Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335199 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

MMA

• Ziyaretçi

çatıda güneş panelleri hakkında çok konuşulmuş kimsede demiyoki çatıda bi yerde vodafone yazcak bi yerde beşiktaş yazıcak neyle yazılcak diyen olmamış güneş panelleri ölçüleri değişebilir ve bu yazılar pannellerle yazılabilir

ismimiz bile enerji üretiyo deriz bizde ;D
Çatıya Güneş panelleriyle yazı yazılamaz.Sıralı bir şekilde güneşin açısına göre dizilmeli ve birbiri ile bağlantılı olmalıdır..

bence imkansız değil

werder bremenin çatısına bakın hemen hemen %70 panellerle dolu hepside birbirine bağlı gözükmüyo alttan nasıl bağlantı kurarlar bilememde yazı boşlukları falan sorun yaratmaz bence

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Selamlar,
Herkes buradaymış hepimizin kandili mübarek olsun

Çevrimdışı EagleForce

Herkese Arizona'dan selamlar. Wow ve DH'den uzun suredir takip ediyordum stad basliklarini. Uye olmak bu foruma kismetmis.

Çevrimdışı Deniz

çatıda güneş panelleri hakkında çok konuşulmuş kimsede demiyoki çatıda bi yerde vodafone yazcak bi yerde beşiktaş yazıcak neyle yazılcak diyen olmamış güneş panelleri ölçüleri değişebilir ve bu yazılar pannellerle yazılabilir

Çatıya Güneş panelleriyle yazı yazılamaz.Sıralı bir şekilde güneşin açısına göre dizilmeli ve birbiri ile bağlantılı olmalıdır..

bence imkansız değil

werder bremenin çatısına bakın hemen hemen %70 panellerle dolu hepside birbirine bağlı gözükmüyo alttan nasıl bağlantı kurarlar bilememde yazı boşlukları falan sorun yaratmaz bence
Orda da bağlantılı paneller.bizde sadece yazıya konsa hem görüntü açısından kötü olur hem de çok uzun süre maliyetini bile çıkartamayız.Mukavemete de aykırı olur onların belli planla rüzgara falan karşı kendi yerlerine monte edilmesi gerekiyor.

Ayrıca yapıldığı zaman bizim panellerin sistemi bremeninkinde biraz daha farklı olacak.

Sebepler yazılır da yazılır .. ama yine de seninki de güzel bir düşünce :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Barış Hoca

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/59207/o_besiktas_rsquo_in_seref_rsquo_idir_o_besiktas_rsquo_in_sehididir.html

merhaba değerli Beşiktaşlılar,
yukarıda gördüğünüz linke tıklayıp Beşiktaş'ımın futbol kurucusu Şeref Bey'in nasıl zorluklarla mücadele ettiğini anlatan hayat hikayesni mutlaka okuyun
yemin ediyorum ağladım gözlerim doldu  :'(
stadımızın ismi tırnak içinde Şeref Bey üstte olup altta da Vodafone Arena Stadium veya Stadı yazılmalı
şu yaptığımız ayıptır günahtır bir Allah'ın kulu niye stadımızın ismine koymaz çok mu zor Allah aşkına
cidden anlayamıyorum yani
Beşiktaş camiası vefalılığını gösterir umarım.

Ağlamamak için zor tuttum kendimi. GS'nin Ali Sami Yen'e çıktığı gibi sahip çıkmalıyız tüm değerlerimize. "Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan" sözü stadın girişine yazılmalı, bunun için kulübü e-posta ve faks yağmuruna tutmalıyız dostlarım.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Herkese Arizona'dan selamlar. Wow ve DH'den uzun suredir takip ediyordum stad basliklarini. Uye olmak bu foruma kismetmis.

Hoşgeldiniz :)

MMA

• Ziyaretçi

bence imkansız değil

Orda da bağlantılı paneller.bizde sadece yazıya konsa hem görüntü açısından kötü olur hem de çok uzun süre maliyetini bile çıkartamayız.Mukavemete de aykırı olur onların belli planla rüzgara falan karşı kendi yerlerine monte edilmesi gerekiyor.

Ayrıca yapıldığı zaman bizim panellerin sistemi bremeninkinde biraz daha farklı olacak.

Sebepler yazılır da yazılır .. ama yine de seninki de güzel bir düşünce :)

yapılabilsede her ne olursa olsun çatıya yazı yazılmasına karşıyım görmemişin çatısı olmuş gelmiş yazı yazmış dicekler o kadarda düşmemeliyiz yani çok saçma geliyo bana hele gene kırmızı yazılırsa baygınlık geçiririm

beraat kandiliniz mübarek olsun. ayrıca yeni mekanımız da hayırlı olsun.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

12.06.2014 19:03 - 20:00 arası çektiğim resimler.

Eski Açık

Yeni Açık

Kapalı

Numaralı

Genel Görünüm

Diğer

Web site üzerinden albüm şeklinde bakmak isteyenler alttaki linkten bakabilirsiniz. Saygılarımla.

Çevrimiçi Kartal Ç

Stadın inşaatına daldık ağustostu ocaktı derken sponsorlukları unuttuk.
Daha bir de bu stadın maliyetine destek çıkacak 4 tane tribün sponsorluğu olacak.
belki localara ayrı alırlar 5 sponsorluk olur.
Bir de eski açık artık duvarın boyunu geçmeye başladı. daha tribünün arkası duvarın
tepesiyle birleşecek ama hala dokunmak yasak sanırım. tarihi duvar kararı ne zaman
kesinleşecek bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı enisdindar

...

...
Parası Yetenlerin Değil , HAKKI YETEN'lerin Takımıdır BEŞİKTAŞ
Aslolan hayattır , hayatta BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Necmi

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

@mustafa_(87)  Ayağına emeğine sağlık
yarın gelecekmisin?

Akşam 7'de oradayım Necmi Abi Resimde çekmem lazım artık benim yanımda durun biraz  ;D

Çevrimiçi Necmi

@mustafa_(87)  Ayağına emeğine sağlık
yarın gelecekmisin?

Akşam 7'de oradayım Necmi Abi Resimde çekmem lazım artık benim yanımda durun biraz  ;D

tamam sen çekerken bizde nöbet tutarız  :D

Çevrimdışı serti67

necmı abı allah askına su toplantıdan sonra guzel gelısmeler olursa bızımlede paylasın bak ıl dısında olan var glemeyen varr mubarek kandıl aksamıı bızıde dusununn abı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı phil

Resimler her zaman ki gibi on numara. Ellerine sağlık Mustafa.

Çevrimdışı Serkan7738

@Mustafa_87 emeğine sağlık

şu soldaki kiriş yamukmu banamı öyle geldi

Çevrimiçi Necmi

necmı abı allah askına su toplantıdan sonra guzel gelısmeler olursa bızımlede paylasın bak ıl dısında olan var glemeyen varr mubarek kandıl aksamıı bızıde dusununn abı

Dostum artık burası her zaman güncel bilgilerin olacağı bir yer merak etmeyin orda konuşulanları burda öğrenirsiniz
öyle gizli saklı olmaz bazı özel şeyler oluyor bire bir öğrendiğim ve açıklanması istenmeyen bazende kulübün açıklamadığı bazı şeyleri öğreniyoruz onlarda resmi olarak açıklanması gerektiği bize düşmediği için açıklamıyoruz gizem yaratmak amacında değilim sadece Beşiktaşımıza zarar verebilecek şeyleri ulu orta konuşmak olmayacağı için susuyoruz.

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı fthkzgn

yalnız ayıp ettiniz hiç bir iz bırakmadan giderek.
forzada görmesem bilmicem. >:(

tepki vermekte haklıydınız, fakat taşındığınız yeri bilmekte bizlerin hakkıydı.
gelen gelir, gelmeyenlerin canı sağolsun derdik.

neyse yeni forum hayırlı olsun herkese. ;)
SEVİNMEK İÇİN, SEVMEDİK...

Çevrimdışı quentine83

bence orası köşe oldugu için V şeklinde geliyor . o yüzden öyle görünmüştür.yoksa o kadar aşikar bi yamukluğu illaki farkederlerdi..o kadar da değil .diye düşünüyorum.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı cagdas44

Muhtemelen içerdeki ve zemindeki görüntü yani karanlık siyah ve açık renk zemin sebebiyle algı kayması oluyor

Çevrimdışı ALDENYX

mustafa kardeşim ellerine sağlık.....betonlamayıda seyretmek ayrı bir zevk ... biryandan berezilya maçi bir yandada betonlama.tadından yenmeyecek..
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı keremfrat1

öncelıkle herkesın kandılını kutlar allah dualarımızı kabul etsın stadımızı en kısa zamanda görmemizi nasip etsin :)
Necmi Abi İsmail abi inşallah yarın saat 13:30 gibi gaziler büfenın ordayım yarın görüşmek üzere :)

Etiketler: