Bende Ö.özenin istifası konusunda bir şeyler söylemek isterim,konu dışına çıktığım için kusura bakmayın.Fikret Orman başkan seçildiğinden beri beni heyecanlandıran 2 şey vardı,1.si stadın yapımı 2.si ise kurumsallaşma ve futbol takımının profesyoneller tarafından yönetilmesiydi.Türkiyede Sportif direktörlüğe getirilebilecek en iyi kişinin(ö.özen) getirilmesiyle birlikte heyecanım 2 katına çıktı.Dönem içindeki yapmaya çalıştıkları,söylemleri hep beni gelecek adına umutlandırdı.Örn:belçika,brezilya ve Türkiyedeki pilot takımlar,oyuncu laboratuvarı,gelecek vaddeden pedro franco,lanzini gibi oyuncuların alınması veya alınacak olması bana evet belki şimdi değil ama 2-3 sene içinde çok farklı bir kulüp olacağımızı düşündürttü.Ama bugün ki istifası beni oldukça üzdü.Tekrar başa döndük yöneticilerin kafalarına göre aldıkları saçma sapan transferler ile övünmeye.Bize bu transferler belki 1 sene şampiyonluk kazandıracak ama uzun vadede hiçbir şey kazandırmayacak duruma geri döndük.Bunlardan dolayı başkanı deli gibi destekleyen ben-hatta wow da burç başkana abuk sabuk konuştu diye yazdıklarımdan dolayı dün sınırsız atılmıştım-Başkana olan tüm inancımı yitirmiş bulunmaktayım.Son olarak başkan bugün söyledi profesyonel insanlar olduklarını ö.özen gider daha iyisi gelir!.bende diyorum ki fikret başkan gider daha iyisi gelir.