Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8333404 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı JusTDaqqeR

çizmeyi unutmuşlar galiba  :lol: çünkü eski açığa koydular çıkış kapılarını

sorry yeni açıkmış o taraf  :alala: :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

yeni açık üst kat tribün nereden başlayacak _? localar seviyesinden olacaksa baya bir dik olacak orası o zaman !  :bandit:

kapalı ile aynı diklikte olucak...sadece biraz daha uzun olucak sanırım ....
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

16.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

Çevrimdışı JusTDaqqeR

16.07.2014 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış  :busted_cop:

tamda resimler bitmek üzereydi  :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı FARUK

şimdi sevgili mabet, şöyle ki.. yeni açık üst kat diğer tribünlerin 1.loca katından başlıyor.. ebat olarak aynı derinlikte (üst tribünler içerisinde) ancak yüksekliği 1 loca katı kadar fazla..
bana bu durumda diğer tribünlerin 2.loca katının bittiği yerde başlayan diğer üst katlardan daha büyük bir açıyla yapılacak gibi geldi..
yada bir diğer ihtimal yeni açık üst katın başlangıç yeri (ki benim kombine de yeni açık üst 1. sıra olduğu için özellikle ilgimi çekiyor : ) diğer katların üst kat başlangıç yerlerinden daha stada yakın olabilir..

hangisi olacağını maketten de anlayamadım

hocam diğer kapalı numaralı ve eski açıkta mavi ok ile çizdiğim yerden üst tribün başlarken yeni açıkta çelik desteklerden itibaren aşağıya uzanıp alt tribünlerin üzerine kadar uzanacak

Çevrimdışı Anıl

@bjk_mabet abi köşedeki prekastlar düz görünüyor en misin oval olduğuna :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

şimdi sevgili mabet, şöyle ki.. yeni açık üst kat diğer tribünlerin 1.loca katından başlıyor.. ebat olarak aynı derinlikte (üst tribünler içerisinde) ancak yüksekliği 1 loca katı kadar fazla..
bana bu durumda diğer tribünlerin 2.loca katının bittiği yerde başlayan diğer üst katlardan daha büyük bir açıyla yapılacak gibi geldi..
yada bir diğer ihtimal yeni açık üst katın başlangıç yeri (ki benim kombine de yeni açık üst 1. sıra olduğu için özellikle ilgimi çekiyor : ) diğer katların üst kat başlangıç yerlerinden daha stada yakın olabilir..

hangisi olacağını maketten de anlayamadım

evet aynın yazdıkların gibi...

Çevrimdışı okilic

Katılıyorum kesimi dar alacak olan varsa duyrulur

Arkadaslar forma konusuna bir baksaniza orda konusuyoruz ozellikle su yazi fontu hakkinda bilgi almak istiyorum bileniniz varsa ama burda konuyu karistirmak istemiyorum  :alala: :alala:

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet bugün statda herhangi bir güç testi oldu mu? 

henüz değil :D :D :D

ama denedikten sonra olumlu yada olumsuz geri dönüş yapacağım :)

Çevrimdışı okilic

@bjk_mabet merhaba nasilsin  :tabe:
Bu birinci ve ikinci kat arasina digital reklam panosu gozukuyordu heralde ocakta konusuruz demistin ama prekastlar bu pano icinmi yuksek kenarli secildi  :alala:
tesekkurler :iblush:

Çevrimdışı ALI RIZA

kapalı ile aynı diklikte olucak...sadece biraz daha uzun olucak sanırım ....
başlangit locadan başlarsa basalamaklar daha yüksek olacak testere basamakları...! aynı hizada prekastlar gelecekse...!
siyah ovalik tribün devamı diye kırmızı alt loca hizası yesil ise kapalı üstü hizası başlama alanı yeni açık hangisi baz alınacak _?

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet merhaba nasilsin  :tabe:
Bu birinci ve ikinci kat arasina digital reklam panosu gozukuyordu heralde ocakta konusuruz demistin ama prekastlar bu pano icinmi yuksek kenarli secildi  :alala:
tesekkurler :iblush:

evet led panoların olacağı yer balkonlara konulan prekastların ön yüzeyi...

Çevrimdışı eren.ahmetoglu

@bjk_mabet eski açıktaki rampa kalktığında beton mikserleri nereden giriş çıkış yapacaklar, o rampa ne zaman kalkacak bilgi verir misin abi :)

Çevrimdışı Efe

numaralıda yakmışlar ışıkları beton döküyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet eski açıktaki rampa kalktığında beton mikserleri nereden giriş çıkış yapacaklar, o rampa ne zaman kalkacak bilgi verir misin abi :)

o rampa tamamen kalkmıyacak stada giriş yeri zaten o rampanın olduğu yer araçlar stada o rampadan girecek sadece eğimi azaltılıp biraz uzatılacak...

Çevrimdışı pascal26

Beşiktaş Ruhunu yansıtamayan, konuşmalarını icraate dökemeyen, döktüklerini ise eline yüzüne bulaştıran (Stad Ağustos Meselesi) ve her konuda Beşiktaş taraftarını karşısına alan ve almaya devam eden adam Beşiktaş yöneticisi olmasın. Yöneticilik, idarecilik bir bilimdir .. Bu bilimden anlamayanlar beceriksizdir benim gözümde... BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANI DAHİ OLSA...

Tamamen yoruma dayalı ve verilen örneklerin tersi de rahatlıkla sunulabilecek bir yanıt olmuş malesef. Ayrıca Başkan her konuda Beşiktaş taraftarını karşısına almıyor. Bazı konularda önemli bir kısım taraftarı alıyor. Başkana bu kısım taraftarımızın aldığı tavrın temeli de siyasi. Beşiktaş kulübü milyonlarca ve her siyasi görüşten ve sınıftan taraftarı olan bir kulüptür. Hepsi de kulüp için makbuldür.

Benim siyasi görüşüm de Başkan la örtüşmüyor. Ama ben ondan kulübü siyasi cephe yapmasını beklemiyorum. Hayatla, dünyayla ilgili tüm sorunları Beşiktaş üzerinden çözmekten bi vazgeçsek artık. Sendikalarla, partilerle götürsek bu işi. Gerekirse sokakta götürsek ama kulübün tüzel kişiliğini de yanımızda istemesek. Her Beşiktaş taraftarının kendi siyasi görüşünden olmayabileceğini, sana göre doğru olanın başkasına göre olmayabileceğini anlasak.

@CharlieChaplin'e alıntı yaparak başladım ama sadece başlangıcı ona yanıttı. Kalan kısımları  genel görüşüm olarak ilettim. Ayrıca başkan bence de başarılı değil. Ama bu kulüp acaba kayyuma mı devredilecek denilen günleri, kimsenin başkan adayı olmak istemediği günleri de unutmayalım.
Zaten istemezükçüler hazır kıta ve kendi kulübünün başarısız olması için dua eder durumda bekliyor. İlk 6 hafta işler yolunda gitmezse Başkan ı indirecekler belli ki.  Yıllar önce bi Ankaragücü kupa maçında tribündeydim.  Önce bi pankart açıldı. Sonra başladık bağırmaya; 14 sene oldu, senin süren doldu..  Gerisi malum.

Umarım Başkan bu kritik virajı geçer uçağın burnunu havaya kaldırır, kulübü tribünden yönetilmekten kurtarır. (Tribünden gelenler de yönetebilir ama tribünden yönetilmez) Yoksa yeni stad da bizi kurtaramaz. Çok net.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

herkese iyi geceler umarım herkesin keyfi yerindedir
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı bjk_mabet

Yahu obitas kapalıdan ve eski açıktan daha çok iş yapmış hem de daha kısa zamanda ama napsalar yaranamıyorlar arkadaş.  Hız kavramı tersine döndü galiba,  yavaş olan hızlı,  hızlı olan yavaş oluyor.

Abi mesela eski açığın üst kat kolonları 1 haftalık kalıplanmadan, eğilip bükülmüş vaziyette bekliyor. Bunu OBİTAŞ yapsa ortalık ayağa kalkardı, "demirlerimizi paslandırdılardan" tut "yatıyor bu adamlar'a" kadar.  :evillol:

İşin şakası bir yana işçinin sömürüldüğü bir ülkede yaşıyoruz, işçiler istese de yatamaz bu inşaat'ta. Çiçekler veya Obitaş tarafında işler bize yavaş geliyorsa eğer bence işçi kardeşlerimiz buz dağının görünmeyen kısmında çalışıyorlardır. Kaza bela olmasın yeterki, bu stad 2014-2015 sezonunu görse bile 1-2 maçlık görecek nasıl olsa ve Ocak ayından itibaren bakıldığında işlerin nereden nereye geldiği göründüğünden dolayı içim rahat benim  :ok:

o rampa tamamen kalkmıyacak stada giriş yeri zaten o rampanın olduğu yer araçlar stada o rampadan girecek sadece eğimi azaltılıp biraz uzatılacak...

Teşekkürler abi cevabın için, Bilgisayar Mühendisi olarak sıkışıp kalmıştım o problemde çözemiyordum. Şöyle güzelinde 1-2 tane inşaat dersi de alsaymışız keşke  :lol:

Çevrimdışı keremfrat1

@anilt fotoğraflar var ama gönderemedım usb kabloyu bulamadım :D atıcaktım sonra atarım :D artık  :D

Çevrimiçi murat

ntv sporda başkanla röportaj var az sonra :director:

Çevrimdışı okilic

@bjk_mabet iki sorum daha olacak  :iblush: :iblush: cevap verirsen sevinirim  :lol:

1. sorum stada giris trafik acisindan eski acik tarafindan daha kolay degilmi ve otopark girisi ile takim otobusu girisi ayni yerdenmi  :alala: Otobusun manevra alanini goremedim yeni acikta cok kolon var giris cikis nasil olacak ? daha simdiden 3 soru oldu  :alala: :D :D
2. sorum nisan mayis gibi mac oynanir dusuncesindeyiz hepimiz gercekci tarihlerde bunlar zaten ama bir mucize olup 14 subat yada 19.03  te acilma sansi varmidir ? yada daha erken tabi  :D :D

Çevrimdışı bjk_mabet

Teşekkürler abi cevabın için, Bilgisayar Mühendisi olarak sıkışıp kalmıştım o problemde çözemiyordum. Şöyle güzelinde 1-2 tane inşaat dersi de alsaymışız keşke  :lol:

bilgisayar mühendisiyim diyince aklıma bulanık mantık gelir ve çan eğrisi üyelik fonksiyonu , yamuk üyelik fonksiyonu kural işleme birimi durulaştırma vs vs vs

1 ler ve 0 lar ile çözümsüzlüğü çözmek :)

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet iki sorum daha olacak  :iblush: :iblush: cevap verirsen sevinirim  :lol:

1. sorum stada giris trafik acisindan eski acik tarafindan daha kolay degilmi ve otopark girisi ile takim otobusu girisi ayni yerdenmi  :alala: Otobusun manevra alanini goremedim yeni acikta cok kolon var giris cikis nasil olacak ? daha simdiden 3 soru oldu  :alala: :D :D
2. sorum nisan mayis gibi mac oynanir dusuncesindeyiz hepimiz gercekci tarihlerde bunlar zaten ama bir mucize olup 14 subat yada 19.03  te acilma sansi varmidir ? yada daha erken tabi  :D :D

1- zaten giriş eski acıkta şu an görünün rampadan olucak satda ...o yüzden yüksek yapıldı zaten oranın girişi...

2-şubat ta acılma şansı yok denecek kadar az ...

Etiketler: