Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8324201 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimdışı idil

Bursa maçımız da seyircisizmiş :)))) bursalılar da cezalı
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı SDemirsoy

Bursa maçımız da seyircisizmiş :)))) bursalılar da cezalı
boş merdivenleri izlerler onlar da  :D

Çevrimdışı Sedat

Ilk hafta deplasmanda oynayacağımız MIY maçı rakip takım cezalı oldugundan seyircisiz oynanacak... Biz de ise cezasından dolayı Oğuzhan forma giyemeyecek

Seyircisiz maçlar affedildi diye okumuştum ama emin değilim bilgisi olan?
handikaplı çArşı  

yeni stadyum da sigara içmek serbest olacak mı ?  :bandit:
Yeni stadımızda ateşli herşey yasak aman dikkat et @El irtibat3  :lol:

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni stadımızda ateşli herşey yasak aman dikkat et @El irtibat3  :lol:
abi ciddimisin ? şimdi dakika 90 a girecez 1-0 öndeyiz sigara yakmıyacaz mı ?

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ahmett.67

Isterseniz teselli deyin arkadaşlar ama TEK BÜYÜK HER ZAMAN BEŞİKTAŞ TIR
Bunu bilir bunu söylerim... Kriz ortamını da biz besliyoruz bence...
Önder Özen e herşey için teşekkürler... Yolu açık olur inşallah...
Ama Beşiktaş ın geleceği ve başarısı iyi transferler, takım ruhu, takım disipliniyle, gelir artışı yla olur...
BEŞIKTAŞ IMIZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN  :ok:
Ne kadar pozitif bir insansınız öyle.....

Çevrimdışı happy_

Eskiden wow'da ya da DH'deyken moralimizin bozuk olduğu zamanlarda Mabet bizler için güzellikler yapardı, umutlu haberler verirdi, biraz olsun sevinirdik...

Çevrimdışı Oktay

abi ciddimisin ? şimdi dakika 90 a girecez 1-0 öndeyiz sigara yakmıyacaz mı ?

yeni stadımızda son dakika maç 0-0 penaltı kazandın kim takar sigara yasağını :D

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni stadımızda son dakika maç 0-0 penaltı kazandın kim takar sigara yasağını :D
Oktay abi bence sen nargile bile kurarsın  :D

Çevrimdışı Pençe1903

Daha fazla dayanamayacağım...Soracağım... :busted_cop: :busted_cop:
Aylardan beri görsellere bakıyorum ancak üst katlardaki merdivenlerin neden çatal şekilli olduğuna hala bir mantık yürütemiyorum. Tamam, mükemmel bir stadımız olacak anlıyorum, takmamaya çalışıyorum, ancak göz bu takılıp duruyor :ebebe:
Allah aşkına biri yine mi bu konu demeden bir açıklık getirebilir mi? Kapasiteyle ilgili bir konu ise özelden de yazabilirsiniz. Ama şu kardeşinize/abinize bir iyilik yapın ve beni bu dertten kurtarın yahuuu  :biggrinking:

Çevrimdışı Oktay

Oktay abi bence sen nargile bile kurarsın  :D
onu anca locada kurarsın loca alan bir kanka bulamadıkki ne güzel olurdu :D

Çevrimdışı SeMiHReX

Bende Ö.özenin istifası konusunda bir şeyler söylemek isterim,konu dışına çıktığım için kusura bakmayın.Fikret Orman başkan seçildiğinden beri beni heyecanlandıran 2 şey vardı,1.si stadın yapımı 2.si ise kurumsallaşma ve futbol takımının profesyoneller tarafından yönetilmesiydi.Türkiyede Sportif direktörlüğe getirilebilecek en iyi kişinin(ö.özen) getirilmesiyle birlikte heyecanım 2 katına çıktı.Dönem içindeki yapmaya çalıştıkları,söylemleri hep beni gelecek adına umutlandırdı.Örn:belçika,brezilya ve Türkiyedeki pilot takımlar,oyuncu laboratuvarı,gelecek vaddeden pedro franco,lanzini gibi oyuncuların alınması veya alınacak olması bana evet belki şimdi değil ama 2-3 sene içinde çok farklı bir kulüp olacağımızı düşündürttü.Ama bugün ki istifası beni oldukça üzdü.Tekrar başa döndük yöneticilerin kafalarına göre aldıkları saçma sapan transferler ile övünmeye.Bize bu transferler belki 1 sene şampiyonluk kazandıracak ama uzun vadede hiçbir şey kazandırmayacak duruma geri döndük.Bunlardan dolayı başkanı deli gibi destekleyen ben-hatta wow da burç başkana abuk sabuk konuştu diye yazdıklarımdan dolayı dün sınırsız atılmıştım-Başkana olan tüm inancımı yitirmiş bulunmaktayım.Son olarak başkan bugün söyledi profesyonel insanlar olduklarını ö.özen gider daha iyisi gelir!.bende diyorum ki fikret başkan gider daha iyisi gelir.
Çocukken her aksam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalısma tarzının bu olmadıgını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her aksam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.
                      Al Capone

Çevrimdışı SDemirsoy

onu anca locada kurarsın loca alan bir kanka bulamadıkki ne güzel olurdu :D
locada güzel olur abi  :icool: peki sonuç olarak yasak mı değil mi ?  :)

Çevrimdışı Oktay

Bende Ö.özenin istifası konusunda bir şeyler söylemek isterim,konu dışına çıktığım için kusura bakmayın.Fikret Orman başkan seçildiğinden beri beni heyecanlandıran 2 şey vardı,1.si stadın yapımı 2.si ise kurumsallaşma ve futbol takımının profesyoneller tarafından yönetilmesiydi.Türkiyede Sportif direktörlüğe getirilebilecek en iyi kişinin(ö.özen) getirilmesiyle birlikte heyecanım 2 katına çıktı.Dönem içindeki yapmaya çalıştıkları,söylemleri hep beni gelecek adına umutlandırdı.Örn:belçika,brezilya ve Türkiyedeki pilot takımlar,oyuncu laboratuvarı,gelecek vaddeden pedro franco,lanzini gibi oyuncuların alınması veya alınacak olması bana evet belki şimdi değil ama 2-3 sene içinde çok farklı bir kulüp olacağımızı düşündürttü.Ama bugün ki istifası beni oldukça üzdü.Tekrar başa döndük yöneticilerin kafalarına göre aldıkları saçma sapan transferler ile övünmeye.Bize bu transferler belki 1 sene şampiyonluk kazandıracak ama uzun vadede hiçbir şey kazandırmayacak duruma geri döndük.Bunlardan dolayı başkanı deli gibi destekleyen ben-hatta wow da burç başkana abuk sabuk konuştu diye yazdıklarımdan dolayı dün sınırsız atılmıştım-Başkana olan tüm inancımı yitirmiş bulunmaktayım.Son olarak başkan bugün söyledi profesyonel insanlar olduklarını ö.özen gider daha iyisi gelir!.bende diyorum ki fikret başkan gider daha iyisi gelir.

morelini bozma umudunu yitirme beşiktaşlıysan sinir sistemin bu tür konulardan etkilenmicek ...beşiktaşlı olmak zor zanaatir!!

Çevrimdışı Oktay

locada güzel olur abi  :icool: peki sonuç olarak yasak mı değil mi ?  :)
resmiytte yasak ama kontrolünü stadyumsda zor yaparlar...

Çevrimdışı bjk3358

aynen hocam beşiktaşlıysan her zaman herşeye hazırlıklı olacaksın.

Çevrimdışı SDemirsoy

resmiytte yasak ama kontrolünü stadyumsda zor yaparlar...
anladım abi eyvallah  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Daha fazla dayanamayacağım...Soracağım... :busted_cop: :busted_cop:
Aylardan beri görsellere bakıyorum ancak üst katlardaki merdivenlerin neden çatal şekilli olduğuna hala bir mantık yürütemiyorum. Tamam, mükemmel bir stadımız olacak anlıyorum, takmamaya çalışıyorum, ancak göz bu takılıp duruyor :ebebe:
Allah aşkına biri yine mi bu konu demeden bir açıklık getirebilir mi? Kapasiteyle ilgili bir konu ise özelden de yazabilirsiniz. Ama şu kardeşinize/abinize bir iyilik yapın ve beni bu dertten kurtarın yahuuu  :biggrinking:

Çatal derken _?

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar beşiktaşın kurtuluş reçetesi yeni yapılan stadyumumuz...! Allah aşkına inönü stadı üst yapı olarak miyadını doldurmuştu bir aklı başında beşiktaşlı bana diyebilirmi inönü stadına eski haliyle vodafon sponsor olurmuydu yeni stadyum olamasa bunca yeni sponsor gelirmiydi,  cebimizden stad yapmasaydık o parayıda yıldız tranferine harcasaydık inanın şuanda fikret ormana  bu kadar laf söylenirmiydi  hatta şimdi omuzlardaydı ...!
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 16:37:57 Oktalg ]

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

konu dışı ama kapalı üstden bakıldığı zaman alt taraf görünecekmi

Alt kat görünmeyecek.

krm1903

• Ziyaretçi

pek önemlide değil zaten .. alt katı üst katı görsek ne farkeder görmesek ne farkeder önemli gerekli ortamı hazırlayıp rakipler için arenayı içinden çıkılmaz bir hale getirmek..
sen hiç inönüde alt taraf alt taraf sesin çıksın alt taraf demedin sanırım

Çevrimdışı FARUK

atladık sanırım gündem içinde

Vodafone Arena Asansör ve Yürüyen Merdiven İşleri İhale Bilgilendirmesi

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklama şöyledir:

“Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi” Asansör ve Yürüyen Merdiven İşlerinin 01.07.2014 tarihinde yapılan ihale toplantısında 4 firma tarafından verilen teklifler açılmış, tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda teklifi uygun bulunan firmalar ile karşılıklı pazarlık yapılarak son teklifleri alınmıştır.

Alınan teklifler, İhale Komisyonunca, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı’na sunulmuş ve Yönetim Kurulu Başkanı tarafından KONE ASANSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.’nin teklifi uygun bulunarak firma ile sözleşme yapılmasına karar verilmiştir."

Etiketler: