Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Hakkında Vodafone Arena, Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile Vodafone Türkiye arasında, Türk spor tarihinin en büyük

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 8335619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim ne derse desin çiçekler bana güven vermiyor mabet'e bu testere kirişini soralım neden yamuk.

çicekler güven vermiyor ise 2 yapı denetim firması + bir statik testi + 4 mühendis onayından sonra o bloklar teslim alınıyor...

yani burayı yaptık biz buyur diye bir durum yok ...bjk inşaat imalatları önce denetletiyor sonra projeye uygun ise gerekli koşulları sağlıyor ise teslim alıyor değil ise yeniden yaptırıyor.uygun olması durumunda hak ediş elde ediliyor.elde edilmemesi durumunda yeniden yaptırılıyor ve yapımın maliyeti taşaron firmaya bırakılıyor...
abi o kirik gibi gorunen yer ve testere kirisin yamuk duruyor gibi bir goruntusu var.hata olma ihtimali var mi yoksa hersey normal mi?

kabul edilebilir bir hata oranı vardır her yapının her imalatın ...eğer kabul edilir sınırlar içerisinde ise normal üretim olarak değerlendiriyoruz...oradaki görünüm resimden ayırt etmek zor yüzeysel bir hatada olabilir yarın daha yakından detaylı bir şekilde bakarım...
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı ZEKI

Kim ne derse desin çiçekler bana güven vermiyor mabet'e bu testere kirişini soralım neden yamuk.

çicekler güven vermiyor ise 2 yapı denetim firması + bir statik testi + 4 mühendis onayından sonra o bloklar teslim alınıyor...

yani burayı yaptık biz buyur diye bir durum yok ...bjk inşaat imalatları önce denetletiyor sonra projeye uygun ise gerekli koşulları sağlıyor ise teslim alıyor değil ise yeniden yaptırıyor.uygun olması durumunda hak ediş elde ediliyor.elde edilmemesi durumunda yeniden yaptırılıyor ve yapımın maliyeti taşaron firmaya bırakılıyor...

Ne guzel soyledin Mabet..bu kadar denetim firmasi olur veriyor bizim sevgili Obitascilar olmaz diyor :D
Mabet yarin gorusuruz insallah kal saglicakla..

Çevrimdışı Deniz

abi o kirik gibi gorunen yer ve testere kirisin yamuk duruyor gibi bir goruntusu var.hata olma ihtimali var mi yoksa hersey normal mi?

kabul edilebilir bir hata oranı vardır her yapının her imalatın ...eğer kabul edilir sınırlar içerisinde ise normal üretim olarak değerlendiriyoruz...oradaki görünüm resimden ayırt etmek zor yüzeysel bir hatada olabilir yarın daha yakından detaylı bir şekilde bakarım...
tamamdir abi hata varsa erkenden fark etmekte fayda var.insaat isi bu hata yapilabilir, neticede insan yapiyor.onemli olan cok gec olmadan telafi edebilmek

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı izorlu85

Mabetin bi ara Twitter'da fotografini attigi bayan mühendis/stajyer degil mi sag üstteki :)

Ayrica Mustafa hocam resimler icin tesekkürler, emegine saglik.

evet eskiden stajer idi şuan stad ta çalışan tek bayan mühendisimiz...

kadın duruşu her yerde belli ediyor kendini :D
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı mkap26

tam gaza geldim beton dokumunu izliycektim canli yayin gitti  :'( sansa bak arkadas

Çevrimdışı Szgn_26

Çiçekler inşaatın bu tür vukuatı çok öyle 1 2 tane felan değil, resimde bile bu kadar net gözüküyorsa yakından canlı gözle hayretler içinde kalırsınız. Ama obitaşın her yeri ip gibi dümdüz. Aynısını obitaş yapsa yerden yere vurursunuz.

Mustafa her gün bu hataları görüyor ve özellikle çekiyor, stadı her yerini belki de en çok takip eden kişi Mustafa kardeşimiz ama nedense onun sözlerine itimat edilmiyor, bu Mustafa'ya yapılmış bir haksızlık değil mi ?
Yeni açıktan alın kombinenizi madem çiçeklere güvenmiyorsunuz saçma saçma yorumlar yapıyorsun kaba inşaatta pürüzlü kolon olsa ne olacak ya kolonlarla aşk mı yaşayacaksın
Sezgin gece gece sesli guldurdun yeminle..Sanki Tokinin yaptigi stad gibi beton kalacak her yeri..Acaba eski mabetimizde kactane yamuk kolon vardi Allah bilir
Eski stadda Demir yokmuş abi şu stadda kullanılan Demir'i hepimiz görüyoruz ona rağmen bu saçma yorumları görünce yazmadan edemiyorum mabetin de dediği gibi kaç tane denetimden geçiyor bi sıkıntı varsa düzeltirler ztn öyle bırakacak halleri yok 6 basamak kırılıp yapılacak ceremesini de çiçekler çekecek biz keyfimize bakalım hata onlarında telafi de onların

Çevrimdışı izorlu85

Eyvallah Mabet resimlere baktın mı neden yamuk sence orası projede olan bir şey midir ?. Ayrıca Kapalı dıştan hasarlı duvarlar gördüm resimlerdede detaylı çektim onun hakkında ne düşünüyorsun? Hasarlı üst kat testere kirişlerinde işlem tam olarak ne olacak?
Saygılar.

ultrason sonucu 6 adet basamak kırılıp tekrardan yapılacak ...

yani çoçuk erkek çıktı :)
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Szgn_26

Yarın obitaşcılara bi görün Necmi abi gözünü seveyim

MMA

• Ziyaretçi

şu anda brezilya-hırvatistan maçının oynandığı stad bi banamı berbat geldi

Çevrimdışı bjk_mabet

mustafaaaaa buuu mustafanın sesiiii :)))

mustafam tek bir soru sorucağım burda nasıl ceza alıcaksın çok merak ediyorum( takılıyorum şakadır bunlar ama bi yandan da gerçektende merak ediyorum :))

Çevrimdışı Anıl

Güzel gelen varsa TT Arena'dan kombine alsın  8)

Çevrimdışı Kartal1903

Mabet gecenin yüzü suyu hürmetine bi hayırlı(güzel) haber ver :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı bjk_mabet

@mustafa_(87)  Ayağına emeğine sağlık
yarın gelecekmisin?

Akşam 7'de oradayım Necmi Abi Resimde çekmem lazım artık benim yanımda durun biraz  ;D

Necmi bu Obitaş Temeli neden birbirinden kopuk, parça parça atıyor acaba...

tamam sen çekerken bizde nöbet tutarız  :D

hakan abi biliyorum ki biz neredeysek sen oradasın ...biliyorum ki sessizler içinde ama hep yanımızdasın seni burada görmekten çok mutlu oldum ....teşekkür etmek istedim bir sessizliğin dostluğunu bile bize sevdirdiğin için...

Çevrimdışı smtcglr

Selamun aleykum , yeni site açıldı dediler geldik  8)

Çevrimdışı bjk_mabet

elektirik ve mekanik işlerini tek bir firmanın yapması söz konusu bu da işleri biraz hızlandıracak...

MMA

• Ziyaretçi

mustafaaaaa buuu mustafanın sesiiii)

mustafam tek bir soru sorucağım burda nasıl ceza alıcaksın çok merak ediyorum( takılıyorum şakadır bunlar ama bi yandan da gerçektende merak ediyorum

;) evvet benim daha önceki göreydin yine anlarmıydın bilmem küstüm çiçeği oldu kalpli janjalı bişey  ;D ;D

merak etme abi ceza alma konusunda usta oldum bi kaç teknik geliştirdim çok hararet yaparsam yine alırım cezamı  :P

Çevrimdışı bjk_mabet

mabet abime konyadan sevgiler:)

ahhh konya ah bosna hersek ah tranvayı ve selcuk üniversitesi ...etli ekmeği öğrenci dolu apartmanları...selam olsun konyaya...

Çevrimdışı ALI RIZA

mustafam tek bir soru sorucağım burda nasıl ceza alıcaksın çok merak ediyorum( takılıyorum şakadır bunlar ama bi yandan da gerçektende merak ediyorum :))
dün gece son anda kurtuldu :) okudum ama sanırım murat abi veya birisi yorum u uçurdu :)

Çevrimdışı keremfrat1

elektirik ve mekanik işlerini tek bir firmanın yapması söz konusu bu da işleri biraz hızlandıracak...
yarın saat 2de ordasın dımı :) mabet abi  ;D ;D ben gelıyorum inşallah :)

Çevrimdışı umutdogan62

Arkadaşlar neden hatalara gören kişiye obitaşçı yada çiçekçiler firmasını koluyor yada kollamıyor damgasını vuruyorsunuz ki. ortada hata var bu söylenir geotem yapmıştı söyledik çiçkler yapıyor söylüyorz obitaş yapıyor söylüyoruz. Bunda taraf olacak bir durum yok. Evet statta bariz görülen çok hata var. segragasyon var paspayları yetersiz çoğu kolon şakülünde değil bana göre kalıpların yağlanması yetersiz resimlerden gördüğüm kadarıyla. ama hata miktarları sınırları içinde olabilir normaldir. Ama hak vermek gerekiyor. çiçekler müthiş hızlı ama bir o kadar titiz değil. obitaş kaplumbağa gibi çok yavaş ama işin hakkını kalıplar çıktıktan sonra betonda görebiliyoruz. şimdi segregasyon paspayı hataları çiçeklerde görüyorum obitaşta görmüyorum bunu söylemeyelim mi? burda tek taraf olacaksanız sadece BEŞİKTAŞ'a olun. yorum yapın eleştirin. Eleştirinki bazı yerlere ulaşsın.Ama firmaya taraf olmak ilginç. Hak neyse onu söylemek lazım.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı bjk_mabet

dün gece son anda kurtuldu :) okudum ama sanırım murat abi veya birisi yorum u uçurdu :)

hırçın kartalımız o yapıyor öyle şeyler ama dediği gibi ceza alma konusunda usta admin bilgilerinize :)

MMA

• Ziyaretçi

mustafaaaaa buuu mustafanın sesiiii)

mustafam tek bir soru sorucağım burda nasıl ceza alıcaksın çok merak ediyorum( takılıyorum şakadır bunlar ama bi yandan da gerçektende merak ediyorum
ben uçurdum tabikii  :)

Çevrimdışı Serkan7738

bukadar tartışma olacağını bilsem sormazdım hiç problem olucak bişey değil resimde göz yanılmasıda oluyo olabilir sonuçta üzeri kapatılacak içi demir yığılı betondan çok demir var bişey olmaz öyle yada böyle ben iki firaya da işçilerede laf edemiyorum biz burda klavye başında sallıyoruz onlar orda sabaha kadar beton dökecek öyle yada böyle bizim en az 50 yıl kullanacağımız en güzel hatıralarımızı yaşayacağımız mabedimizi yapıyorlar er yada geç bi kolon feda olsun çokmu 6 kiriş yeniden yapılsın çokmu sağlamlığı nası olsa test ediliyordur biz eski inönüyü okadar az demirle okadar sene ayakta tuttuysak buna hiçbişey olmaz

Çevrimdışı smtcglr

Mabet kapalı da ince işçilik başlayacak demişsin ilk olarak neyden başlanacak ?

Etiketler: