Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8353179 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı serti67

hani sekiz saat toplantı yaptınız bilgiler nerde  >:(
evet abı gelemyen varr burda merakla guzel gelısmelerden bırkac fısıldama olur dıee nobette duran varr acıyın da bızeee toplanamıyoz tekız dıee bıze bu revamıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deniz

Beyler stadda kavga mı çıktı ne oldu böyle ya kalabalığa bak :D :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Szgn_26

Necmi abi açık oynayın kartlarınızı moral 0 staddan bi kaç gzl haber alsaydık bari toplantı gzl ve neşeli geçmişte forum ahalisi olarak meraktayız üstad olarak söz sende abi beklemedeyiz

Çevrimdışı SDemirsoy

Bugun en onemli bilgi
Avatarda veya imza kısmında hareketli olan gif ler telefondan baglananlarin kotlarini fena somuruyormus :D
haydaa abi çökerttin beni şuan  ???
Bugun Necmi abi soyluyordu.
o zaman forza komşu wifi Zeki abi 8)

Samet wifi varken, hele komsunun wifisi varken kota kullanilir mi :D
Abi geceleri çıkıyor bu wifi :)

Çevrimdışı Umit Safak

Çevrimdışı Deniz

Foto staddan değil ama SOMA dan.Babalarına karne götürmüş çocuklar.Bizim stadımızdaki işçilerimiz çocuklarının karnelerini almaya birlikte gitsinde varsın stad 1 sene geç bitsin..

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkes merakla bekliyor toplantıdan bir şeyler paylaşılır diye. Paylaşılmayacaksa söyleyin de normale dönelim..:(
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Kartal1903

BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TØLGA

mabet hocammm :D bugun cumertesi sıkıntı yoksa
alabilirmiyiz bişeyler accık ucundan  ;)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı saricasi

Necmi abi açık oynayın kartlarınızı moral 0 staddan bi kaç gzl haber alsaydık bari toplantı gzl ve neşeli geçmişte forum ahalisi olarak meraktayız üstad olarak söz sende abi beklemedeyiz
Güzel haber obitaş akşam saatinde 2 kişi çalışıyordu,çiçekler den kimse yoktu:))
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı TØLGA

mabet alıntıdır gece gece nerelere çıkmış aman dikkat :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Kapasite büyük ihtimal artacak, numaralı inşaatı da ay sonu başlayacak hem de çiçekler yapacak, daha ne duymak istiyorsunuz :)

Çevrimdışı Semih

ismailin dozaj kontrolünü yapalım;

@aktar_ismail obitaş mı çiçekler mi?
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Umit Safak

Kapasite büyük ihtimal artacak, numaralı inşaatı da ay sonu başlayacak hem de çiçekler yapacak, daha ne duymak istiyorsunuz :)

Obitaş yeni açığı bitirene kadar Çiçekler numaralıyı bitirir :)

Çevrimdışı Serkan7738

Bukadar açık konuşma abi alışık değiliz biz :)

Çevrimdışı Szgn_26

Ee bunlar vardı ztn bende beni niye beklediysem yeni bilgi :)

Çevrimdışı TØLGA

bunların bilmeyen varmıydıki ismail abeyyyy  :-\
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Szgn_26

Çiçekler > obitaş duymak isterim şahsen bilhassa senin ağzından :)

Çevrimdışı ZEKI

Ee bunlar vardı ztn bende beni niye beklediysem yeni bilgi :)
Sezgin senin bilmedigin ne var ki?
Bİrde Geotemi cok sevdigimizi anladik !!!!

Çevrimdışı serti67

betonu duvarı gec reıss catıdan haber yokmu polıcarbon de gunes panelı deee scourbordd deee de bıslerr:()
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Anlayacağınız konuşacak pek birşey kalmadı :)
Güneş panelleri çatının en dış tarafında yer alacak ve tüm stadın etrafını çevirecekmiş.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

betonu duvarı gec reıss catıdan haber yokmu polıcarbon de gunes panelı deee scourbordd deee de bıslerr:()

stadımız çok güzel olacak hocam..:)

Çevrimdışı karakartalım

Yıl 1452. Ne Çiçekler var ne Obitaş var ne teknoloji var, 90 günde 30 dönüm araziye koca Rumeli Hisar'ı dikiliyor. Sayısız deprem felaket vs..Üstünden 562 sene geçmiş dimdik ayakta! Boşuna tartışıyorsunuz o mu bu mu diye, al Çiçekler'i vur Obitaş'a. Uzay üssü mü kuruluyor stadyum mu anlamadım çıt kırıldım çalışıyorlar vesselam (Osmanlıyı sevmemekle birlikte inşaa konusunda şu anki dönemden çok ileride olmalarını taktir ettim şimdi)
osmanlı çok çok iyidi ama selçuklu ondan daha sağlam yapıyodu memlüklülü türk devleti daha estetik osmanlı bunların ikisinide aldı yapı tekniğinde ve orda gördük temele işeeyen işçiyi osmanlıda temele dualar allahın ismi konuyodu o yapı yıkılırmı bizde ise işçi yani demek bile istemiyorum. osmanlının düşünce büyüklüğü diyer tüm fiziki yapılarına tesir etmiştir allah ceddimizden milletimizden razı olsun...
İman kuvveti diyorsunuz yani :) Demba Ba gelir inşallah iman kuvvetiyle şampiyon da oluruz

iman gücü ile bişeyler olsa islam coğrafyası kan revan içinde olmazdı yok  öyle bişey.
çalışma disiplin ile olur her şey.
Haklısın bu konuda barboros hayrettin paşa diyo ya şu arapları hiç anlamam dua ederler allaha isterler fakat hiç bişey yapmazlar diye. istemek dua etmeĞİ şöyle düşünmek lazım yürüyeceğin yol açılıyo ama sen yapmazsan çalışmazsan istedi kadar açılsın giden biri lazım. bide iman gücüyle falan olmaz diyosunya bu kadar basite alınmamalı iman gücüyle neler olmuş CEDDİMİZ NELER YAPMIŞ basite alınmaz yani. nese bu muhabbetlerin yeri burası deil zaten kapatıyorum =) necmi abi mabet abi nerdese wowdan beri okuyorum sizleri ve diyer beşiktaşlı arkadaşları bu platformda yorum yapmak çok mutluluk verici stadımız açıldında ne hissedecemi hayal dahi edemiyorum =)
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı TØLGA

Anlayacağınız konuşacak pek birşey kalmadı :)
Güneş panelleri çatının en dış tarafında yer alacak ve tüm stadın etrafını çevirecekmiş.

tahmin ediyorduk bunu teyid edildi sonunda ilginç olucak bakalım  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: