Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8324201 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CharlieChaplin

• Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 15:15:03
  • İstanbul'un Kalbi BEŞİKTAŞ
  • Ben Senin Ağustos'a Yetişebilme İhtimalini Sevdim.
konu dışı ama kapalı üstden bakıldığı zaman alt taraf görünecekmi

Görünmeyecek... Ben çıktım göremedim...
Hayat dar alanda trajedi, geniş açıda komedidir...Charlie Chaplin

Çevrimdışı Efe

Az bi bolum gorunuyor kapali ustten baktiginda alt tarafin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Isterseniz teselli deyin arkadaşlar ama TEK BÜYÜK HER ZAMAN BEŞİKTAŞ TIR
Bunu bilir bunu söylerim... Kriz ortamını da biz besliyoruz bence...
Önder Özen e herşey için teşekkürler... Yolu açık olur inşallah...
Ama Beşiktaş ın geleceği ve başarısı iyi transferler, takım ruhu, takım disipliniyle, gelir artışı yla olur...
BEŞIKTAŞ IMIZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN  :ok:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı tayfun

An itibariyle çalışma  olan kısımları kırmızı okla gösterilen yerlerdir. İnşaatın iç kısımların da kalıp sökme temizlik ince işçilik imalatı devam etmektedir.
izorlu kafayı kırmış hareketli alanları sayıyor :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimiçi murat

üst kattaysan oturduğun yerden tribünlerin yaklaşık yüzde 85 ini görebileceksin.

• Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 15:22:15
üst kattaysan oturduğun yerden tribünlerin yaklaşık yüzde 85 ini görebileceksin.

Murat Abi Nasıl %85 ya... Yalnış olmasın %5 olmasın o... :D

Çevrimdışı izorlu85

izorlu kafayı kırmış hareketli alanları sayıyor :D

Kafayı kırmamak eldemi hem sıcak hem olumsuz hava var kendimi stada verdim  bir an evel bitsin diye bakıyorum  öyle  :kop:
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı izorlu85

Isterseniz teselli deyin arkadaşlar ama TEK BÜYÜK HER ZAMAN BEŞİKTAŞ TIR
Bunu bilir bunu söylerim... Kriz ortamını da biz besliyoruz bence...
Önder Özen e herşey için teşekkürler... Yolu açık olur inşallah...
Ama Beşiktaş ın geleceği ve başarısı iyi transferler, takım ruhu, takım disipliniyle, gelir artışı yla olur...
BEŞIKTAŞ IMIZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN  :ok:

imza

Çevrimdışı asi_kartal

olacak tribün
Bu haliyle kulelere dayanmis durumda nasil olaca ki acaba kac sira sigar oraya of of guzelim stada oranin ole olmasi yakismiyor :(
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı FARUK

aynen burda bile zor görünüyor bide üst katın ilk basamağına prekast gelince iyice azalır

Çevrimdışı Anıl

14-15 sezonunda ilk devre derbileri kendi evimizde oynuyoruz. Stad artık kesinlikle açılmayacaktır 14-15 sezonunda  :ok:

Çevrimdışı izorlu85

Bu haliyle kulelere dayanmis durumda nasil olaca ki acaba kac sira sigar oraya of of guzelim stada oranin ole olmasi yakismiyor :(

Dostum meraklanma herşey güzel olucak...

Çevrimiçi murat

kalan tribünlerin.

Çevrimdışı izorlu85

aynen burda bile zor görünüyor bide üst katın ilk basamağına prekast gelince iyice azalır

sadece bulunduğun tribünün 1. katında isen 2. katını 2. katında isen 1.katın üst basamaklarını göremeceksin diğer kısımlar görüş açısında  olacaktır..

• Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2014, 15:32:42

Çevrimdışı ONUR KOLCU

demekki sadece bulundugun tribünün alt katını göremiyorsun..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kalan tribünlerin.

pek önemlide değil zaten .. alt katı üst katı görsek ne farkeder görmesek ne farkeder önemli gerekli ortamı hazırlayıp rakipler için arenayı içinden çıkılmaz bir hale getirmek..

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimdışı Serjo

Vodafone Arena'yı kıskanan renkliler
iç saha derbileri ilk yarıya koymuş..
Korkunun ecele faydası yok!
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı MamiReyiz_39

inönüyü gençlerbirligi maçı ile kapattık gençlerbirligi maçı ile yeni stadı açacaz galiba :D
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı SDemirsoy

yeni stadyum da sigara içmek serbest olacak mı ?  :bandit:

Çevrimdışı denilanz

14-15 sezonunda ilk devre derbileri kendi evimizde oynuyoruz. Stad artık kesinlikle açılmayacaktır 14-15 sezonunda  :ok:
Aynen valla. Bilerek mi ayarladılar bunu acaba. :alala: Sadece derbiler de değil, Trabzon, Eskişehir, Sivas maçları da ilk yarı içerde. :D Bence iyi oldu. Güzel güzel acele edilmeden yapılsın stadımız, her şeyiyle hazır olunca da açılsın. :ok:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Onder Ozen cok kaliteli birisimdi istifasi  gercekten  cok kotu oldu.. Istifasi, BJK nin  yapilandirmaya calistigi yeni sistemin cope atilmasi da  demek.. Cok yazik cook:( Onder Ozen proje adamiydi ancak yonetim belli ki eski populist anlayistan feragat edecek yurekliligi gosteremedi...Fanatik gazetesindeki Orhan Yildirim gibi sozde gazetecilerin FB'lilikle suclayarak kuyusunu kazdigi bir Onder Ozen harcanmis oldu ... Maalesef  bu populizm futbolumzuda yer aldikca asla bir Almanya olamayacagiz...
Ozen'in projelerine sahip cikilarak yeni bir genel direktor atanmasi lazim. Buna en uygun isim  Metin Tekin'dir bence..

Yorgo

Çevrimdışı idil

Ilk hafta deplasmanda oynayacağımız MIY maçı rakip takım cezalı oldugundan seyircisiz oynanacak... Biz de ise cezasından dolayı Oğuzhan forma giyemeyecek
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı CanEmre

Onder Ozen cok kaliteli birisimdi istifasi  gercekten  cok kotu oldu.. Istifasi, BJK nin  yapilandirmaya calistigi yeni sistemin cope atilmasi da  demek.. Cok yazik cook:( Onder Ozen proje adamiydi ancak yonetim belli ki eski populist anlayistan feragat edecek yurekliligi gosteremedi...Fanatik gazetesindeki Orhan Yildirim gibi sozde gazetecilerin FB'lilikle suclayarak kuyusunu kazdigi bir Onder Ozen harcanmis oldu ... Maalesef  bu populizm futbolumzuda yer aldikca asla bir Almanya olamayacagiz...
Ozen'in projelerine sahip cikilarak yeni bir genel direktor atanmasi lazim. Buna en uygun isim  Metin Tekin'dir bence..

Aşağıdaki konularda konu ile ilgili hararetli tarttışmallar oluyor. Tavsiye ederim.  :super:
http://besiktasarena.com/index.php?topic=371.0
http://besiktasarena.com/index.php?topic=369.0
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Etiketler: