Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8368372 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

yok ben anlatamadım sanırım. orucu bozma şimdi. :) birinci kat girişi sağ taraf gibi geldi bana. Öyle bakarsan da yolu kapatıyor kolonlar. Neyse ben bankacıyım arkadaş, yapılınca anlayayım. Ziyanı yok.
Prekast konulması 1 ay sonra diyorsan, kapalı bir ay sonra bitecek! Yanlış mıyım?

1. kat girişi sağ taraf derken önünü Kadırgalar cad.'ne dönünce sağ taraftan gelen 1. kat yönünden bahsediyorsun sanırım. Burada kolonlar rampaya yönelmede engel olmuyor. İki kolon arası 10 metre.

Kapalı tribünde testere kirişlerin imalatı zaten 1 ayı geçti. Yani testere kirişler yeterince mukavemet aldılar. Kapalının 1 ay sonra prekastlı bitmiş halini görürüz. :super:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 22:35:14 Sezgin Cengiz ]

Çevrimdışı okansosa

tribünler zemin seviyesinde mi olucak ve tribünlerin yakınlığı ingilterede ki stadyumlar gibi ?
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

tribünler zemin seviyesinde mi olucak ve tribünlerin yakınlığı ingilterede ki stadyumlar gibi ?

Evet zemin seviyesinde olacak. İlk basamakta ayak basılan seviye ile sahanın seviyesi aynı hizada olacak diyelim. :ok:

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

Kale arkası ile saha arası mesafe 7.95metre,maraton tribünü ve saha arası mesafe 6.15 metre evet,İngilterede stadlar gibi yakın olacaktır.

Çevrimdışı Burak2

Çevrimdışı okansosa

Bir de çatı ile ilgili bilgi var mı ptfe mi olacak etfe mi şeffaf mı yarı şeffaf mı ?
ben şahsen görsellerdeki çatıyı çok beğendim inşallah öyle olur ama saatchinin görselleri gördükten sonra çatı hakkında fikrim değişti
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı bjk_mabet

Bir de çatı ile ilgili bilgi var mı ptfe mi olacak etfe mi şeffaf mı yarı şeffaf mı ?
ben şahsen görsellerdeki çatıyı çok beğendim inşallah öyle olur ama saatchinin görselleri gördükten sonra çatı hakkında fikrim değişti

saatchinin görselleri gerçeğe yakın olanlar...

Çevrimdışı ZEKI

241 Ziyaretçi, 65 Üye

Ziyaretci arkadaslar... sesiniz ciksin :D
Buyrun bekliyoruz sizleri

Çevrimdışı iyimserure

http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.new#new

stad ruhsatı ve tarihi ile ilgili belge...
mabet, fikret ormana çamur atmaya hazır, renkli medyanın ağzından çıkan tek söze inanıp hemen verip veriştirmeye başlayan sözde beşiktaşlılara en uygun cevabı vermiş. hadi bakalım şimdi yeni birşey bulun!...

Çevrimdışı Oktay

http://besiktasarena.com/index.php?topic=73.new#new

stad ruhsatı ve tarihi ile ilgili belge...
Mabet bi sorun olucak ; kapalıda prekast montajı bitince hangi tribünden başlıcaklar?

Çevrimdışı bjk_mabet

Mabet bi sorun olucak ; kapalıda prekast montajı bitince hangi tribünden başlıcaklar?

eski acık ...

Çevrimdışı Anıl

Oktay abi tartışmayı alevlendirmek gibi olmasın, yeni açıkta daha kiriş mi var nereye prekast konacak :evillol: Eski açıktan köşeden devam eder bence :)

Çevrimdışı Oktay

Oktay abi tartışmayı alevlendirmek gibi olmasın, yeni açıkta daha kiriş mi var nereye prekast konacak :evillol: Eski açıktan köşeden devam eder bence :)

Anılcım sürpriz yaparlar belki;)

Çevrimdışı Anıl

Anılcım sürpriz yaparlar belki;)
Sanmıyorum be abi :) Ama inşallah yanılırım, çok isterim yanılmayı :tabe:

Çevrimdışı Haldun

mabet abi deplasman tribünü nerde olacak bi de yapılan restaurant otopark gibi şeyler beşiktaşa maçlar dışında da para kazandıracak mı restaurant boğaza karşı olsa otopark 24 saat açık olsa iyi gelir elde edilir sanki abi

Çevrimdışı Oktay

Ben obitaşın üst kat testlere kiriş performansını merak ediyorum çiçekler kapalıdaki testlere kiriş işini oturtana kadar baya zorlandı bakalım obitaşda zorlancakmı

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Birinci kat loca prekastlari bitince ikinci kat loca mı koyulmaya baslancak yoksa kapalı üst mu abi @bjk_mabet

Çevrimdışı Necmi

Sayın Necmi abi,önceki mesajımdada belirttim posta koyma,ayar verme gibi bir düşüncem yok sizlere saygım sonsuz ama Çiçekler ve Obitaş kıyaslamasının bize ne yararı var ki? Bir kaç fotoğraf görmek için 20-30 sayfa arıyoruz.
güzel kardeşim zaten böyle bir sıkıntı olmasın diye fotoları ilgili sayfalarada atıyoruz
güzel bir foto arşivi oluşuyor anlık bilgileri mabet kendi bölümünde veriyor burasıda sohbet alanı
tabiki stadla ilgili şu an yağmurdan dolayı stadla ilgili bir gelişme yok bayram sonuna kadarda olmaz gibi
yani konuşacak bir şey yok o yüzden arkadaşlar geyik yapıyor ve aradada bilgiler sızmıyor değil
aslında şu sohbet esnasında ortaya gizli olan o kadar çok bilgi döküldüki ben silmekten bıktım
arkadaşların şakalaşırken bile dillerinin ayarı yok ben iki gündür kafamı monitörden çeviremiyorum
siz geyikten sıkıldık diyorsunuz ama emin olun stadla ilgili esas bilgiler bu geyikler aracılığıyla
dökülüyor hem gırgır yapılmış oluyor hemde bir çok kişi direk söylenemeyen şeyleri kelimeler
arasında gizliden söyleyerek bilgilendirilmiş oluyor o yüzden bence bu sohbetleri özellikle takip
edin yararı olur ben bile bazı şeyleri bu sohbetler sırasında duyuyorum hemen telefonla doğrulamasını
alıyorum unutma bazı şeyler açık açık söylenemiyor söylendiğindede fena fırça geliyor :D

Çevrimdışı iyimserure

yeni açığın üstündeki bu betonlanmış bölüm nedir? Neden orası diğer kısımlardan ayrı inşaa edildi ve Ytong'la değil de betonla çevrelendi?

Çevrimdışı bjk_mabet

Birinci kat loca prekastlari bitince ikinci kat loca mı koyulmaya baslancak yoksa kapalı üst mu abi @bjk_mabet

alt kattan yukarıya doğru (üst kata ) devam edicek prekastların yerleştirilmesi..

Çevrimdışı JusTDaqqeR

alt kattan yukarıya doğru (üst kata ) devam edicek prekastların yerleştirilmesi..
Localar dan baslayacak ozaman

Çevrimdışı Serjo

Sahada bulunan vinç mi takacak üst kat prekastları
yoksa yeni vinç mi gelecek
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaşlar bilgisi olan varmı yeni açıkta temel betonu dökülüyormu mabet sen bilirsin belki :)
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı bjk_mabet

Sahada bulunan vinç mi takacak üst kat prekastları
yoksa yeni vinç mi gelecek

evet yeni bir vinç gelicek ...kule vinçler o prekastları kaldıramaz:)

Etiketler: