göçmenkartal

Hesapladım wow donanım ve burada Vodafone Arenayla ilgili 68460 Mesaj atılmış bu forumlar tarihinde müthiş bir rakam..Hala wowda olsaydık 6846. sayfada olurduk :)

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ALI RIZA

Durmak yok Yola devam demişti bir zamanlar devlet büyüğü :)

Bugün toplantıda sadece ve sadece 1 adet foto mu ! bilgiler nerde

Çevrimdışı Thuggie

Vodafone Arena 13.06.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Video için teşekkürler, fon müziğinin ismini paylaşabilir misin hocam :) Çok hoşuma gitti

Benim de aksine hic hosuma gitmedi  ;D sinir bozucu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

araba ne kelime kamyon ile:)) Su hafriyat  kamyonlarindan en az  10 tane doldurur bosaltiriz :))

hafriyat biter bizde bitmez diyon o zaman  :P

aynen;))
Yorgo

Çevrimdışı okilic

Herkese iyi geceler
Kapasite konusundaki gelisme beni cok sevindirdi 45bin yada 48 bin loca vip haricmi birde artis nasil saglanacak? insallah eski acik diger tribunlerle esitlenerek saglaniyodur
Gunes panelleri olacakmis cati seffaf olacakmis onuda ogrenmis olduk peki skortabelasi ile ilgili bir bilgi varmi ?
En onemlisi bitis tarihi ile ilgili konusulan zamandan (subat) daha once tamamlanabilecekmiymis :)
Bilgi veren foto paylasan herkese simdiden tekrar tekrar tesekkurler.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Anıl

Taaa wowdan beri söylüyorum bu stat hayatta 42 bin olamaz diye :D En az 45 bini var bence tabi loca+vip dahil mi hariç mi bilemem...

Çevrimiçi Necmi

necmi abiii nerdesin :D neler biliyorsun
mabeti zor duruma düşürmüycek şeyleri
paylaşırmısın mabetde cumaya kadar
çatı hakkında konusamam dedi cumartesi
oldu gelsede bir dinlesek :D

Tolga sana kıyamam vereyim cevabını
bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
Başkan konuşur inanmazsınız
ikinci başkan konuşur inanmazsınız
mimar konuşur inanmazsınız
lansmanı yapılır inanmazsınız
17 M€ maliyeti var derler inanmazsınız
kim olduğu belirsiz biri facede bir resim yayınlar yer yerinden oynar
o çizim doğru bile olsa orda gösterilmek istenen çatı giydirmemi
yoksa halat gergi sistemimi belli değil diyelimki çatı kaplama
peki kaplamanın ne malzemesi olduğu bellimi
ben bir şey anlamadım vay efendim niye şeffaf değilmiş bugüne kadar
hiç bir zaman şeffaf olduğu söylenmediki her zaman yarı şeffaf dendi
daha inönü yıkılmadan mimarın konuşmasını hatırlıyorum bu gün gelinen noktada hala o konuşma geçerli
bir değişiklik yok
bir şeyi unutmayalım bir proje çizilirken çatı gibi önemli bir konuda ben çizeyimde sonra
malzemesini araştırayım denmez proje çizilmeden o çatının neden yapılacağının adı konur
ve proje ve statik hesapları buna göre yapılır yani o günkü konuşmalar laf olsun diye yapılmış konuşmalar değildi
bir temele dayanıyordu bu yapıda o temel üzerine inşaa edildi.

Çevrimdışı Thuggie

Trafik lambasi koymak sart oldu, sira olusturdu araclar resmen ;D

Çevrimiçi Necmi

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış

Çevrimdışı Efe

bu kadar dar alanda bu kadar hafriyat alındığını ilk defa görüyorum çok seri şekilde kamyonlar doluyor gidiyorlar ard arda geri geliyorlar bu gece bişey kalmaz o bölümde artık yarından itibaren numaralıda hafriyat başlar yeni açık tarafından son kuşak için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu arada @Altug çalışmış sitenin üzerinde yeni yeni farkediyorum numara bölümüne git butonu gelmişsayfanın solundaki ara boşluk kapanmış
Evet güzel oldu boşlukları fark etmemiştim resmen o kadar şeyin arasındahalledildi...
En son da üstteki Anasayfa - ara- yardım - profil yazan yeri ortalayacak :)
ve Sorumun en güzel cevabını verdin Abi :)
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2014, 02:05:10 SaLVaDoR ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: