Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8323955 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

atladık sanırım gündem içinde

Vodafone Arena Asansör ve Yürüyen Merdiven İşleri İhale Bilgilendirmesi

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş.'den yapılan açıklama şöyledir:

“Vodafone Arena Stadı Yenileme Projesi” Asansör ve Yürüyen Merdiven İşlerinin 01.07.2014 tarihinde yapılan ihale toplantısında 4 firma tarafından verilen teklifler açılmış, tekliflerin değerlendirilmesi sonucunda teklifi uygun bulunan firmalar ile karşılıklı pazarlık yapılarak son teklifleri alınmıştır.

Alınan teklifler, İhale Komisyonunca, BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı’na sunulmuş ve Yönetim Kurulu Başkanı tarafından KONE ASANSÖR SAN. VE TİC. A.Ş.’nin teklifi uygun bulunarak firma ile sözleşme yapılmasına karar verilmiştir."

hadı hayırlısı bakalım yavas yavas bitiyor..:!

Çevrimdışı ZEKI

yeni stadyum da sigara içmek serbest olacak mı ?  :bandit:
eskisinde de yasaktida takan kimdi baca gibi iciyordunuz :D :s20:

Çevrimdışı SDemirsoy

eskisinde de yasaktida takan kimdi baca gibi iciyordunuz :D :s20:
abi şimdi stad yeni ya hani belki o yüzden de kıyamayız içmeye çatı sararmasın sonra  :D

Çevrimdışı Anıl

yeni stadyum da sigara içmek serbest olacak mı ?  :bandit:
İçmeyin Samet abi, biz gençleride düşünün  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

İçmeyin Samet abi, biz gençleride düşünün  :bandit: :bandit:
sende burda tüttürüyon Necmi abinin meksikalıyla  :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

Resimdeki işaretlenmiş merdivenler
eski forumlarda  @muavenet (@ahmetx ) diye biri vardı buralar da mı o  :alala: o iyi anlıyor bu işlerden
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 18:20:52 Murat ]

Çevrimdışı izorlu85

Arkadaşlar Sizler  için derledim Görmek bakmak isterseniz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde kaldığım zamanlardan görmüş olduğum yerlerin bi kaç fotoları yükledim.
Buradan bakabilirsiniz
http://besiktasarena.com/index.php?topic=212.0
İyi seyirler...  :)
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 17:21:25 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı asi_kartal

Bugün forumda sormuştum eski açık yüksekliğini, locaların üstüne tribün yapılacak mı diye bir arkadaş olacak dedi ama şuan ki haliyle kulelere çok yakın, yükselse bile çok çok az bir sıra sayısı olur buda stadımıza gölge düşürüyor çok çirkin duruyor malesef :(

Ama bu resimde kuleleri aşmış tribünler sizin yorumlarınız nedir ?

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2014, 17:23:23 asi_kartal ]
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Ferhat

resmiytte yasak ama kontrolünü stadyumsda zor yaparlar...

içtiğiniz sigaranın adını bile tespit edecek sistem mevcut stadımızda hatta light mi mentollü mü o bile belli olacak dumanından  :bandit:
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Bize Yeter Bitmesin Dertler

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı sallapati

2 sıra balkon prekastı yerleştirildi.. güzel görünüyor

Çevrimdışı SDemirsoy

içtiğiniz sigaranın adını bile tespit edecek sistem mevcut stadımızda hatta light mi mentollü mü o bile belli olacak dumanından  :bandit:
haydaa özel bir bölüm yapılır heralde akatlar da var mesela basket sahamızda

Çevrimdışı LifesGood®

Genelde eski açığın sıra sayısından yakınan arkadaşları görüyorum. Çok mu alçak olacak eski açık ?

Çevrimdışı Sezgin Cengiz

Boşverin arkadaşlar sigara sağlığa zararlı :us: :ebebe:

Bugün kü fikstür cekiminde derbilerin hepsi ligin ilk yarısında içerde. Yani stad yokken. Stad acildiginda derbileri deplasmanda oynuyoruz baya dikkatimi çekti :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Sarp

Normal şartlar altında yasak ama millet stresle arka arkaya yakıyor. Kapalı spor salonunda içmeyen için berbat bir durum. Yeni statta onlarca kamera var isteseler adrese teslim gönderirler cezayı  :)

Çevrimdışı tayfun

mustafa prekastların 50 tane fotografını çeker akşam... :D
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Efe

Bugün kü fikstür cekiminde derbilerin hepsi ligin ilk yarısında içerde. Yani stad yokken. Stad acildiginda derbileri deplasmanda oynuyoruz baya dikkatimi çekti :)

Stad acilmayacak o zaman bide oyle dusun  :icool:
O yuzden derbileri iceride oynamak daha iyi havalar iyi giderse iyi hasilat kaldirir kulup
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

sende burda tüttürüyon Necmi abinin meksikalıyla  :bandit:
Burası başka Samet abi, gerçekte elimi bile sürmem  :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

Sigara İçilir ama açılışta acaba yenı açılcağı için guzel koku olurmu yenı dıye  çok saçma oldu ama söylemek istedim :D :D :D  :lol:

Etiketler: