Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8371207 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Bence aldatmaca var fotolara gore yorum yapiyorlar 2 ay sonra numarali yukselince fikirler degisir numaraliya gecer oylar :D
Fotolara göre değil, teknik sonuçlar onlar.
Numaralı çok çok daha küçük bir tribün.

Çevrimdışı saricasi

Beraberliği hiç şans tanımıyorlardı, uzak ara fark yaparız diyorlardı çünkü, o yüzden ankete eklemediler bile  :lol:
Derbiyi kim kazanacak bakalım:)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı ZEKI

Fotolara göre değil, teknik sonuçlar onlar.
Numaralı çok çok daha küçük bir tribün.
Numarali daha kucuk belki ama en oyuncakli kısım, hakem odalari soyunma odalari, yuzme havuzu hepsi orada olacak. Tek perde isleri var, sizin rampaniz yuzunden ilerleyemeyecek.

Çoğu kişi farkında yeni açık hem çok büyük inşaat alanı hem de daha zor, daha fazla iş yapılıyor, otopark rampası, su depoları, elips kolonlar vs vs, sadece kolon sayısına bir bakın anlarsınız.

Numarali daha kucuk belki ama en oyuncakli kısım, hakem odalari soyunma odalari, yuzme havuzu hepsi orada olacak. Tek perde isleri var, sizin rampaniz yuzunden ilerleyemeyecek.
Hızınız bize bağlıysa sen kesin yeni açığa oy vermişsindir @ZEKI abi  :tabe:

Çevrimdışı CanEmre

Çoğu kişi farkında yeni açık hem çok büyük inşaat alanı hem de daha zor, daha fazla iş yapılıyor, otopark rampası, su depoları, elips kolonlar vs vs, sadece kolon sayısına bir bakın anlarsınız.
Biz de o yüzden numaralı yeni açıktan önce biter diyoruz ya  :evillol: Yoksa Obitaş candır  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Sular çekildimi acaba su kamera acilsada baksak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

Bir çok arkadaşımız gerçeği görmeyi başladı sağolsunlar :)
Bazı arkadaşlarımız zamanında farkında değildi o tribünün ne kadar büyük olduğunu, dün @Enes Ö arkadaşımızın bahsettiği gibi tek tribün ama toplam inşaat alanının %43'ü.
daha önce burda da DH forumunda da söylüyordum sürekli, yeni açıktaki iş kapalı+eski açık kadar diyordum erken bitmesini de ön görmüyordum nitekim öyle de oluyor, en kötü ihtimalle numaralıyla berber bitmesi en büyük temennimizdir artık, daha da sarkmasın da.

Çevrimdışı ZEKI

Hızınız bize bağlıysa sen kesin yeni açığa oy vermişsindir @ZEKI abi  :tabe:
@aktar_ismail senin kadar algi yöneitmini iyi yoneten bir insan gormedim. Bir anda orumun nerdeyse yarisini obitasci yaptin. İlk toplantiya geldigin gunu hatirliyordumda @Necmi abi sana ilk dozu verince ciceklere donmustun
helal olsun diyorum. Tebrik ediyorum.

@aktar_ismail senin kadar algi yöneitmini iyi yoneten bir insan gormedim. Bir anda orumun nerdeyse yarisini obitasci yaptin. İlk toplantiya geldigin gunu hatirliyordumda @Necmi abi sana ilk dozu verince ciceklere donmustun
helal olsun diyorum. Tebrik ediyorum.

İçinize sızmak için şirin gözüktüm sadece  :lol:

daha önce burda da DH forumunda da söylüyordum sürekli, yeni açıktaki iş kapalı+eski açık kadar diyordum erken bitmesini de ön görmüyordum nitekim öyle de oluyor, en kötü ihtimalle numaralıyla berber bitmesi en büyük temennimizdir artık, daha da sarkmasın da.
İnşallah  :)

Çevrimdışı empisayn

o nasıl iddia öyle ya. bildiğin natgeeo belgeseli olur ondan kıyamet haberi gibi... Gerçi şöyle bir kural var, deniz kendinden alınanı er geç geri alır. O nedenle karadenizotoyolu akyazı ordu havaalanı, dubai adaları, Burjelarab ve maltepe sahilinde yapılan park suya gömülecektir zaten, bir kural önerisi de ben sunayım; Ali Sami Yen çökmediyse çökecek stat yoktur. Pazartesi yıkmaya başladılar, cuma bitti yıkım.

Abi öyle bir kural varsa Dolmabahçe bölgesi de suya gömülecek  :alala:

Doğa akıllı olsun Beşiktaş taraftarını karşısına almasın  :boxin:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Karabay

Rüyamda gördüm kameranın açısı değişiyor.

Rüyamda gördüm kameranın açısı değişiyor.
Kamera kapalıya konacak hem de 2 tane,  inşallah şimdi yapıyorlardır.

Çevrimdışı salih

Kamera kapalıya konacak hem de 2 tane,  inşallah şimdi yapıyorlardır.
ABİ temennimi yoksa gerçekmii 2 tane kamera vede kapalıda olması

ABİ temennimi yoksa gerçekmii 2 tane kamera vede kapalıda olması
Öyle konuşuluyordu ama zaten şu an stadın bazı yerlerinde kameralar var @bjk_mabet başkan felan hep izliyor oralardan,  belki onlardan birini yayına açarlar.

Çevrimdışı salih

Öyle konuşuluyordu ama zaten şu an stadın bazı yerlerinde kameralar var @bjk_mabet başkan felan hep izliyor oralardan,  belki onlardan birini yayına açarlar.
inşş sağoll abii

Çevrimdışı FARUK

Emrah Ö. foursquare hesabından alıntıdır (1 saat önce)

Çevrimdışı FARUK

kapalıda son çıkış kapısı ile son testere kaldı

Çevrimdışı Erol Akçınar

Çiçekler numaralı eski açık köşede ilk kata başlamış

Çevrimdışı İbrahim

Çatı bir kez daha değişiyorsa hala başlanmamış demek, oysa ki 7 ay falan sürüyor denmişti yapımı, yani bi daha ki sezona da yetişemeyebilir stat bunu mu çıkarmalıyız?

Çatı bir kez daha değişiyorsa hala başlanmamış demek, oysa ki 7 ay falan sürüyor denmişti yapımı, yani bi daha ki sezona da yetişemeyebilir stat bunu mu çıkarmalıyız?
Çatı projesi üzerinde oynamalar yapılıyor sadece biraz daha güzel hale getirebilmek için, değişmeyecek olan parçaların imalatına çok önceden başlandı diye biliyorum.

Çevrimdışı Erçin

prekastçılar pazar günleri çalışmıyorlardı mesai yapıyorlar sanırım  :ok:

Etiketler: