Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8369436 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 20 Temmuz 2014, 09:37:05
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı ozan062

saatci yazmıs

Dear Besiktas Fans,

I had a meeting with the stadium's roof engineers in 2 weeks ago in Istanbul. As I said, design of the roof will change again and it would be get better design (I think and hope). Engineers are working on the new design factors and then I will get plans and make 3D renders (as images and dynamic animation) to make sure everything is right. Also you can see that what will happen.

I can't give you a time of presentation.

You can keep your look here or in my facebook page to inform about latest news that I give.

My Facebook Pgae:

yani yine catı değişiyor:)) diyorumya cok değişik bir yapı yapıyoruz her dakika birseyler değişiyor:)) bu sefer iyi olacagı izlenimi verdi bana:)) ve umutlandım acıkcası,, süre veremezmiş  bakalım ne zamana animasyonunu izliyebilicez:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

saatci yazmıs

Dear Besiktas Fans,

I had a meeting with the stadium's roof engineers in 2 weeks ago in Istanbul. As I said, design of the roof will change again and it would be get better design (I think and hope). Engineers are working on the new design factors and then I will get plans and make 3D renders (as images and dynamic animation) to make sure everything is right. Also you can see that what will happen.

I can't give you a time of presentation.

You can keep your look here or in my facebook page to inform about latest news that I give.

My Facebook Pgae:

yani yine catı değişiyor:)) diyorumya cok değişik bir yapı yapıyoruz her dakika birseyler değişiyor:)) bu sefer iyi olacagı izlenimi verdi bana:)) ve umutlandım acıkcası,, süre veremezmiş  bakalım ne zamana animasyonunu izliyebilicez:))
Ozan facebook adresi nedir saatçinin

Çevrimdışı canU

Buarada ts akyazı stadını yapan şirket erzurumda çöken kayak pistlerini yapan şirketmiş hızlı olmalarına şaşmamak gerekir. 25 metrelik kazıklar yerine 1 metrelik çakmışlar deniyor.pistin eğimi de yanlışmış. Ts stadını açmadan bir denetleseler bari. Dolgu alan zaten riskli bir de şirket riskli sıkıntı büyük. :busted_cop:

ysariusta

• Ziyaretçi

Buarada ts akyazı stadını yapan şirket erzurumda çöken kayak pistlerini yapan şirketmiş hızlı olmalarına şaşmamak gerekir. 25 metrelik kazıklar yerine 1 metrelik çakmışlar deniyor.pistin eğimi de yanlışmış. Ts stadını açmadan bir denetleseler bari. Dolgu alan zaten riskli bir de şirket riskli sıkıntı büyük. :busted_cop:
o nasıl iddia öyle ya. bildiğin natgeeo belgeseli olur ondan kıyamet haberi gibi... Gerçi şöyle bir kural var, deniz kendinden alınanı er geç geri alır. O nedenle karadenizotoyolu akyazı ordu havaalanı, dubai adaları, Burjelarab ve maltepe sahilinde yapılan park suya gömülecektir zaten, bir kural önerisi de ben sunayım; Ali Sami Yen çökmediyse çökecek stat yoktur. Pazartesi yıkmaya başladılar, cuma bitti yıkım.

ysariusta

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 11:12:57 ysariusta ]

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ilhan mansız

o nasıl iddia öyle ya. bildiğin natgeeo belgeseli olur ondan kıyamet haberi gibi... Gerçi şöyle bir kural var, deniz kendinden alınanı er geç geri alır. O nedenle karadenizotoyolu akyazı ordu havaalanı, dubai adaları, Burjelarab ve maltepe sahilinde yapılan park suya gömülecektir zaten, bir kural önerisi de ben sunayım; Ali Sami Yen çökmediyse çökecek stat yoktur. Pazartesi yıkmaya başladılar, cuma bitti yıkım.
Dün burada sormuştum. Arkadaşlar doğruladılar. Konya stadını da aynı şirket yapıyormuş.

Çevrimdışı okansosa

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı bjk_mabet

:iblush:  günaydın yayın gitmiş mi bendemi acılmıyor yoksa...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı okansosa

bende de açılmıyor abi
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Serkan7738

Parise yayın yapmıyoruz biladerr :)) @bjk_mabet

Çevrimdışı bjk_mabet

Parise yayın yapmıyoruz biladerr :)) @bjk_mabet
:lol: :lol: :lol:

mustafanın resimlerini bekliyecez o zaman el mahkum :)

Çevrimdışı ozan062

Ozan facebook adresi nedir saatçinin

hayhay buyurunuzz

https://www.facebook.com/MSaatchiArtist?fref=ts

mutluyum arkadaslar,, Fikret baskan Şampiyonluk istiyorr,,,Dün gece baya bi orgutlemiş yoneticileri ve hocayı:))

töre bitmiş :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2014, 11:58:00 ozan062 ]

:lol: :lol: :lol:

mustafanın resimlerini bekliyecez o zaman el mahkum :)

El Mahkum kim bizden biri mi ?

Siz tanıyor musunuz @El irtibat3 El @Deniz ?

@bjk_mabet yeni açık mı daha önce biter numaralı mı?   :friendship:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

cok ilginc birsey soylicem:))

fikret baskan kapalı ve numaralı hatta kısmende olsa eski acıgın acılıslarında bulundu ama ben onu hiç yeni acıkta gormedim:)) simdi burdan birkaç sey cıkarabilirmiyiz?:)) iyi veya kotu  :))bence bolca cıkar :lol: :lol: :boxin: :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

Numaralı gecilmek uzere aktar gormesin :biggrinking:
Bir çok arkadaşımız gerçeği görmeyi başladı sağolsunlar :)
Bazı arkadaşlarımız zamanında farkında değildi o tribünün ne kadar büyük olduğunu, dün @Enes Ö arkadaşımızın bahsettiği gibi tek tribün ama toplam inşaat alanının %43'ü.

Çevrimdışı smtcglr

yayın gitmiş  :by2:  inşallah yeri değişiyordur

beraberliğin oranı kaç ?

Beraberliği hiç şans tanımıyorlardı, uzak ara fark yaparız diyorlardı çünkü, o yüzden ankete eklemediler bile  :lol:

Çevrimdışı Efe

Bir çok arkadaşımız gerçeği görmeyi başladı sağolsunlar :)
Bazı arkadaşlarımız zamanında farkında değildi o tribünün ne kadar büyük olduğunu, dün @Enes Ö arkadaşımızın bahsettiği gibi tek tribün ama toplam inşaat alanının %43'ü.

Bence aldatmaca var fotolara gore yorum yapiyorlar 2 ay sonra numarali yukselince fikirler degisir numaraliya gecer oylar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kamera yagmurdan bozuldu heralde mabette acamadigina gore sorun buyuk
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: