Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335199 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MUTLU

uzun zamandan beridir merak ediyorum numaralının önünde sahanın ortasında bulunan toprak yığını neden kaldırılmıyor acaba. Daha sonra başka birşey için mi kullanılacak. kepçelerde özenle yığıntıyı düzeltip duruyorlar.
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Efe

uzun zamandan beridir merak ediyorum numaralının önünde sahanın ortasında bulunan toprak yığını neden kaldırılmıyor acaba. Daha sonra başka birşey için mi kullanılacak. kepçelerde özenle yığıntıyı düzeltip duruyorlar.
Şimdilik almaları pek bisey ifade etmiyor o bolumu  zamani geldiginde ya alinir yada gerek varsa gerekli yerlere serebilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Numarali beton dokumunden sonra bugunde eski aciktaki bolum betonlanacaktir temeller bir bir atiloyor alan ay sonu iyice genislemis olacak hatta sadece eski acik numaralu birlesimi kalabilir temel atilmayan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mduru

Yeni açık vincin orası alçak mı yoksa boş mu olacak

Çevrimdışı UU1903

Herkese Merhabalar,

kapaliya temel atildigindan beri her gun sizleri takip ediyorum ancak islerimi aksatmamasi icin uye olmuyordum. Dun kombine almak icin stada gittigimde sizleri gorunce, baktim cogunuzu taniyorum zaten ve artik uye olma zamanim gelmis dedim kendi kendime. Hep okuyarak takip ettim biraz da yazarak tekip edeyim  :)
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı mert_

Herkese Merhabalar,

kapaliya temel atildigindan beri her gun sizleri takip ediyorum ancak islerimi aksatmamasi icin uye olmuyordum. Dun kombine almak icin stada gittigimde sizleri gorunce, baktim cogunuzu taniyorum zaten ve artik uye olma zamanim gelmis dedim kendi kendime. Hep okuyarak takip ettim biraz da yazarak tekip edeyim  :)
hoşgeldin hocam...

Çevrimdışı UU1903

Çevrimdışı Efe

Herkese Merhabalar,

hoş geldin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin @UU1903 üyelerimizden çok takipçilerimiz var zaten :) Takip edenlerden ricamız olacak içeriğe ulaşımı engellemeyeceğiz ama forum'a üye olarak bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

Çevrimdışı eagleizm

Çiçeklerin elemanları ya gözükmüyorlar ya da çoğu memleketlerine gitti..3 gündür yavaş geliyorlar bana..Arkada olabilirler ama mustafanın fotolarından göründüğü kadarıyla orda da çok iş yapılmamış..
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı UU1903

hosbulduk herkese tesekkurler. Adettendir o zaman bir soru sormak lazim :) Gecen gun kombine satis yerini ararken yanlislikla insaat alanina girdim :lol: eski aciktaki tarihi duvar resmen zor ayakta duruyor. Bildigim kadariyla izinleri alinmisti, yikimi icin eski acik kaba insaatinin bitmesi mi bekleniyor?

Çevrimdışı ADEM ARSLAN

A
bence senin tersin döndü :evillol:
bu arada sana teşekkür ettimmi 48 saattir uyumuyordum bayağı uykum vardı
iki kaşık attım :bandit: sanırım sabaha kadar gene ayaktayım @aktar_ismail
AMAN ABİ KENDİNE İYİBAK UYKUSUZLUK İNSANI BİTİRİR SENBİZE LAZIMSINDAHA
A-DEM BA BA

Çevrimdışı Erenbey

Herkese Merhabalar,

Hoşgeldin Arkadaşım.. :)
Renklerin Atası ; Siyah ve Beyaz  :)

Çevrimdışı Adem Sarıkaya

Numaralı temeli yavaş yavaş genişliyor.Eski açık numaralı birleşim yeri de yavaş yavaş temizlenip numaralıya kaydırılıyor sanırım.Bugün bir de eski açıkta betonlama olacak gibi gözüküyor.Bu arada kapalıda bu kalıplanan kirişler kaç gün sonra sökülüyor?1 hafta oldu sanırım kalıplanalı hala sökülmedi ve bitiremedik kapalı üstteki işi.

Çevrimdışı Efe

Numaralı temeli yavaş yavaş genişliyor.Eski açık numaralı birleşim yeri de yavaş yavaş temizlenip numaralıya kaydırılıyor sanırım.Bugün bir de eski açıkta betonlama olacak gibi gözüküyor.Bu arada kapalıda bu kalıplanan kirişler kaç gün sonra sökülüyor?1 hafta oldu sanırım kalıplanalı hala sökülmedi ve bitiremedik kapalı üstteki işi.

şuan işçi noksanlığı olduğundan işler ağar ilerliyor ay başı gibi değil bayrama doğru işçi kaybı dahada fazlaşacaktır ay başından itibaren giden işçi saysı toparlanarak geri döner işler hızlanır yıl sonuna kadar kaba inşaat bitecektir artık çok hızlı olmaları yada çok eleman çalışması gerekmiyor makul bir hızda yıl sonuna bitirsinmler kafi sonuçta çatı parçaları yıl sonu gelecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

3 Aylık değişim... Fotoğraflar @yeniinonustadi hesabından alıntıdır...

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

3 Aylık değişim... Fotoğraflar @yeniinonustadi hesabından alıntıdır...

3 aylık değişimden şunu çıkaralım 3 ay sonra stadın büyük bölümü bitecek sadece üst kat testere kirişlerinin bir bölümü kalacaktır  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eagleizm

Orman, stat inşaatının maliyeti ile ilgili sorulan bir soru üzerine ise, “O maliyet biraz arttı. Sebebi ise stat çok aşağı indi. Çatıyı çok farklı bir teknoloji ile donatıyoruz ve lüksünü de madem bir defa yapacağız bunu tam yapalım diyerek yükselttik. Şu ana kadar 80 milyon civarında masraf yaptık. Döviz de arttı belki masraflar yükseldi, ama olabildiğince makul gidiyoruz” ifadelerini kullandı.
Mesela nelerle donatıyoruz :) :alala:
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Deniz

Ben obitaştan memnunum bu aralar.Ama dün Mabet de açıkladı.Çok fazla işçi kaybı var ve bayrama kadar artacak.Bayramdan sonra hızlanır işler.özellikle Obitaştan büyük atak bekliyorum  :boxin:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bu arada UEFA karabüksporun üst tribününe seyirci alımını yasakladı.Gerekçe:Eğimin fazla olması

http://www.haberler.com/uefa-karabukspor-stadi-nda-maraton-ust-tribunune-6267703-haberi/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

anlamsız şekilde çok dik yapmışlar.yaparken kimse sormamış mı bunun max.eğimi ne kadar oluyor diye.yada önlemi nedir diye...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı ozan062

anlamsız şekilde çok dik yapmışlar.yaparken kimse sormamış mı bunun max.eğimi ne kadar oluyor diye.yada önlemi nedir diye...

laz muteahhitlik sınır tanımaz:)) allahtan bize bulasmadı bu iş:)) :evillol:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Ben obitaştan memnunum bu aralar.Ama dün Mabet de açıkladı.Çok fazla işçi kaybı var ve bayrama kadar artacak.Bayramdan sonra hızlanır işler.özellikle Obitaştan büyük atak bekliyorum  :boxin:

Obitaş çiçeklerden daha çok alan yapmış tribün bazında,
8 ay oldu ne kapalıyı ne eski açığı bitirebildiler. Onların da atak yapması lazım.

Etiketler: