Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335787 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

çok dik yapmışlar hakkaten uefaya hak veriyorum

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı megiddo

duvara koltuk koymuşlar :)
:evillol: koltuklara da emniyet kemeri yapmaları gerek, karabükte çok ateşli grup varmı bilmiyorum ama bizde olsa her maç en az 10-15 kişi aşağı uçardı o tribünden :)

Çevrimdışı megiddo

bu arada sarı prekast vinci sağ tarafa geçmiş, balkon prekastlarına sağ taraftan devam edecek galiba.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı megiddo

kamerada eski açık sağ alt köşede son hazırlıklar yapılıyor sanırım beton atılması yakındır.

Çevrimdışı Efe

kamerada eski açık sağ alt köşede son hazırlıklar yapılıyor sanırım beton atılması yakındır.

bu gece betonu dökecekler heralde numaralı bittikten sonra :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

dikkatini çektimi,,numaralıda onceki tribünlerdeki gibi yerin altına su depoları yapılmadı,, her gecen triünde sayısı düştü,,encok sanki bana oyle geliyor yeniacıkta yapıldı alan büyük diye olsa gerek,,, bu arada catıdadaki sularda orada birikicekti dimi??öyle hatırlıyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

Günaydın ağabeylerim ve arkadaşlarım... Bu siteden 2 hafta önce sildirme isteği yollamıştım... Ama bu sitesiz hakikaten yapamadım... Artık benim için bu site yemek yemek,nefes almak gibi bir şey olmuş ... Onun için özür dileyip geri dönme kararı aldım... O gün kırdığım ağabeylerim ve arkadaşlarım varsa özür dilerim,kusura bakmayın...

Fotoğraflar için Mustafa abiye  Teşekkürler ...

Eski Açık 8 Günlük Değişim
nasılsa dayanamayıp geri gelirsin diye bizde silmedik zaten :evillol:
@baro19

Çevrimdışı Efe

nasılsa dayanamayıp geri gelirsin diye bizde silmedik zaten :evillol:
@baro19

necmi abi kimsenin üyeliğini silmiyor zaten herkes gitmekte özgür gelmektede forum herkesin  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Herkese Merhabalar,

kapaliya temel atildigindan beri her gun sizleri takip ediyorum ancak islerimi aksatmamasi icin uye olmuyordum. Dun kombine almak icin stada gittigimde sizleri gorunce, baktim cogunuzu taniyorum zaten ve artik uye olma zamanim gelmis dedim kendi kendime. Hep okuyarak takip ettim biraz da yazarak tekip edeyim  :)
aramıza hoş geldin :) yanımıza gelip tanışsaydın iyi olurdu :alala:
@UU1903

Çevrimdışı Efe

@UU1903

harbiden niye gelmedinki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat

@UU1903
@Necmi abi yanımıza gelen bir arkadaş vardı o olabilirmi?

Çevrimdışı Efe

eski açıkta hafriyat baya ilerledi kapalıda prekast işleri sağ bölüme geçti :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

eski açıkta hafriyat baya ilerledi kapalıda prekast işleri sağ bölüme geçti :)
ama görunmuyo abı :) yavaş yavaş kameranın önu kapanıyor :)

Çevrimdışı idil

Umarım bayramdan sonra çokk çokk daha hızlanırr yeni stat lazımm bizeee Demba Ba dört gözle bekliyooorrr :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

ama görunmuyo abı :) yavaş yavaş kameranın önu kapanıyor :)

Bir ay sonra iyice kapanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Herkese Merhabalar,

kapaliya temel atildigindan beri her gun sizleri takip ediyorum ancak islerimi aksatmamasi icin uye olmuyordum. Dun kombine almak icin stada gittigimde sizleri gorunce, baktim cogunuzu taniyorum zaten ve artik uye olma zamanim gelmis dedim kendi kendime. Hep okuyarak takip ettim biraz da yazarak tekip edeyim  :)
Quaresma formalı siz miydiniz  :ebebe:

Çevrimdışı keremfrat1

Bir ay sonra iyice kapanacak
:D kapansın abı numaralıdan sonra eskı açık başlar heralde temel betonu

Çevrimdışı KUMANOVALI

öncelikle pazar toplantısından sonra siteye pek uğrayamadım .
bir haftada çok şey değişmemiş gibi. en göze batan loca prekaslatı ve eski açık otopark çalışması.
bu akşam allahın izniyle kombineyi alıyorum. düşüncem 121 blokta sırtımı alt locaya vermek.
bemba gol yapınca arkanızda ben varım  :evillol:     

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Etiketler: