Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335370 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

grup toplantılarına bende katılamıyorum. ankara'dan ağzımın suyunu akıtıp bakıyorum :) ama ben gösterecem size yakında toplantıyı  :alala:
:D :D :D

Çevrimdışı sabriozyurt

Merhaba arkadaslar.Kaciran yada izlemek isteyenler icin Baskanimizin dun aksam iftar yemeginde NTVSpora verdigi roportaj bu linkte;

http://youtu.be/dyUWJfZn0yA?list=UUbHSt-2aAuDe5t6F5Aa_CeA
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

Çevrimiçi murat

grup toplantılarına bende katılamıyorum. ankara'dan ağzımın suyunu akıtıp bakıyorum :) ama ben gösterecem size yakında toplantıyı  :alala:
kızılsakal seni taktirle karşılıyorum :claps: neredeyse yek başına savaş veriyorsun wow da.bir haftadır iyice cılkını çıkardılar.@kızılsakal

Çevrimdışı mert_

Merhaba arkadaslar.Kaciran yada izlemek isteyenler icin Baskanimizin dun aksam iftar yemeginde NTVSpora verdigi roportaj bu linkte;

http://youtu.be/dyUWJfZn0yA?list=UUbHSt-2aAuDe5t6F5Aa_CeA

sabri hocam hoşgeldin :)

Çevrimdışı Karabay

Ankara'daki arkadaşlarla siz de organize olup ayarlayın bir toplantı :)
toplanıp bir gün ankaraya gelin olmazsa :)

Çevrimdışı Efe

Efe senin gözün Şahin gibi doğru görmüşsündür:)

valla orda bişeyler yapıyorlar anlayamadım bi türlü gözler karga gözü oldu sanki  :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

yanlış yazmışım ama anlam değişmemiş.yek yerine tek olacaktı :D

Çevrimdışı Karabay

kızılsakal seni taktirle karşılıyorum :claps: neredeyse yek başına savaş veriyorsun wow da.bir haftadır iyice cılkını çıkardılar.@kızılsakal
hocam iyice psikopata bağladım :) keyif alıyorum artık

Çevrimdışı sabriozyurt

Hosbulduk Hocam. Afarozu yedik sonunda.Dayanamadim iyi halimden cikardilar beni :lol:
Besiktaslisin sen!!   GururLAN

toplanıp bir gün ankaraya gelin olmazsa :)

Kapasite arttırımı için geliriz belki  :lol:

Bizim gelmemiz zor ama İstanbul'a geldiğinizde abileriniz çok, mutlaka haber verin  :ok:

Çevrimdışı mert_

hocam iyice psikopata bağladım :) keyif alıyorum artık
renklilere giydirmenin tadı ayrı harbiden :)

Çevrimdışı Karabay

Kapasite arttırımı için geliriz belki  :lol:

Bizim gelmemiz zor ama İstanbul'a geldiğinizde abileriniz çok, mutlaka haber verin  :ok:
:ok: :ok: :ok:
aynı şekilde hepinizinde ankarada bir evi var.

kceptel hocam deli oluyorlar valla. ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar :)
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 01:47:33 kızılsakal ]

Çevrimdışı mert_

Hosbulduk Hocam. Afarozu yedik sonunda.Dayanamadim iyi halimden cikardilar beni :lol:
:D boşver hocam takma kafana
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 01:50:38 kcptl ]

Çevrimdışı Efe

time lapste görünüyor açtıkları çukura beton döktüler yanınada beton attılar azda olsa değişik bişeyler yapıyorlar olsun sonuçta yapıyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Ben wowu okuyup okuyup gülüyorum cevap vermeye tenezzül bile edilmez onlara  :icool:

Çevrimdışı Oktay

Ben kendi adıma istanbul dışında Olan arkadaşlara ve passo kartı olanlara  olimpiyattaki maçlara kombinemi paslarım Buda burdan  talep edene sözüm olsun..

Çevrimiçi murat

hoşgeldin.geç bile kaldınız.

Çevrimiçi murat

bir iki tane ekstra kombine alma planımız var istanbul dışından maç iizlemek isteyenler için.

Çevrimdışı ALI RIZA

bir iki tane ekstra kombine alma planımız var istanbul dışından maç iizlemek isteyenler için.
Bunu sevdim :)

Çevrimdışı Karabay

harika fikir. benimde katkım olsun isterim.

Çevrimdışı Oktay

Aslında bi vesileyle maça gitmeyecek kombine sahipleri için  bi sayfa açsak orda paslamak istediklerini bildiren mesaj atsalar bu şekilde bi dayanışma olsa nolur @MURAT
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2014, 01:57:27 Oktalg ]

Çevrimiçi Necmi

Yahu obitas kapalıdan ve eski açıktan daha çok iş yapmış hem de daha kısa zamanda ama napsalar yaranamıyorlar arkadaş.  Hız kavramı tersine döndü galiba,  yavaş olan hızlı,  hızlı olan yavaş oluyor.
bence senin tersin döndü :evillol:
bu arada sana teşekkür ettimmi 48 saattir uyumuyordum bayağı uykum vardı
iki kaşık attım :bandit: sanırım sabaha kadar gene ayaktayım @aktar_ismail

Çevrimiçi murat

harika fikir. benimde katkım olsun isterim.
bir şekilde yapacağız bunu.bu kombineler değerli olacak.bilet bulmakta zor olacağı için kesin yapmalıyız bunu.senede bir veya iki maç seyredebilecek istanbul dışı ve yurt dışındaki kardeşlerimiz için çok önemli.yetmediği taktirde gerekirse kendi kombinemizide sunarız.

Çevrimiçi murat

Aslında bi vesileyle maça gitmeyecek kombine sahipleri için  bi sayfa açsak orda paslamak istediklerini bildiren mesaj atsalar bu şekilde bi dayanışma olsa nolur @MURAT
bunu düşünmüştük.şu sayfaları bir düzene sokalım.öyle bir bölümde açacağız.

Etiketler: