Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8366738 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

evet yeni bir vinç gelicek ...kule vinçler o prekastları kaldıramaz:)

abi dönüşler en son mu takılır yoksa kapalinin bitmesiyle oval prekastlar gelmeye başlar mı

Çevrimdışı bjk_mabet

abi dönüşler en son mu takılır yoksa kapalinin bitmesiyle oval prekastlar gelmeye başlar mı

prekastlar oval olmayabilirmiş projede oval idi ama en son aldığım bilgi( 3-4 saat önce) kucuk prekastlar ilede dönüş yapılabilirmiş..
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Necmi

köşe prekastları oval değildirki :alala:

Çevrimdışı Salih A.

abi beton oval iken düz prekast sırıtmazmı yada sağlam dururmu
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı bjk_mabet

Arkadaşlar bilgisi olan varmı yeni açıkta temel betonu dökülüyormu mabet sen bilirsin belki :)

temel betonu değil gro beton dökülüyor tesviye edilen yere...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı JusTDaqqeR

oval diye bi duyum almıştık daha önce çaycı istihbarat teşkilatından  :bandit:

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yeni açığın üstündeki bu betonlanmış bölüm nedir? Neden orası diğer kısımlardan ayrı inşaa edildi ve Ytong'la değil de betonla çevrelendi?

Orası merdiven alanı. Çekirdek perde de denilir. Temelden itibaren çıkıyor. Merdivenlerin perdelerle çalıştırılması sağlıklı olanıdır. Çünkü merdiven basamaklarının perdelere bağlanması sözkonusu. Eğer basamaklar perde değil de ytong gibi duvar malzemesine bindirilse yükü taşıyacak olan duvar olacak. Bu iyi birşey değil. Yığma yapılarda bu söz konusu fakat betonarme karkas yapılarda yükü duvarlar taşımaz, taşıyıcı değil sadece bölümlendiricidir.

Çevrimdışı iyimserure

Orası merdiven alanı. Çekirdek perde de denilir. Temelden itibaren çıkıyor. Merdivenlerin perdelerle çalıştırılması sağlıklı olanıdır. Çünkü merdiven basamaklarının perdelere bağlanması sözkonusu. Eğer basamaklar perde değil de ytong gibi duvar malzemesine bindirilse yükü taşıyacak olan duvar olacak. Bu iyi birşey değil. Yığma yapılarda bu söz konusu fakat betonarme karkas yapılarda yükü duvarlar taşımaz, taşıyıcı değil sadece bölümlendiricidir.
teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen için  :)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Çevrimdışı iyimserure

adam haklı; https://eksisozluk.com/besiktasarena-com--4446212?a=tracked&snapshot=44132246
kesinlikle haklı değil...
ben de wow'dan beri stad inşaatını forumlardan takip eden, bjk_mabetle ilk iletişim kuranlardan biriyim. Tabi ki stad hakkında bilgi almak çok önemli ama her Allah'ın günü de yeni bilgi çıkmıyor ki kardeşim bu meretten. Çok fazla mesaj atmam arada aklıma takılanları sorarım ama beşiktaşlı kardeşlerimin seviyeli muhabbetlerini dinlemek her zaman keyif vermiştir bana.
Konu stad ile ilgiliyse her türlü tartışma yapılacaktır tabi, inşaat firmaları arasındaki farklar dahil.
Diğer hususlara fazlaca girildiğinde başta Necmi Bey olmak üzere zaten hemen uyarılıyor kişiler.

Bence ekşisözlük yazarı biraz saçmalamış, yeni bir forum bulma vakti falan..
Biz buradayız, hiç bir yere gitmeye niyetimiz yok, forumumuzdan çok memnunuz, emeği geçen herkesin ellerine sağlık tekrardan.
Saygılarımla

Çevrimdışı sabriozyurt

Oval prekastin altina birebir uyan betonu dökebilmek , betonun üstüne iyi uyan oval prekasti yapabilmek cok zahmetli bir is olsa gerek.oval olmasin beyler sök-takla ömrümüz gider burda.bence kücük sekilde de görüntü süper olacak. :tabe:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimdışı SDemirsoy

@Oktay Abi iyi nargile çekiyorsun gördüm :) herkese hayırlı akşamlar

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 23:24:25
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Köşe dönüşleri için oval olur diye düşünüyordum fakat diğer stadlara bir bakmak lazım resimlerini inceleyelim...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı onurt

Ben orayı su deposu diye biliyorum ama?  :alala:
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Altuğ

Herkese merhaba,wow ve dh'den beri takip ediyorum bugüne kadar forum iyi ki açılmış dedim fakat 30 sayfa Çiçekler-Obitaş muhabbetinden sonra gına geldi ve 1 ay önce üye olduğum hesabımdan ilk mesajımı yazmak istiyorum.Çok açık konuşacağım ARANIZDA İNŞAAT İLE İLGİLİ OLAN ARKADAŞLAR BU YAZIYI ÜZERİNE ALINMASINLAR ama size Çiçekleri ve ya Obitaşı övmek ve ya yermek için kaç para veriyorlar? Bıktım artık yok Çiçekler 3 taraf yapıyor yok Obitaş'ın alanı kapalı tribünden büyük böyle muhabbet,eğlence olmaz arkadaşım siz inşaatçımısınız? Hepimiz Beşiktaşa gönül veren ayrı ayrı işleri olan insanlarız burada inşaat hakkında bilgi paylaşacağınıza saçma sapan şeyler yazıp sayfa sayfa gidiyorsunuz işiniz yokmu sizin yahu bırakında işleri olan insanlar bilgilerini versin bizde İstanbul dışında yaşayan insanlar olarak stadı sürekli gidip göremiyoruz onları dinleyelim bilgilenelim.Eğer bu muhabbet devam edecekse ben forumdan çıkıyorum bunuda yapacak bir çok arkadaş daha var eminim.Herkese hayırlı akşamlar.

Merhaba eleştiriniz için teşekkür ederiz aslında haklısınız bazen konu çok sapabiliyor ama burda bilgi paylaşan ve site içerisinde şu başlık altında yazı yazan kişiler zaman zaman Obitaşmış Çiçeklermiş kendi aralarında geyik döndürebiliyorlar. Çok fazla engel olmak istemiyoruz bu duruma ama keşke sizde üye olduğunuz zamandan itibaren foruma katılarak bizlere yardımcı olsaymışsınız. Burdaki bazı teknik kişiler dışında evet kimse inşaatcı değil herkes farklı meslek gruplarından ama neredeyse herkes inşaat bilgisine sahip oldu stad ile ilgilinen belki de siz bile.

Mesajınızda belirttiğiniz "Çiçekleri ve ya Obitaşı övmek ve ya yermek için kaç para veriyorlar?" sözünüzü sanırım sadece eleştiri maksadıyla söylediniz, ama yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemek adına buna cevap verme gereksinimi duydum. Wikipedia'nın çıkış noktası gibiyiz ama onlardan da bağımsızız onlar en azından kendi masraflarını giderebilmek için "Donate" yanii bağış yöntemi ile gelir elde edebiliyorlar.

Hiç bir şekilde bir maddi kaynak elde etmediğimiz gibi daha çok cebimizden harcama yapıyoruz. (Sunucu masrafları, update, taşınma vb.)

Bir çok reklam vermek isteyen olduğu halde siteye reklam almıyoruz.

Ve en önemlisi zamanımızı harcıyoruz.

Eleştiri yaparken örnekleme dahi olsa daha dikkatli olunmasını isteriz.

Saygılarımla.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 23:28:42 Altuğ ]

Çevrimdışı gurbetci kartal

prekasten ustune koltuk takilacagi icin ovalmis, kucukmus buyukmus farketmez bence.

Çevrimdışı pascal26

@bjk_mabet selam bi sorum var. Ben kaçırmış olabilirim ama en son çatı görseline göre çatı yorgan gibi öbek öbek kabarık şekilde. Fakat lansmanda ve makette böyle değil. Bu durumda lansmandaki çatıya göre sadece transparanlık oranında değil, fiziksel şekilde de farklılık var. Doğru mu?

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Easthanbool

Mabet ağabey Vodafone ekibi gelip yapacak diyorsun da kamerayı şu olayın iç yüzü nedir bizi bir aydınlatır mısın? :alala: İzlesene üzerinden yayın yapan bir kameramız var.Yatırımlardan falan bahsediliyordu canlı yayın için.Bizlerde yaptık bu işleri internet sektöründe bulunduğumuz için.Tek server ile bile çok başarılı yayınlar yapabiliyorduk ki bizim sermayelerimiz belli vodafone nere biz nere.Ayrıca 720p yayın gösterilmeye çabalanıyor ama maalesef o kameranın kapasitesinde bu yok  :hiho:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı SDemirsoy

@Altuğ @Necmi Abilerin ve diğer arkadaşların bu foruma ne kadar emek verdiklerinin şahidiyiz herşey için teşekkürler emkeleriniz ödenmez

Çevrimdışı gurbetci kartal

konya stadinin kameralari cok manyak darisi basimiza..m

Çevrimdışı pascal26

bi de öneri. Özellikle FB maçlarında kale arkalarında çok dikkat çeken bi durum var. En alt basamaklardan saha iyi görünmediği için taraftarlar birkaç sıra yukarı çıkıyor ve en alttaki sarı koltuklar boş görünüyor ve çok göze batıyor. Bu ihtimale karşı hiç olmazsa stadın en alttaki sahaya en yakın 3-4 sırası tüm stad boyunca siyah koltuk yapılamaz mı?

Çevrimdışı salih

bi de öneri. Özellikle FB maçlarında kale arkalarında çok dikkat çeken bi durum var. En alt basamaklardan saha iyi görünmediği için taraftarlar birkaç sıra yukarı çıkıyor ve en alttaki sarı koltuklar boş görünüyor ve çok göze batıyor. Bu ihtimale karşı hiç olmazsa stadın en alttaki sahaya en yakın 3-4 sırası tüm stad boyunca siyah koltuk yapılamaz mı?
hocam orda tel örgü ve her 2 metre gnişlikte direkler var yani iğrenç bi görüntüü ..bizde bunla olmaycak o yüzden boş kalıp yukarı sıralara çıkma olmaz gibi yine de fikirr güzell uygulanabilirr :ok:

Etiketler: