Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8319757 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

dakika skor  :icool: hem numaralıda hemde yeni açıkta perdelere beton dökülüyor  :busted_cop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Salih A.

son birkaç gündür ya ben denk gelmedim yada gece çalışmaları nerdeyse durdu gibi ne eski açık nede kapalıda gece çalışmalarına rastlamıyorum
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Burak2

:D
birde bana sor her bölüme bir o kadarda özel mesajlar hiç durmadan sürekli yazdım :bandit:
herkes kavga etmek için bugünü buldu  :evillol:

ben uslu durdum  :red_bandana: :clever:

Çevrimdışı altan0348

arkadaşlar son iki gündür kulüpte neler dönüyor Allah aşkına peygamber aşkına çıksın birisi anlatsın. zeki önder özenin istifası konuşuluyor, deniz atalay denen zat yalçınla anlaşmış kafasına göre. transferler yalanlanıyor. yemin ediyorum ben bu kadar kaosluk bir durum görmedim beşiktaş'ta. tam düzlüğe çıkıyoruz derken bunların hepsi birilerinin oyunu mu yoksa? çıksın yönetime yakın olan birisi anlatsın. kafayı yiyeceğim yoksa..

Çevrimdışı Efe

son birkaç gündür ya ben denk gelmedim yada gece çalışmaları nerdeyse durdu gibi ne eski açık nede kapalıda gece çalışmalarına rastlamıyorum

yeter o kadar gece çalışması :) çok tehlikeli ben birine bişey olacak diye çok korktum ilk başlaadıklarında o kalıplarda 3 kere yürdüm çarşamba tekrar yürüyeceğim çok tehlikeli kayıyor ve düşsen heran bi yerin kırılabilir gece zaten görüş az bence yapmasınlar beton demir insandan önemli değil :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

arkadaşlar son iki gündür kulüpte neler dönüyor Allah aşkına peygamber aşkına çıksın birisi anlatsın. zeki önder özenin istifası konuşuluyor, deniz atalay denen zat yalçınla anlaşmış kafasına göre. transferler yalanlanıyor. yemin ediyorum ben bu kadar kaosluk bir durum görmedim beşiktaş'ta. tam düzlüğe çıkıyoruz derken bunların hepsi birilerinin oyunu mu yoksa? çıksın yönetime yakın olan birisi anlatsın. kafayı yiyeceğim yoksa..

Rahat ol herşeyde bi hayır vardır  :)

Çevrimdışı idil

Ben de gerçekten merak ediyorum ama renkli basın yalan yanlış saçma sapan haber yapmaya bayılıyor Beşiktaş hakkında ben de bıktım artık nefret ediyorum hepsinden
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

numarılıdaki perde beton sabaha kadar sürecek heralde
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi murat

Ben de gerçekten merak ediyorum ama renkli basın yalan yanlış saçma sapan haber yapmaya bayılıyor Beşiktaş hakkında ben de bıktım artık nefret ediyorum hepsinden
dahada kötüsü bunları doğru zannedip ortalığı yangın yerine çeviriyoruz.yarın ola hayrola yada haftaya netleşir :D

Çevrimdışı Efe

numarılıdaki perde beton sabaha kadar sürecek heralde
valla çok döküldü oraya kayırıyorlarmı ne :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hakan Bilgin

valla çok döküldü oraya kayırıyorlarmı ne :evillol:
sabah çok net ortaya çıkar resimlerle
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı ibrahmsr

Bir gün değil her gün..

Vodafone Arena 14.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0
Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Efe

sabah çok net ortaya çıkar resimlerle

şaka bi yana ilk dikine büyüme perdelerle başladı numaralıda alan genişledi iyicene yan taraf temel betonu atıldımı kolonlar hızlıca çıkmaya başlar artık :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Vodafone Arena 14.07.2014 | Time-Lapse (Saat:12:00-24:00 Arası Hızlandırılmış Çekim)

Time-Lapse Başlığı: http://besiktasarena.com/index.php?topic=190.0

nerde kaldı time lapse diyecektim hop geldi :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

stadla ilgili soru sorduk konu dısına çıkmakdan cevap gelmedi gene arada kaynamasın bari
orayı kırıp yeniden dökerler bu arada obitaşa nazar değmiş :evillol:

Çevrimdışı Anıl

orayı kırıp yeniden dökerler bu arada obitaşa nazar değmiş :evillol:
Bu obitaş çok özensiz iş yapıyor dimi Necmi Abi  :evillol: :evillol:  :kop: :kop:

Çevrimdışı Sedat_BJK

Benim için bu takımın yıldızları gerçekten bu adamlar.. Gerçek değerlerimize gerçekten değer verdikleri için bu reklam filmini düşünenlere teşekkürü borç bilirim.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Çevrimdışı Hakan Bilgin

şaka bi yana ilk dikine büyüme perdelerle başladı numaralıda alan genişledi iyicene yan taraf temel betonu atıldımı kolonlar hızlıca çıkmaya başlar artık :ok:
yarın kolonların yükselmesini beklemek hayalcilik olmaz sanırım ne dersin

Çevrimdışı Efe

time lapsete numaralıda gece demir örülmüş gece çalışması oraya kaymış
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Bu obitaş çok özensiz iş yapıyor dimi Necmi Abi  :evillol: :evillol:  :kop: :kop:
geçen toplantıda konuşuldu sen yoktun.çiçeklere laf edenler yoktu aramızda. obitaşın yaptığı hata yüz kızartıcıydı.  :evillol:

Çevrimdışı Efe

yarın kolonların yükselmesini beklemek hayalcilik olmaz sanırım ne dersin

olma ihtimali yüksek ama temele daha çok önem veriyorlar gibi gecede temelde çalışma olmuş
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

dahada kötüsü bunları doğru zannedip ortalığı yangın yerine çeviriyoruz.yarın ola hayrola yada haftaya netleşir :D

Murat abi bunun sebebi de kulübün konularla ilgili açıklama yapmaması. Neyse heralde artık yarın bir açıklama yaparlar. Gerçi onlara kalsa yapmazlar da neyse  :iscrewy:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

eski açık kirişlerini ne zaman görmeye başlayacağız en iyi ihtimalle ne zaman?

Etiketler: