Sayın Necmi abi,önceki mesajımdada belirttim posta koyma,ayar verme gibi bir düşüncem yok sizlere saygım sonsuz ama Çiçekler ve Obitaş kıyaslamasının bize ne yararı var ki? Bir kaç fotoğraf görmek için 20-30 sayfa arıyoruz.
güzel kardeşim zaten böyle bir sıkıntı olmasın diye fotoları ilgili sayfalarada atıyoruz
güzel bir foto arşivi oluşuyor anlık bilgileri mabet kendi bölümünde veriyor burasıda sohbet alanı
tabiki stadla ilgili şu an yağmurdan dolayı stadla ilgili bir gelişme yok bayram sonuna kadarda olmaz gibi
yani konuşacak bir şey yok o yüzden arkadaşlar geyik yapıyor ve aradada bilgiler sızmıyor değil
aslında şu sohbet esnasında ortaya gizli olan o kadar çok bilgi döküldüki ben silmekten bıktım
arkadaşların şakalaşırken bile dillerinin ayarı yok ben iki gündür kafamı monitörden çeviremiyorum
siz geyikten sıkıldık diyorsunuz ama emin olun stadla ilgili esas bilgiler bu geyikler aracılığıyla
dökülüyor hem gırgır yapılmış oluyor hemde bir çok kişi direk söylenemeyen şeyleri kelimeler
arasında gizliden söyleyerek bilgilendirilmiş oluyor o yüzden bence bu sohbetleri özellikle takip
edin yararı olur ben bile bazı şeyleri bu sohbetler sırasında duyuyorum hemen telefonla doğrulamasını
alıyorum unutma bazı şeyler açık açık söylenemiyor söylendiğindede fena fırça geliyor