Herkese merhaba,wow ve dh'den beri takip ediyorum bugüne kadar forum iyi ki açılmış dedim fakat 30 sayfa Çiçekler-Obitaş muhabbetinden sonra gına geldi ve 1 ay önce üye olduğum hesabımdan ilk mesajımı yazmak istiyorum.Çok açık konuşacağım ARANIZDA İNŞAAT İLE İLGİLİ OLAN ARKADAŞLAR BU YAZIYI ÜZERİNE ALINMASINLAR ama size Çiçekleri ve ya Obitaşı övmek ve ya yermek için kaç para veriyorlar? Bıktım artık yok Çiçekler 3 taraf yapıyor yok Obitaş'ın alanı kapalı tribünden büyük böyle muhabbet,eğlence olmaz arkadaşım siz inşaatçımısınız? Hepimiz Beşiktaşa gönül veren ayrı ayrı işleri olan insanlarız burada inşaat hakkında bilgi paylaşacağınıza saçma sapan şeyler yazıp sayfa sayfa gidiyorsunuz işiniz yokmu sizin yahu bırakında işleri olan insanlar bilgilerini versin bizde İstanbul dışında yaşayan insanlar olarak stadı sürekli gidip göremiyoruz onları dinleyelim bilgilenelim.Eğer bu muhabbet devam edecekse ben forumdan çıkıyorum bunuda yapacak bir çok arkadaş daha var eminim.Herkese hayırlı akşamlar.
ilk mesajın girişinle yaptığın suçlamayla tek söylenecek şey terbiyesizlik hoş geldin diyeceğim
ama hiç hoş olmadı burası stad raporu verilen bir yer değil direk onun için gelişmeleri anlatan ve hiç sohbet yapılmayan başlıklar var
burası stadla ilgili sohbet başlığı burda stadla ilgili her türlü sohbet yapılır burdaki insanlara ayar vermek
heleki sence yaşca büyük insanlara hiç olmamış bu forumdaki insanlar para alan değil para veren insanlar
o yüzden kelimeleri kullanırken haddini bil