Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335199 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sabriozyurt

hoş geldin canın sağ olsun orda savaştan çıktın burda biraz dinlenirsin :D
Cevap veremeden sutlanmak en cok zoruma giden.neyse burda biz bizeyiz. :super:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimiçi murat

üst kat 22 alt katlar 19 diye biliyorumm abii
3 sırada çelik sıra eklediler ama komple üç sıra değil ortalar 3 kenarlara doğru bire düşüyordu sanırım.@salih

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

Numaralıda temel, yeni açıkta tabla betonlaması devam ediyor.
Herkese iyi geceler...  :uyucam:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Sedat_BJK

hocam merak etme bizim gibi babaları olduktan sonra birşey olmaz.benim çocuğu 1.5 yaşında beşiktaşlı yaptım. :D

Abisi ben işi garantiye aldım. annesi koyu fenerli olduğu için kız olursa senin erkek olursa benim olsun dedim. her gün yatıp kalkıp dua ettim sağlıklı sihhatli bir BEŞİKTAŞLI olsun diye. çok şükür dutuyla geldi kartalım...:) şimdi dayısına kafa tutuyor, sen neden Beşiktaşlı değilsin diye.. : :boxin:
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı JusTDaqqeR

Iyi geceler benden bu kadar yarın görüşmek üzere

Çevrimdışı sallapati

beton mikseri geç kaldı süzerin ordaki yoldan bindiriyor yetişmek için :)

Çevrimdışı sallapati

büyük miktarda çakıl dökülmüş.. numaralıda temel genişletme ve grobeton işleri devam edecek bugün..
stadda 2 noktada devasa beton dökümü var şu an.. Oyak beton da mikser yetiştiremiyor

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 17 Temmuz 2014, 07:28:45
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
sabah 07.28 temel betonu dökümü devam ediyor  :icool: :icool:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

ysariusta

• Ziyaretçi

bilgisayarla problem yaşıyorum. recovery yaptım ancak 8.1 yüklenmiyor. gece yeniden recovery falan derken izleyemedim sizleri. Şimdi bugün nasıl yapacaksam dünkü sayfaları okumam lazım. normal entryleri okuyamıyorum bakalım ne olacak. Bu arada sahada mikser anarşisi var. adım atacak yer yok! 2. vinç mi geldi prekastlar için? bi deyiverin hele

Çevrimdışı TØLGA

bilgisayarla problem yaşıyorum. recovery yaptım ancak 8.1 yüklenmiyor. gece yeniden recovery falan derken izleyemedim sizleri. Şimdi bugün nasıl yapacaksam dünkü sayfaları okumam lazım. normal entryleri okuyamıyorum bakalım ne olacak. Bu arada sahada mikser anarşisi var. adım atacak yer yok! 2. vinç mi geldi prekastlar için? bi deyiverin hele
vallaha öyle gözüküyor abi bnde yeni gördüm vincin orası kalabalık bayağı :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı baro19

Günaydın ağabeylerim ve arkadaşlarım... Bu siteden 2 hafta önce sildirme isteği yollamıştım... Ama bu sitesiz hakikaten yapamadım... Artık benim için bu site yemek yemek,nefes almak gibi bir şey olmuş ... Onun için özür dileyip geri dönme kararı aldım... O gün kırdığım ağabeylerim ve arkadaşlarım varsa özür dilerim,kusura bakmayın...

Fotoğraflar için Mustafa abiye  Teşekkürler ...

Eski Açık 8 Günlük Değişim
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 08:15:43 baro19 ]

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Günaydın ağabeylerim ve arkadaşlarım... Bu siteden 2 hafta önce sildirme isteği yollamıştım... Ama bu sitesiz hakikaten yapamadım... Artık benim için bu site yemek yemek,nefes almak gibi bir şey olmuş ... Onun için özür dileyip geri dönme kararı aldım... O gün kırdığım ağabeylerim ve arkadaşlarım varsa özür dilerim,kusura bakmayın...

Fotoğraflar için Mustafa abiye  Teşekkürler ...

Eski Açık 8 Günlük Değişim
Tekrar hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı Altuğ

@baro19 hoşgeldin tekrar, unutma biz bir aileyiz aile arasında bazen olur böyle şeyler.

Çevrimdışı Erenbey

Adanadan herkese günaydınlar arkadaşlar.
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)

Çevrimdışı Erenbey

Ben kendi adıma istanbul dışında Olan arkadaşlara ve passo kartı olanlara  olimpiyattaki maçlara kombinemi paslarım Buda burdan  talep edene sözüm olsun..
İşte bizi biz yapan bu.
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)

Etiketler: