Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369354 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

Necmi abi yeni bir anket aç , Çiçekler mi daha hızlı Obitaş mı diye o zaman ne oluyor herşey ortaya çıksın

aynen ...ak koyun kara koyun çıksın ortaya...demokratik bir şekilde herkes oyunu kullansın.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Salih A.

Obitaş stadn %43 ünü yapıyor  :bandit:
he arkadaş he stadın %43ünü yapıyor ama bütçenin %10 unu mu alıyor sanki :)  ona göre de para alıyor ama işçi sayılarına bakın
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı quentine83

Obitaş stadn %43 ünü yapıyor  :bandit:
yüzde 43 lik kısmın yüzde 25 i bile bitmedi .dolayısıyla 5 ayda yüzde 10 luk iş yapmış.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 20:00:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biri bana özet geçse çatı malzemesi ve kapasite ile ilgili gelişme var mı arkadaşlar? Hem transfer bölümü hem buraya girişince gözümde sinekler uçuşuyor buraya çok az bakabiliyorum  :ebebe:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Totalde bakılır:

stadın %43 ünü Obitaş,%57 sini Çiçekler yapıyor.İlk temelden itibaren günler sayılır.obitaşın 43x lik gün hakkı var,çiçeklerin 57x lik.7 aydır kapalı bile bitmedi.

7 aydır Yeni açığın yarısından bile küçük olan kapalıyı bitiremeyen Çiçeklere tepki yok Obitaşa mı var?

Kimse bana bahane bulmasın yok ağırlığı şuraya buraya verdi diye.öyle bir savunma olamaz.Yeni işçi alsaydı?Obitaş işçi almazken kaka firma, çiçekler almazken "ağırlığı şuraya verdi" mi oluyor? :bandit:

Ben ortadaki gerçeğe bakarım.7 aydır bitirilemeyen ,yanlış kolon dikilip yıkılan,yanlış kiriş betonlanıp yıkılan kapalı ,yeni açıktan 2 ay önce inşaatına başlanmış ve yarısı bitirilmiş eski açık a bakarım  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

bence bu konu gereğinden fazla uzadı anketten sonra sürekli bu konu tartışılmaya başlandı çok mu önemli birinin diğerinden önce bitirmesi stad bitsinde kim önce bitirirse bitirsin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

%43 olayı balon arkadaşlar.. o orana kolon sayıları ,merdiven sayıları, testere kiriş sayıları , araç çıkış tünelleri , seyirci çıkış tünelleri, localar dahil değil...

Çevrimdışı BRK

Bastan komik oluyordu su obitas/cicekler savasi, simdi biktirdiniz insani vallahi... ikiside stadi bitirmek icin ugrasiyor o kadar.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yeni bir anket aç , Çiçekler mi daha hızlı Obitaş mı diye o zaman ne oluyor herşey ortaya çıksın
Obitaşta bize çalışıyor ezmeyelim şimdi :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Totalde bakılır:

stadın %43 ünü Obitaş,%57 sini Çiçekler yapıyor.İlk temelden itibaren günler sayılır.obitaşın 43x lik gün hakkı var,çiçeklerin 57x lik.7 aydır kapalı bile bitmedi.

7 aydır Yeni açığın yarısından bile küçük olan kapalıyı bitiremeyen Çiçeklere tepki yok Obitaşa mı var?

Kimse bana bahane bulmasın yok ağırlığı şuraya buraya verdi diye.öyle bir savunma olamaz.Yeni işçi alsaydı?Obitaş işçi almazken kaka firma, çiçekler almazken "ağırlığı şuraya verdi" mi oluyor? :bandit:

Ben ortadaki gerçeğe bakarım.7 aydır bitirilemeyen ,yanlış kolon dikilip yıkılan,yanlış kiriş betonlanıp yıkılan kapalı ,yeni açıktan 2 ay önce inşaatına başlanmış ve yarısı bitirilmiş eski açık a bakarım  :bandit:
Geçen gün fotoğraflı ispatla açıkladım. Eski açık Nisan başında başladı tam anlamıyla ondan öncesinde sadece küçük bir alanda temel atıldı. Fotoğraflarla sabit. Yanlış yapılan kolon oldu evet ama yapılmayan olmadı :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Geçen gün fotoğraflı ispatla açıkladım. Eski açık Nisan başında başladı tam anlamıyla ondan öncesinde sadece küçük bir alanda temel atıldı. Fotoğraflarla sabit. Yanlış yapılan kolon oldu evet ama yapılmayan olmadı :bandit:
iyi de başlasaydı elinden tutan mı oldu?alaydı işçi başlasaydı inşaata ?böyle bahane mi olur ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

% 43 Ü kim dediyse birileri birilerini çok fena kandırmışş :) göz var be arkadas . topu topu eski açıktan birazcık büyük bi alan yapılıyor :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bencede doğru diyorsunuz obitaşın savunalacak bir yanı yok esprler de kabak tadı vermeye başladı çünkü obitaşı lime lime doğrasan cacığa hıyar olmaz. :)

Çevrimdışı Efe

Su konuyu kapatsak artik @Necmi abi @aktar_ismail abi ve diger arkadaslarım :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

iyi de başlasaydı elinden tutan mı oldu?alaydı işçi başlasaydı inşaata ?böyle bahane mi olur ?
İyi de Obitaşta aylarca 40-50 kişiyle çalıştı daha yeni yeni 100 ün üzerine çıktı çalışan sayısı. Ayrıca Çiçeklee inşaatın aldığı paralar belli neredeyse zararına iş yapıyorlar. Ellerinden geldiğince de hızlı olmaya çalışıyorlar. Neyse ben kendi bildiklerim ışığında Çiçeklerin nasıl bir özveri içinde olduğunu biliyorum helal olsun diyorum tekrar. Daha da Çiçekler/Obitaş konuşmayayım kızıcaklar haklı olarak :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Bu muhabbet fazla uzamasın sadece bilgi sahibi olmadan acımasızca eleştiri yapılmamalı.Bunu daha önce ben de yapmıştım ama hata yaptığımın farkına vardım.

Obitaş işçi almıyor diye kızanlar Çiçeklere ses çıkartmıyor.Neymiş efendim yok çiçekler eski açığa temek atmış ama devamını getirmemiş,kapalı üste geçince de ağırlığı eski açığa vermiş vs.. gibi komik bahaneler.Çiçekler de işçi sayısını arttırsaydı iki tarafı da eşit hızda götürseydi neden bunu kimse sormuyor?Hatalı yapılan işlere neden kimse tepki göstermiyor.

Şu hataları Çiçekler değil de Obitaş yapsa burada yer yerinden oynardı.Obitaşın hataları oldu ama Çiçeklerden çok daha az.Yavaş iş yaptı ama içi boş kiriş yapmadı.Çiçekleri fazla gözümüzde büyüttük öyle bir algı yaratıldı.

Sonuçta bu iki firma bizim evimizi yapıyor.Birini hep övüp diğerini yerin dibine sokmak yakışmaz.Yavaşsa ikisi de yavaş.Yeter ki doğru iş yapsınlar  :ok:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 20:24:13 Deniz ]

Çevrimdışı quentine83

ya arkadaşlar şu tatlı rekabete sadece anket son verir.sonra da kardeşliğimiz arkadaşlığımız zarar görmeden devam eder.
ammmaa çıkar inşaattan çiçeklerin yapyıgı bölgeleri orta da stada benzer bişey kalıyormu kalmıyormu.insanlar obitaşa çiçekerin çabalarından dolayı sabrediyor.adamlar çalışma şartlarının aylarca gerisinde daha ne olacak...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

Biri bana özet geçse çatı malzemesi ve kapasite ile ilgili gelişme var mı arkadaşlar? Hem transfer bölümü hem buraya girişince gözümde sinekler uçuşuyor buraya çok az bakabiliyorum  :ebebe:

Çatı veya kapasite ile ilgili net bisey yok suan stadı su bastı dun gelisme olarak bu var diger calismalar rutin suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Ziyaretci arkadaslar soyle uzaktan bakacaginiza sizde aramiza katilsaniz ve fikrini soyleseniz, stadin %43 unu yapan ama daha testere kirisine baslamamis,tribun cikis kapılarini yapmamis ve loca kati yapmamis obitas mi hızlı yoksa 1 tribunu bitirmis ikincisinde ise loca katlarini bitirip testere kirislerine baslamis, tribun cikis kapılarını ve arac giris cikis kapılarını yapmıs ve numaralida temele baslayip kolonlara dikmeye hazirlanan CİCEKLER  mi ?  :kop: :kop:
Sizleri bekliyoruz
 sesin ciksin ziyaretci sesin ciksin.. :biggrinking: :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 20:29:14 ZEKI ]

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı sabriozyurt

Ciceklerin iyisinden kötüsünden degil ama nunaraliyi keske baska bir firma alsaydi.yeni firma yeni heyecan olurdu.hemde baska bir tecrübe.gerci ihale yapilmadi bildigim kadariyla. Stad bizim firmalarin ikiside bizim.ama hani bir deyim vardir ya "Paranla rezil olmak" biz biraz biraz bu durumu yasiyoruz.ben hatayi yanlisi kabullenemiyorum napiyim arkadaslar
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı Ekrem

Çevrimdışı brci

Ziyaretci arkadaslar soyle uzaktan bakacaginiza sizde aramiza katilsaniz ve fikrini soyleseniz, stadin %43 unu yapan ama daha testere kirisine baslamamis,tribun cikis kapılarini yapmamis ve loca kati yapmamis obitas mi hızlı yoksa 1 tribunu bitirmis ikincisinde ise loca katlarini bitirip testere kirislerine baslamis, tribun cikis kapılarını ve arac giris cikis kapılarını yapmıs ve numaralida temele baslayip kolonlara dikmeye hazirlanan CİCEKLER  mi ?  :kop: :kop:
Sizleri bekliyoruz
 sesin ciksin ziyaretci sesin ciksin.. :biggrinking: :biggrinking:

Foruma yazmayan fenerli olsun !!!! Foruma yazmayan fenerli olsun !!!   :ebebe:

Çevrimdışı Rizzi

açık ara çiçekler...
Arsam olsa mütahite verecek olsam..
projem olsa mütehite verecek olsam..
şirket olsam, yapacağım yatırımı mütahite vercek olsam...
gözüm kapalı çiçeklere veririm...
adamlar birince günden bu yana gece gündüz çaılıyorlar.. cumartesi pazar..
açın bakın her türlü videoyu mustafa memiş in sitesinden gece mesai yapan, cumartesi pazar harala gürele çalışan tek obitaş çı göremezsiniz.
obitaş = büyük hayal kırıklığı..

+ bu anketin numaralı vs yeni açık diye yapılmasıda büyük saçmalık...
Normalde çiçekler eski açığa başladıktan bir iki hafta sonra obitaş yeni açığa başladı.
İyi çalışan numaralıyı alacaktı...

Kısacası siz bugün yeni açık mı numaralı mı önce biter diye soruyorsanız,
bunn diğer meali:
çiçekler obitaşa tur bindirmiş demektir...
anketin sonucu önemli değil, gerçekler ortada..

Etiketler: