Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8338526 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

öncelikle pazar toplantısından sonra siteye pek uğrayamadım .
bir haftada çok şey değişmemiş gibi. en göze batan loca prekaslatı ve eski açık otopark çalışması.
bu akşam allahın izniyle kombineyi alıyorum. düşüncem 121 blokta sırtımı alt locaya vermek.
bemba gol yapınca arkanızda ben varım  :evillol:     

senin cüsseyi düşünüyorumda gol olunca biz aşağıda :o_o:
@hakanbircan

Çevrimdışı murat

bir haftada çok şey değişmemiş gibi. en göze batan loca prekaslatı ve eski açık otopark çalışması.
bu akşam allahın izniyle kombineyi alıyorum. düşüncem 121 blokta sırtımı alt locaya vermek.

biz 121 de 16 ile 21 sıralar arasında orta 16 ile 22 koltuklar arasındayız.

Çevrimdışı Efe

:D kapansın abı numaralıdan sonra eskı açık başlar heralde temel betonu

Oyle gorunuyor tablada hazir gibi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı scape_bjk

Bu nasıl bişey yaw :D

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı UU1903

aramıza hoş geldin :) yanımıza gelip tanışsaydın iyi olurdu :alala:
@UU1903

Abi valla ben de cok istedim aslinda ama kiz arkadasim yanimdaydi, yemege yetisiyorduk o yuzden duramadik.
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Öğlenden beri bu sarı vinç eski açık kapalının birleştiği yerde bir şeyler yapıyor ama göremiyoruz tam olarak.Ben sağ taraftaki loca balkonlara girişecek sanıyordum ama alt katlara yerleştiriliyor net değil.Fotoğraf çekecek arkadaşlar zahmet olmazsa orayı da birkaç kere çekebilirse görüp anlama şansımız olur.

Çevrimiçi Necmi

Abi valla ben de cok istedim aslinda ama kiz arkadasim yanimdaydi, yemege yetisiyorduk o yuzden duramadik.
artık başka bir zaman tanışırız :)

Çevrimdışı ahmett.67

Çevrimdışı cagdas44

An itibarıyla stada bir adet daha sarı büyük vinç geldi. Welcome big boy  :biggrinking:

Çevrimdışı keremfrat1

Oyle gorunuyor tablada hazir gibi  :)
onuda soylıycektım :D ordan sonra uste geçerler artık :)

Çevrimdışı denilanz

Öğlenden beri bu sarı vinç eski açık kapalının birleştiği yerde bir şeyler yapıyor ama göremiyoruz tam olarak.Ben sağ taraftaki loca balkonlara girişecek sanıyordum ama alt katlara yerleştiriliyor net değil.Fotoğraf çekecek arkadaşlar zahmet olmazsa orayı da birkaç kere çekebilirse görüp anlama şansımız olur.
En köşede birkaç sıra kalmıştı yapılmayan, onları yerleştiriyordur muhtemelen. :ok:

Çevrimdışı sallapati

An itibarıyla stada bir adet daha sarı büyük vinç geldi. Welcome big boy  :biggrinking:

muhtemelen üst kat prekastları yerleştirmek için kullanılacak olan paletli büyük vincin kurulumu için getirildi

Çevrimdışı baro19

nasılsa dayanamayıp geri gelirsin diye bizde silmedik zaten :evillol:
@baro19
nasılsa dayanamayıp geri gelirsin diye bizde silmedik zaten :evillol:
@baro19

Teşekkürler Necmi Abi :D Acaba  Demba Ba ya kaç para bonservis ödeyerek aldık açıklasalar artık ...

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

En köşede birkaç sıra kalmıştı yapılmayan, onları yerleştiriyordur muhtemelen. :ok:

Evet olabilir.Bu arada yeni sarı vinç geldi şuan aktif değil ama o ne için kullanılırki?Zaten diğer vinç yavaş yavaş takıyor prekastları.Prekast takma işleminin sanırım bir aciliyeti yok ve zamanımız var hala bitirmek için.

Çevrimdışı Sahin53

Kapalı eski açık köşesi 10 kiriş eski açık numaralı köşesi 8 kiriş niye acaba ?
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimdışı mduru

Daha önce sormuştum ama kaynadı galiba
bu yeni açık-kapalı köşediki vincin olduğu bölge açık mı olacak yoksa zeminde biraz alçak mı fotolarda sanki biraz alçak gibi duruyor

Çevrimdışı idil

umarım satılan kombine artar ve bu sene olimpiyata çok kişi gider... boş sahada oynamak futbolcular açısından kötü bir his yaratır...
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sallapati

demba ba ya 10 milyon euro ödenmiş.. yazık abi , eskiye mi döndük yine.Fikret Orman kendini taca çıkardı. takımda sağ bek yokken forvete bu kadar para harcamak neden?

Çevrimdışı BRK

su duvardadaki pembe sey ne oluyor? Benim dusuncem, siva iyi yapissin diye bir madde suruyorlar, ama emin degilim

ve su vincin oldugu yer neden daha alcak ? http://puu.sh/afjEl/66856adcff.jpg
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 16:51:52 BRK ]

Çevrimdışı sallapati

umarım satılan kombine artar ve bu sene olimpiyata çok kişi gider... boş sahada oynamak futbolcular açısından kötü bir his yaratır...

başakşehir planı var.. kombine durumuna göre açıklayacaklar.. kombine 15bini geçmezse başakşehirde oynanacak

Çevrimdışı Hakan Bilgin

demba ba ya 10 milyon euro ödenmiş.. yazık abi , eskiye mi döndük yine.Fikret Orman kendini taca çıkardı. takımda sağ bek yokken forvete bu kadar para harcamak neden?
KAP a bildirilsin bakalım o kadar oldunu sanmıyorum
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı gurbetci kartal

dembaba 6 milyon euro dun baskan acikladi

Çevrimdışı sallapati

su duvardadaki pembe sey ne oluyor? Benim dusuncem, siva iyi yapissin diye bir madde suruyorlar, ama emin degilim

ve su vincin oldugu yer neden daha alcak ? http://puu.sh/afjEl/66856adcff.jpg
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi.. :)

Çevrimdışı sallapati

dembaba 6 milyon euro dun baskan acikladi

ingiliz basını 8 milyon pound yani 10 mio euro yazdı.. bakalım çıkar kokusu

Etiketler: